Shranjevanje nakita
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
v trgovini kokska imajo full lepe za uhancke gor obesit. dela jih bolgarska oblikovalka lalo orna, stanejo pa med 25 in 40 eurou.
- klaryca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
jaz sem pa opazila, da so razni uhančki (kičasti), ko sem jih imela lepo na prostem obešene, zelo hitro zgubili sijaj in začeli prej rjaveti. na zraku naj bi oksidirali. zato sem jih potem dala kar nazaj v škatle (tiste, ki so še ostali lepi, nekaj jih je šlo žal v smeti) sem pa slišala, da ti kičasti uhančki najdle zdržijo, če je škatlica iz lesa.. no zdaj mam uhančke v leseni okrogli šatuljici, verižice (lesene, plastične) pa obešene na palčki, ki sem jo zapičila v luknje v omari-tam ko daš štiftek, da potem police drži (tisti del, ki je kao vitrina). sam si bom verjetno kmalu še kaj drugega omislila. a tistim, ki jih mate na pluti lepo zdržijo, ne rjavijo??
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam par škatlic namenjene nakitu. V eni ogrlice, pa v njej nekaj vrečk ( v eni korale, v drugi ogrlice iz perlic...), v eni zapestnice, v eni uhane (znotraj tega, pa še par malih škatlic, kjer imam neviseče uhane).
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Jaz pa kar nimam idej kam naj shranim verižice in zapestnice, ker se vedno znova kje zataknejo ali zamotajo. Do zdaj sem imela eno posebno škatlico za to, ampak se ni obneslo. Kakšna ideja?
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Uhane imam spravljene v škatli (od štamprle kozarčkov), ker so vmes pregradni kartončki.
Verižice in zapestnice pa v enem kartonskem kovčku in
Zlato imam v leseni šatulji.
Uhane lahko shraniš tudi v škatlo od bomboniere.
Verižice in zapestnice pa v enem kartonskem kovčku in
Zlato imam v leseni šatulji.
Uhane lahko shraniš tudi v škatlo od bomboniere.
(s)mej se
-
Dreamer_90 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2010
- Kraj: Velenje
u mullerju, sj majo ful različnih modelov, pač oblekc
-
V centru je blo v tistmu nadstropju ko majo kuhinjske stvari, tam ko majo šalčke pa to, 2m od blagajne , sicer svojo sm kupla na rudniku v času božiča pa so jih meli po 5€, mami je pa dala tam okol od 12-15€
-
Ja v našmu Velenjskemu nimajo, ko mamo sam en štuk...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov