Slovenski oblikovalci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Liena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Jaz sem si pred časom dala pri Drofenikovi delat korzet in krilo, to je bilo še v časih, ko njeni korzeti še niso bili tako zlajnani kot so zdaj, ko takoj prepoznaš njeno obleko. Pred kratkim pa sem si dala delat obleko pri Maji Štamol in sem bila zelo zadovoljna, obleka je bila popolna. Ko sem stopila v salon in jo videla na lutki, sem obstala kot okamenela, res je bila dodelana do zadnje malenkosti in upam, da bo kmalu spet kakšna priložnost, da jo oblečem. Res priporočam, ker je Maja super ženska, pripravljena za pogovor o vseh rečeh in se ti res posveti.
Aha, še cena. 400-500evr, odvisno koliko si zmišljuješ detajlov.
Aha, še cena. 400-500evr, odvisno koliko si zmišljuješ detajlov.
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Zdravo punce,
Obujam tole temo. Zanima me, če si je katera v zadnjem času dala naredit obleko pri Maji Ferme? Razmišljam, da bi jo kontaktirala za poročno obleko, pa se bojim, da me bo kap, ko bom ceno slišala. Ima mogoče katera kakšne sveže izkušnje z njo? Hvala za kakršnokoli info!
M.
Obujam tole temo. Zanima me, če si je katera v zadnjem času dala naredit obleko pri Maji Ferme? Razmišljam, da bi jo kontaktirala za poročno obleko, pa se bojim, da me bo kap, ko bom ceno slišala. Ima mogoče katera kakšne sveže izkušnje z njo? Hvala za kakršnokoli info!
M.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Od slovenskih mi je najbolj všeč Nina Šušnjara, pa mogoče še Maja Štamol. Drofenikova mi ni všeč, se mi zdi da dela vse po istem kopitu
-
shiva2 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2011
Mene mal moti ker so naši oblikovalci preveč mahnjeni na črnino...
Cele kolekcije samo v črni barvi non stop...ne vem
po eni strani se mi zdi to že malo passe...
je pa res da ima pač vsak svoj izraz in tudi svojo osebnost pač
preko barve izražajo..
Cele kolekcije samo v črni barvi non stop...ne vem
po eni strani se mi zdi to že malo passe...
je pa res da ima pač vsak svoj izraz in tudi svojo osebnost pač
preko barve izražajo..
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Meni enako. Klasični elegantni stil, minimalistični in ženstveni. Oprijete obleke in ostala oblačila, krila v obliki pencil ali v obliki črke A. Hlač skoraj nimam, razen v prostem času. Skratka nič takega, zaradi katerega bi ljudje prej opazili obleko kot osebo. Nič takega, da bi si ljudje zraven mene spotikali ob to, kako čudno sem oblečena. Neopazno in šik, a verjetno zelo dolgočasno.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Post je postal brezpredmeten //
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Mogoče ni to prava tema, ampak vseeno... a ve katera kje se kupijo vstopnice za slovenski teden mode?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov