Poročna obleka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 106 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni korzeti zgledajo lepo le na res suhicah in manjših joškah, drugače takoj vse ven leze ob strani in ni prijetno na pogled
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
*mala* napisal/-a:Meni korzeti zgledajo lepo le na res suhicah in manjših joškah, drugače takoj vse ven leze ob strani in ni prijetno na pogled
jaz mam itak full male joške....tam da čez par let, kot bo to v igri upam , ne bom mela problemov s tem, da bi mi kaj vn padlo
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Meni so res lepe poročne obleke od Pnine Tornai. Tiste, ki gledate Say yes to the dress, veste o čem govorim
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
spice girl napisal/-a:Meni so res lepe poročne obleke od Pnine Tornai. Tiste, ki gledate Say yes to the dress, veste o čem govorim
ja, njene obleke so božanske!! Pa stanejo tud skor tok kot en avto
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moja prijateljica je naročila svojo poročno obleko na ebayu pri nekih Kitajcih za 100 eur.
Sem bila ornk skeptična, ampak ko so jo poslali, so bili vsi dvomi pozabljeni. Res krasna in k ulita zanjo (je pa seveda morala poslat 329 različnih mer )
Sem bila ornk skeptična, ampak ko so jo poslali, so bili vsi dvomi pozabljeni. Res krasna in k ulita zanjo (je pa seveda morala poslat 329 različnih mer )
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- -rožca-
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: dolenjska
Žiujo!
No, jaz pa ne bom nič komentirala poročne obleke itd. Ampak imam drug problem, povezan s poroko. Čez 14 dni se poroči moja prijateljica in resnično ne vem, kaj naj oblečem. Zadnje čase nisem bila nič pošteno v trgovinah in ne vem, česa se naj oprimem. Želim si samo, da ne bi imela hlač ter ne bi imela pete, ker bo dolg dan in dolga noč. Prosim za kak predlog.
Hvala že unaprej
No, jaz pa ne bom nič komentirala poročne obleke itd. Ampak imam drug problem, povezan s poroko. Čez 14 dni se poroči moja prijateljica in resnično ne vem, kaj naj oblečem. Zadnje čase nisem bila nič pošteno v trgovinah in ne vem, česa se naj oprimem. Želim si samo, da ne bi imela hlač ter ne bi imela pete, ker bo dolg dan in dolga noč. Prosim za kak predlog.
Hvala že unaprej
Prvi neprebran prispevek • 106 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov