Sončna očala

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Jun. 2008 20:01

Foxy-lady napisal/-a:Jaz sem verjetno ena izmed redkih, ki ne najde zase prava ocala. Meni se zdi, da mi nobena ne pasejo, zato si jih niti ne sprobavam vec, kaj sele, da bi jih kupila. Kak sem jaz cudno dete.

Jaz te čisto razumem! :D Ker mi res nobene niso všeč, tudi na teh slikah, ki ste jih lepile v tej temi, ne. :oops: Poleg tega se mi zdi, da mi nobene ravno ne pašejo.

Sem si pa po sili razmer letos le morala kupiti ene. Teta v optiki je bila kar potrpežljiva. :D Nekaj zelo všeč pa mi tudi niso, ampak jih res rabim.

Ne bi pa nikoli, ampak res nikoli kupila očal za 10 €, kot je napisala ena pred mano. Preveč cenim svoje oči.

In ja, etui-ji niso dragi (če ga že ravno ne dobiš poleg očal, kar v trgovinah tipa NY seveda ne. :wink: )
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 08. Jun. 2008 22:11

buubbika napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:
buubbika napisal/-a:Moja nova pridobitev
Slika

Bjuuutiful. :cool: Kje kupila in kakšna cena, če ni skrivnost?

NY, okol 10€. :D

Hehe, sem mislila da je kaj kvalitetnejšega. :wink: Saj kul. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 09. Jun. 2008 15:04

rammsteingirl napisal/-a:
small_star napisal/-a:Ja, tudi jaz uporabljam sončna očala. Zanje ne dam ravno dosti denarja. Sem na žalost malo bolj nerodne vrste in vsako sezono vsaj ene zlomim (ko jih imam v torbici ali se naslonim nanje, ker ne pričakujem, da so tam) :? .

kaj pa če bi si omislila kakšen večji etui in si potem lahko kupiš malo dražja očala??!

Mah.. v optiko jih ravno ne grem kupit, drugje pa ne dobiš zraven kakšnega večjega etuija (glede na moje izkušnje).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 09. Jun. 2008 16:10

saj greš lahko v optiko kupit samo etui. pač pokažeš očala in pomeriš, da grejo res notri, da ne bi kupila premajhnega.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 17. Jun. 2008 13:53

Mal je trajal,da sm dobila fotkiča nazaj,ampak tole je zdj moja nova pridobitev :razz:

Slika

Slika
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Jun. 2008 17:57

moje najnovejše so pa od dirty doga, ki se mi zdi cenovno zelo ugoden. so pa prve iz optike. želim si še ene lacostove, samo še ne vem, če bo letos denar za njih. :?

glede etuija- očala sem kupila v optiki, zraven pa dobila sicer kvalitetno 'vrečico' za očala, ki je hkrati tudi krpica za čiščenje. Bila sem kar malo razočarana, saj se brez etuija očala lahko kar hitro strejo. nisem pa še slišala za varianto, da lahko v optiki kupiš etui posebej. namreč tam kjer sem jaz kupovala, imajo za vsak model očal svoj etui. :?

sicer pa moja sončna očala, le da so moja v celoti črna:
Slika
Uporabniški avatar
sheep
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 4. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a sheep » 21. Jun. 2008 18:26

waw, ful so lepa!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Jun. 2008 18:34

gaby_ napisal/-a:glede etuija- očala sem kupila v optiki, zraven pa dobila sicer kvalitetno 'vrečico' za očala, ki je hkrati tudi krpica za čiščenje. Bila sem kar malo razočarana, saj se brez etuija očala lahko kar hitro strejo. nisem pa še slišala za varianto, da lahko v optiki kupiš etui posebej. namreč tam kjer sem jaz kupovala, imajo za vsak model očal svoj etui. :?

:eek:
A ni etui logično zraven, če kupuješ v optiki? No mogoče si šla samo v napačno optiko. Jaz sem kupila očala v Maximusu (praktično enaka izbira kot BTC, preverila) in dobila lep etui. :)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Jun. 2008 18:38

ne, odvisno je od znamke očal. pri dirty dogu namreč ni etuija, oz. je samo ta 'vrečica'. za ostala očala ne vem natančno.

in katere znamke maš ti? koliko si dala?
sicer pa optika v maksimusu in btc-ju je ista. :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Jun. 2008 20:00

Uuu, všečna očala gaby_! Koliko pa si odštela za njih, če ni skrivnost?
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Jun. 2008 20:20

nekaj nad 80€. kar se mi je zdelo toalno poceni, glede na 300 in več evrov za D&G in podobne. :cool:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Jun. 2008 20:24

buubbika napisal/-a:Moja nova pridobitev
Slika

Sem že mislila, da gledam svoja očala. :D Imam podobne, le da so GMV (Gian Marco Venturi) in sem jih kupila v San Marinu (za to znamko po smešno ugodni ceni, če se prav spomnim sem dala za njih 56 €).
No, tole sta slikci teh in pa Ray Ban očal, ki jih imam trenutno.
Slika
Slika

Tole pa so novejše Ray-Ban, ki jih hočem imeti (upam, da bodo še ta mesec moje!).
Ray-Ban
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Jun. 2008 20:25

gaby_ napisal/-a:nekaj nad 80€. kar se mi je zdelo toalno poceni, glede na 300 in več evrov za D&G in podobne. :cool:

Ja, pa res niso ne vem kako drage bile. :wink: Čeprav sem jaz trenutno tako na suhem z denarjem, da se mi še to zdi veliko, ampak saj novih v bistvu še nekaj časa ne bom rabila. To so samo moje pobožne želje. :D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Jun. 2008 20:52

Tamala_mrha napisal/-a:Tole pa so novejše Ray-Ban, ki jih hočem imeti (upam, da bodo še ta mesec moje!).
Ray-Ban

tele so tudi meni noro dobre. in ima jih vsaka druga zvezdnica, v vseh možnih barvah.
letos ne vem, koliko bo možno nakup še enih sončnih očal (in koliko je to smiselno), drugo leto pa vsekakor nekaj podobnega. sicer pa ma tudi dirtydog tak model,le da verjetno za pol ugodnejšo ceno. :D

Slika
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 21. Jun. 2008 23:17

Očala morajo biti vsekakor kvalitetna, sicer uničujejo oči, ker so stekla zelo nekvalitetna in njihova površina deluje na oči zelo slabo.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov