Shranjevanje nakita
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mrs. Wonka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam pa veričice kar na obešalniku za perilo. tako vsaj niso zavozlane skupaj. prstane, zapestnice, uhane mam pa vse razdeljene v tistih plastičnih škatlicah, drugače namenjenih za shranjevanje živil.
Moja mami ma pa ves nakit pospravljen v tisti omarici za orodje, k so tko predalčki razdeljeni.
Moja mami ma pa ves nakit pospravljen v tisti omarici za orodje, k so tko predalčki razdeljeni.
~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Uf nakita mam jaz ogromno in ga pol verjetno itak ne nosim več. Ampak vedno si kaj novega domov privlečem, ko grem v šoping. Mam pa prav dve škatli za nakit s predalčki pa mogla bi si ši tretjo al pa četrto nabavit, ker nimam več prostora al pa vsaj kako še večjo škatlico za nakit.
Yada, yada, yada...
- cesc8fabre
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2010
če še koga zanima tista punčka - stojalo za nakit jst eno podarim,ker je ne uporabljam.
"Kdor hoče najde pot,kdor noče najde izgovor."
-
Mrs. Wonka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
te punčke sem jaz videla v trgovini Sarikov BTC-ju, če slučajno še katero zanima. imajo pa tudi takšen čeveljček za prstane.
~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
uff mam js kr malo slabo razvado glede teh reči. Use naj bi imela v eni lepi malo večji škatlici, ampak več stvari je izven nje, kakor u njej tako da dosti verižic in zapesnic mam malo tu malo tam, malo na tej polički, malo na uni... Bo treba use malo po predalčkat, preden se kej zgubi
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
Jaz mam tud probleme s tem. Prstane in uhane sicer spravljam v neke škatlice v obliki srčkov, ki sem jih dobila za darilo. Problem pa so ogrlice. Kam jih dat? Če jih imam raztegnjene na vrhu omare se mi nanje nabira prah, če jih dam v omaro pazabim nanje in jih ne nosim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov