Škornji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Mislim, da barva ni tolko problematična. Gre lepo tudi na črno in kako drugo barvo. Imam jaz ene podobne barve pa se da lepo konbinirat.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
hmm cukr to tudi jaz iščem že nekaj časa, pa da bi bili malo bolj ugodni... se priporočam za kakršen koli namig
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz sem jih kupila v Massu, ko so imeli neke razprodaje zalog al neki... Sicer sem se a priori odločla da mi je prvem mestu kvaliteta, se pravi nepremočljivi, topli pa brez usnja, ampak sem jih dobila tud znižane.
Sem si kupla pa nizke škorenjce in zaenkrat topli so, dež jih še ni premočil, no na sneg pa še čakam Ampak glede na to, da z njimi ne mislim lazit na Roglo sredi največjega snežnega zameta, se mi zdi, da se bojo kr izkazal.
Bolj ''športni model'' mam pa od Salomona - to je pa šuh, ki ne razočara na nobenem nivoju. Je pa cena temu primerna. Ampak šuh vredn svojga gnara.
Sem si kupla pa nizke škorenjce in zaenkrat topli so, dež jih še ni premočil, no na sneg pa še čakam Ampak glede na to, da z njimi ne mislim lazit na Roglo sredi največjega snežnega zameta, se mi zdi, da se bojo kr izkazal.
Bolj ''športni model'' mam pa od Salomona - to je pa šuh, ki ne razočara na nobenem nivoju. Je pa cena temu primerna. Ampak šuh vredn svojga gnara.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Hmm moram priznati da so me do zdaj še vsi čevlji, ki sem jih kupila v masu na celi črti razočarali.....tko da me veseli da nimamo vse podobnih izkušenj..
za salomonke pa vem da so top, sem imela superge, dokler res niso razpadle sem jih nosila non stop in so ble super
za salomonke pa vem da so top, sem imela superge, dokler res niso razpadle sem jih nosila non stop in so ble super
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
No ja, odvisno tudi od znamke ki jo kupiš, ne samo od trgovine. Jaz načeloma sicer ne kupujem tam (no, sploh redko kupujem v SLO), ampak mi je bila prioriteta dobit škorenjce iz goreteksa + znižanje.
Pa še priporočila sem dobila od par punc, da so si fajn nepremočljive škornje tam kupile. Sem jih pa iskala v Alpini, Pekoju, ni da ni, pa nisem našla nobenih ustreznih.
Pa še priporočila sem dobila od par punc, da so si fajn nepremočljive škornje tam kupile. Sem jih pa iskala v Alpini, Pekoju, ni da ni, pa nisem našla nobenih ustreznih.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov