Sončna očala

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 02. Apr. 2008 23:10

pa so v redu exessove? ker mam ena poznanstva, pa bi si jih loh ful cenej zrihtala. sam čudn mi je ker od te firme na internetu sploh ni nič nikjer :?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 03. Apr. 2008 10:01

Slika

Slika

Slika

No tole so pa moja očalca, k sm si jih lan kupla. So od firme Jeckerson, stale so me pa 140 €, s sezonskim popustom :) Men so ful hude, sam premal jih nosm, nism tok navajena nost sončna očala :?
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 03. Apr. 2008 11:08

densy napisal/-a:pa so v redu exessove? ker mam ena poznanstva, pa bi si jih loh ful cenej zrihtala. sam čudn mi je ker od te firme na internetu sploh ni nič nikjer :?

jst sem tud na net gledala pa nisem našla popolnoma nič(sm hotla mal vidt cene), jst sm jih čist tko na blef kupla, ker so se mi zdele full pocen pa še pašejo mi pa všeč so mi ble, sicer jih mam pa zdaj kakšen mesec pa so mi ql... sicer pa zraven nosim leče, ker mam dioptrijo...

Slika
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 03. Apr. 2008 11:24

^ tele tvoje so mi pa všeč. jest sm šla na net geldat, da bi povedala, kere bom vzela, uni ženski. pa k da nebi obstajala ta firma :O
zdej mi jih bo pa una prnesla eno vrečo (rekla sm velike rjave) pa se bom pol odločala..
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 03. Apr. 2008 12:24

Ma jst jih mam že 1 leto in so super. Sm si kupla fajn velika (ker me moti, da svetlob pr straneh uhaja) in so vse kar sm od očal hotela. Pa še lepa so :)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 03. Apr. 2008 13:54

Jez sm jih pa kupla kr u New Yorkerju, za 10€ :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 06. Apr. 2008 14:06

moi T napisal/-a:Jez sm jih pa kupla kr u New Yorkerju, za 10€ :D.

Jst tudi.. za 8€ :D
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 06. Apr. 2008 16:21

Vermilion napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:Mene pa zanima, kje v Kranju se splača kupovati očala, ali pa v Ljubljani(City Park in ta področje). A majo zdej kšne popuste, ker ponavadi je pred sezono?

okolica kranja: jst sem šla zadnjič na golnik v oke, pa majo kr ql izbiro, pa še full ugodno, za exess-ove očala sem dala 50€, kar se mi zdi komad pocen

sicer pa kupujem v optiki aleš, ker se mi zdi, da je najcenejša v kranju pa tudi dost dobro svetujejo izbira je pa tud uredu oz. kakor naletiš, tako kot povsod...

Aha, za Golnik sem že slišala, da se splača it pogledat. Am...kje je že ta optika Aleš?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 07. Apr. 2008 19:26

smotkica_ napisal/-a:
Vermilion napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:Mene pa zanima, kje v Kranju se splača kupovati očala, ali pa v Ljubljani(City Park in ta področje). A majo zdej kšne popuste, ker ponavadi je pred sezono?

okolica kranja: jst sem šla zadnjič na golnik v oke, pa majo kr ql izbiro, pa še full ugodno, za exess-ove očala sem dala 50€, kar se mi zdi komad pocen

sicer pa kupujem v optiki aleš, ker se mi zdi, da je najcenejša v kranju pa tudi dost dobro svetujejo izbira je pa tud uredu oz. kakor naletiš, tako kot povsod...

Aha, za Golnik sem že slišala, da se splača it pogledat. Am...kje je že ta optika Aleš?

V kranju na planini 3, tam nasproti plinstala greš noter na parkirišče pa do konca dol, tam kjer maš merkator pa en bar pa optiko...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 09. Apr. 2008 19:37

Vermilion napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:
Vermilion napisal/-a:

V kranju na planini 3, tam nasproti plinstala greš noter na parkirišče pa do konca dol, tam kjer maš merkator pa en bar pa optiko...

Aha, mogoče bi pa najdla. Glede na to, da se ne spoznam na Planino. :D
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 09. Apr. 2008 20:07

Jz sm pa dans gledala u eni optikiza očala in so bla tko po 100€..kr pocen se mi je zdel. Če prou nwm kako je blo kej z UV zaščito. Se nism kej glih zanimala ampak sam gledala.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 09. Apr. 2008 22:50

ah če v optiki kupuješ majo vse očale pomoje zaščito. če so pa 100 evrov jo majo pa sigurno, nevem zakaj bi ble pol tok dnarja in ne 5 evrov, sj ostalo nad sto evrov je itak sam še znamka
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 09. Apr. 2008 22:58

Meni se 100€ ne zdi poceni za sončna očala... In če majo una najbollj poceni zaščito, potem jo majo tudi ta sigurno...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 10. Apr. 2008 8:27

densy napisal/-a:ah če v optiki kupuješ majo vse očale pomoje zaščito. če so pa 100 evrov jo majo pa sigurno, nevem zakaj bi ble pol tok dnarja in ne 5 evrov, sj ostalo nad sto evrov je itak sam še znamka

v bistvu ni samo znamka...jaz imam ogromno sončnih očal...seveda teh po 10-20€...imajo sicer vsa UV zaščito...ampak ena full globijo, ena so pretemna oziroma ne vidim jasno...jaz s temi očali ne upam vozit....za drugače so ok...
te iz optike pa so čisto drugačne...že sama izdelava je veliko lepša...da ne govorim o vidljivosti, saj skoraj nič ne temnijo...pa super vozim z njimi, ker me čisto nič ne motijo...saj so stekla veliko bolj kvalitetna..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 10. Apr. 2008 9:05

vsa očala iz optike imajo uv zaščito, nekje sem celo prebrala, da majo tudi una poceni očala uv-zaščito, samo da niso enakomerno tonirana...pač manj kvalitetna stekla... pa tud preveč svetla-temna...

sicer se pa meni 100€ zdi kar dost za sončna očala, čeprav cene so pa v optikah take kot so...če si recimo nekje bl bogu za hrbtom cenejš... če si pa recimo v kranju majo pa vsi podobne cene(precej visoke), ker ne glede na to da majo drago bo folk še zmer tam kupoval... bojda pa majo tud optiki med sabo neke dogovore, da dajo primerno visoke cene vn.... če greš pa v ljubljano tam je pa sploh še bolj drago...

drugače sem pa zadnjič kupovala leče v eni optiki, pol sem pa še na netu primerjala cene z unimi k ti jih pošljejo na dom (lecke.com al kaj je že) in sem ugotovila, da sem s kao popustom dala še zmer 20€ več kot bi dala, če bi mi jih poslali... krneki :roll:

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov