S.Oliver
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja sej res niso pocen, sam js mam ene ze 3 leta in so se vedno lepe, nic se ne sperejo al pa zbledijo.
Jaz si vsako leto kupim ene in jih mam pol res dolg casa.
Jaz si vsako leto kupim ene in jih mam pol res dolg casa.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Tud men so cunje iz S.OLiverja všče, čeprov mi še vedno bolj odgovarja Esprit ...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Men je pa s.Oliver cedalje manj usec. Hlac oz. kavbojk nisem skor nikol nasla tuki dost kulske, z izjemo letos poleti na razprodajah. Sem pa dobila res carske Sam stevilke pa ne vem kaj nej recem no. Tele hlace naj bi ble 36, pa so mi prej prevelike kot premajhne
Majcke, puloverji, jakne, plasci... V omari jih mam ogromno, ker sem res v preteklosti kupovala skor sam kle, ampak letos sem pa zelo malo. Ne vem no. Je pa tud res, da sem zamenjala stil
Majcke, puloverji, jakne, plasci... V omari jih mam ogromno, ker sem res v preteklosti kupovala skor sam kle, ampak letos sem pa zelo malo. Ne vem no. Je pa tud res, da sem zamenjala stil
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je kul S.Oliver ... mam kr dost kratkih majc od tam, pa ene par mikic in bundo. S kvaliteto sm kr zadovoljna, pa ne zdi se mi še neki ful drago. Mi majo pa grde kavbojke.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mnja po vecini majo navadne bolj sportne majcke, kar pa men ni vec usec. Sej ne recem, se najdejo kaksne lepse stvari, sam cedalje manj jih je.
Drgac pa za bombazno majcko je 50€ eur res prevec, sploh ker jih mam ze na tone doma cist nc drgacne
Drgac pa za bombazno majcko je 50€ eur res prevec, sploh ker jih mam ze na tone doma cist nc drgacne
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Meni od S.Oliverja odgovarjajo samo pulovrji. Majčke so mi sicer všeč, ampak mi je nekako vse preveliko oz. rokavi se ponavadi tko grdo raztegnejo, sploh tam pri komolcih da ni 2x za oblečt. Sem si pa letos kupila kopalke, pa sem kar zadovoljna z njimi.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
men je pa ta trgovina že na zunaj taka basic - enobarvna.. da me pol sploh ne pritegne da bi šla not. če pa že grem, mi pa ni nč posebnega.
moške stvari so pa kul, fnt moj si več al mn kupuje pulovrje v s.oliverju, al pa pol tom tailor pa esprit. men so te tri trgovine dost eno in isto. take enobarvne bombažne.. pa skos isto
moške stvari so pa kul, fnt moj si več al mn kupuje pulovrje v s.oliverju, al pa pol tom tailor pa esprit. men so te tri trgovine dost eno in isto. take enobarvne bombažne.. pa skos isto
- Aljaska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
Hlače so zakon . Zgornji deli pa mi ne pašejo, ker mi v prsih in ramenih vse stran štrli (ne poberem dobr). Zgoraj sem tak suha; imam ful ozka ramena in majhne prsi, tak da večina majčk kupujem na otroškem oddelku. Podobna scena je tudi s cunami Tom Tailor.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
s.oliver se mi zdi, da ma full velke številke... recimo jst mam majce in hlače 34 pa so mi hlače še skor prevelke...
mojmu tipu pa s.oliver full ustreza...
jst mam pa rajši esprit, pri tom taylorju majo pa zame zmer prekratka rokava
mojmu tipu pa s.oliver full ustreza...
jst mam pa rajši esprit, pri tom taylorju majo pa zame zmer prekratka rokava
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
hm meni so pa ful všeč njihove stvari...
Ne vem, hlače 34 so mi ravno prav in pač vem, in po navadi sem ful zadovoljna s krojem itd...
Mam 3 njihove puloverje že ful dolg pa so še vedno ql... majce so mi tut všeč če prov so preprosti kroji po večini... V s oliverju sem tut že jakne in kiklce kupovala in se mi zdijo super..
Cene so pa po mojem mnenju dokaj spremenljive..
Tko da ; s oliver je ql..
Otroške in moške stvari tam so mi pa sploh všeč...
Ne vem, hlače 34 so mi ravno prav in pač vem, in po navadi sem ful zadovoljna s krojem itd...
Mam 3 njihove puloverje že ful dolg pa so še vedno ql... majce so mi tut všeč če prov so preprosti kroji po večini... V s oliverju sem tut že jakne in kiklce kupovala in se mi zdijo super..
Cene so pa po mojem mnenju dokaj spremenljive..
Tko da ; s oliver je ql..
Otroške in moške stvari tam so mi pa sploh všeč...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov