Sončna očala

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lun|ca » 04. Jul. 2008 12:54

Mogoce katera ve, kdaj se zacnejo "razprodaje" ocal?
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 04. Jul. 2008 13:10

največ sm za sončna očala dala okol 100eur, pa še te so ble posebj narjene z dioptrijo... najbolše sončne očala sm kupla v tuševi drugeriji za takratnij 1500sit :D še zdej skup stojijo in so supr... ne vidm smisla dat 250eur za očala, če jih pa dobim za 20eur, pa še bl so mi ušeč...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 04. Jul. 2008 13:23

lun|ca: po moje takrat kot oblačila. se pravi 14. julija. imajo pa v večini optik čez zimo 20% popust na sončna očala. ali pa poglej lanske modele, ki so tudi znižani.

Ryu: v tuševi drogeriji nikoli ne boš dobila očal z kvalitetnii lečami. če gledaš v sonce s tuševimi ali pa enimi iz optike je to velika razlika. s tuševimi boš namreč pokvarila svoje oči.
sicer pa kakor komu. tudi jaz sem vedno nosila neka cheap sončna očala, dokler se nisem zavedala, da s tem škodujem samo sebi.
tudi jaz ne mislim zapravljati 200€ in več za znamke CC, JC, D&G, Ray ban... obstajajo tudi druge znamke, seveda ne tako drage in nudijo prav tako dobro zaščito pred soncem.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 04. Jul. 2008 13:40

vem da niso nevemkaj kvalitetne, ampak tud ne gledam direktno v sonce... pa pač ne mislm kupt enih za 200eur zdej, ker pač šparam za na morje... mogoč nasledn let al pa enkt k bo mal bl debela denarnca pr men.... bomo vidl...
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 04. Jul. 2008 15:27

jaz sem se pa letos odločila, da si kupim ena dobra in kvalitetna očala, ki mi bodo (upam vsaj) zdržala več sezon.
evo to so moja (45. po vrsti če se komu da glih štet :D )

http://www.robertocavalli.com/en/cavall ... wear_donna
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 04. Jul. 2008 17:19

Jst sm si pa lih v pondelk kupila sončna očala. Prej sm mela ena očala za 10 evrov. zdj sm se pa odločila d si kupm dobra očala, ker met očala za 10 evrov je še slabš kt pa ne met očal.
Dala sm 80 € in se mi zdi čist dost za sončna očala. Več tud nism prpravljena dat. Niti se mi ne gre za ene znamke.
zala123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a zala123 » 05. Jul. 2008 10:48

Jaz sem si jih tudi nabavila. Zanje dala 150 eur, prej pa sem imela ene navadne za ene 15 eur. Samo kje je pa zdaj ta razlika v ceni glede kvalitete mi pa ni jasno. Edin v žepu se pozna.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 05. Jul. 2008 12:20

Jz sm si letos kupla očala za 10 € in tisto kar jih jz nosim, sm dala še preveč. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 05. Jul. 2008 12:21

^zakaj si jih pa potem kupila, če misliš da ni razlike??? ali pa povprašala v optiki? samo zato, ker je zdaj spet 'moderno' imeti očala iz optike?

sicer pa, razlika je ta, da si v tistih za 15€ imela leče, ki te niti približno niso zaščitile pred sončnimi žarki. stekla so bila sicer zatemnjena, a to je zglolj prevara, da lahko gledaš v sonce. torej skoraj huje, kot bi bila brez.
očala v optiki imajo leče, ki te dejansko zaščitijo pred uva in uvb žarki, aja pa okvir ni narejen iz neke cheap plastike, ki se ob prvem udarcu stere.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 05. Jul. 2008 13:56

sej zdej je zmeri več tistih cheap očal k majo UV zaščito, tko da še malo pa res nbo več tolko razlike..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cacao. » 05. Jul. 2008 14:01

sama prisegam na ogromna očala z belim okvirjem. imam še velika vijolična, v prihodnosti pa si želim kupiti tista s srčastimi okvirji rdeče barve (Lolita...ring any bell?:D)
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 05. Jul. 2008 14:03

meni tudi noro dobro zgledajo očala z belim okvirjem. ampak sem zaenkrat pri klasičnih črnih, ker belih si morda ne bi toliko 'upala' nositi, ali pa ne bi znala kombinirati.
sigurno pa naslednji velik nakup, ali pa po naslednjem. :D

glede cheap očal z uva in uvb zaščito: kje si pa to slišala? ker jaz še nisem. bi bilo pa kul, ja. :cool:
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 05. Jul. 2008 14:22

Jst sm si pa prov bela očala kupla :D Res so mi luštna, črna men sploh ne pašejo.
drgač pa je razlika med očali za 15 € al pa 100 e. Tiste za 15€ majo UV 100, medtem k majo una za 100€ vrjetn UV 600 in več.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 25. Jul. 2008 15:20

jest sm si pa kupila gucci 2927 klik
v optiki hartlauer in sm dala 100 €, pol sm pa gledala na ebayu in maš cene full višje :) tko da se vam splača it v to optiko :)
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 26. Jul. 2008 21:34

Jaz imam rada kvalitetna očala.. Imela sem od CK in sedaj imam od Prada.
Ko se recimo pelješ v tunel ohrani svetlobo. Res super..
Drugače bi dala 150 evrov... ?

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov