Škornji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz sem si jih kupila v Vogele. Črne, s profilom, pa vseeno dokaj elegantne, obložene z volno odznotraj, preizkušeno ne zebe v njih. Sem jih pa kupila v Mb, mislim pa, da so zdaj trgovino tam zaprli-stali so 80, dobila sem jih potem za 40€.
The world is as you are.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Nazadnje sem si kupila Legero škornje, črne, iz gore texa, notr lepo podložene...sam so se mi pujsi znucal po dveh sezonah, že rahel dež mi jih totalno namoči (sem jih prešpricala večkrat zelo natančno, pa ne pomaga ). Pa sem zanje dala mislim da 130 eur. Ph, za tak dnar bi mogl zdržat dlje...
Po drugi strani mi pa eni Alpina usnjeni držijo že več kot pet let, kupljeni so bili pa za takratnih 12 tisočakov. Sam kaj ko niso topli
Upam, da bom na zimskih razprodajah najdla kj toplega in nepremočljivega. Če bi delal podložene bulerje, bi bla čist zadovoljna
Po drugi strani mi pa eni Alpina usnjeni držijo že več kot pet let, kupljeni so bili pa za takratnih 12 tisočakov. Sam kaj ko niso topli
Upam, da bom na zimskih razprodajah najdla kj toplega in nepremočljivega. Če bi delal podložene bulerje, bi bla čist zadovoljna
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Alipinini torej zdržijo? Ene sem gledala, so 130, znižani za 25% torej cca. 100 ... so pa notri kar fino podloženi, tako da bi mogoče šlo.
Jaz imam vedno smolo s škornji, nimam pojma v čem je stvar. Sestra na drugi strani, je enkat celo v Deichmannu kupila neke, ki so zdržali dve sezoni, stali so pa nekje 30€.
Jaz imam vedno smolo s škornji, nimam pojma v čem je stvar. Sestra na drugi strani, je enkat celo v Deichmannu kupila neke, ki so zdržali dve sezoni, stali so pa nekje 30€.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
Anjeske napisal/-a:Nazadnje sem si kupila Legero škornje, črne, iz gore texa, notr lepo podložene...sam so se mi pujsi znucal po dveh sezonah, že rahel dež mi jih totalno namoči (sem jih prešpricala večkrat zelo natančno, pa ne pomaga ). Pa sem zanje dala mislim da 130 eur. Ph, za tak dnar bi mogl zdržat dlje...
Jaz mam tut Legero škornje za 120 evrov...in jih bom letos nosila že šesto ali katero sezono...so še vedno kot novi. Najbrž je res odvisno kak naletiš
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Abby, morm potrkat, ampak do sedaj so mi vsi alpina čevlji zdržal precej dlje od ostalih (pa sm kupila tam že vse sorte, od balerink do škornjev).
Mnja, Hudoba, si zgleda mela srečo, dobr zate
Eh, se imam na sumu, da bom kaj kmalu napokala v avto, pa zapeljala v Žiri v alpinino industrijsko prodajalno
Mnja, Hudoba, si zgleda mela srečo, dobr zate
Eh, se imam na sumu, da bom kaj kmalu napokala v avto, pa zapeljala v Žiri v alpinino industrijsko prodajalno
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jaz sem si tudi pred kratkim kupila škornje. Imela sem zelooo probleme najdt škornje, ker imam široka meča in NOBENIH po trgovinah nisem mogla zapet. Sem obiskala sigurno 10 različnih trgovin in nikjer nisem našla takih, da bi mi bili všeč, kaj šele, da bi jih zapela... Rešitev sem našla na internetu, kjer si izbereš velikost/debelino meč. Sicer sem dala malo več za njih ampak sem zmagala. Čevlji so fantastilčni in noro udobni za nosit, kjub visoki peti...
In tole so moji ljubčki!
In tole so moji ljubčki!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Faaaaaaaaak špelzaaaa, hudiii
It was forever..but it didnt last long..
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
..Evelyn.. napisal/-a:Faaaaaaaaak špelzaaaa, hudiii
Blush... Hvala. Tudi meni so hudi, poleg tega jih pa lahko še zapnem. Dupli yeeeey
@*Eliza*: ti so pa mislim da tako univerzalni, da jih lahko na čisto vse kombiniraš. Jaz načeloma najraje škornje kombiniram na kako krilo ali pa eventuelno kake temne jeans pa da jih dam v škorenj.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov