S.Oliver
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men obleke niso cool, si pa kupim včasih kakšen parfum, ker mi ful lepo dišijo in niso preveć dragi.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
men se zdijo cunje kr kvalitetne, ne sperejo se hitr, no vsaj še par let nazaj je blo tko, lahko da so se zdj kj pokvarli, ne vem
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
iskreno... še nkol nism bla not... vse kar iščem dobim v drugih trovinah, in sploh ne grem gledat v s.oliverja.
sej mogoče majo fajn in vse... sam zanima me, kako pa kej cene?
sej mogoče majo fajn in vse... sam zanima me, kako pa kej cene?
-
misssixty - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
jst tud skor nikol ne dobim nc zase - al je cudnega kroja, barvne kombinacije ... sm si pa na razprodajah kupla en top, k je prej bil 6 (ful prevec za en kos blaga z naramnicami, vsaj zame), znizan pa na 2800 (neki normalnega). Ampak mi je bil res ful vsec, kar je presenetljivo.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Mam ene par stavri od S'Oliverja... ene dve leti nazaj sm bla ful navdušena nad to firmo in sm ful stvari tm kupla... ene bele hlače mam, ene 5,6 majc - poletnih, 1 zimski pulover, neki od sp. perila mislim da. PA je vse ful kvalitetno - sp. perilo sploh. Sam zdej pa ne kupujem več tm, nekak mi ni več tolk ušeč.
Edin kar si želim od S'Oliverja ena ura - taka bela plastična narjena v obliki zapestince.
Edin kar si želim od S'Oliverja ena ura - taka bela plastična narjena v obliki zapestince.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst imam tud parfum in mi je res kul, pa fletna flaška je
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jah meni se zdi to ,da so drage cote...malo hecna izjava!Je pa res,da je vse v očeh opazovalca...
Meni se zdijo cene čisto normalne glede na ostale znamke oblačil...
Je,pa res da nisem zadovoljen s kvaliteto in se mi zdi tudi jurja za njihove hlače preveč!Jaz nimam dobrih izkušenj s hlačami,kar pa ne pomeni,da niso kvalitetne in vzdržljive cote tam!Morda sem ravno jaz naletel na tako robo...ki je bila slabše kakovostne izdelave...
Je,pa res da imam doma še 2 jaknice in mi zaenkrat še dobro služita...je pa res,da ju ne nosim veliko,he,he... ene 10 krat na leto "če"...
Meni se zdijo cene čisto normalne glede na ostale znamke oblačil...
Je,pa res da nisem zadovoljen s kvaliteto in se mi zdi tudi jurja za njihove hlače preveč!Jaz nimam dobrih izkušenj s hlačami,kar pa ne pomeni,da niso kvalitetne in vzdržljive cote tam!Morda sem ravno jaz naletel na tako robo...ki je bila slabše kakovostne izdelave...
Je,pa res da imam doma še 2 jaknice in mi zaenkrat še dobro služita...je pa res,da ju ne nosim veliko,he,he... ene 10 krat na leto "če"...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
V S. Oliverju si kupujem hlače, ker so mi najboljse in kvalitetne. Drugac pa niso tok drage.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov