Poletne oblekce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Meni je ta luškana, sam jaz nisem preveč od oblekic. Raje kombiniram krilce in majčko.
Tezenis, 12,90 €
Tezenis, 12,90 €
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
V Takkotu (!) sem vidla eno ful lepo temno vijola-turkozno, do kolen pa za okol vrata ampak kaj ko je meni okol prsi use premajhno pač, dva trikotnička nej bi zakrila use skupi sam s tem si nemorem pomagat <.<
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jauuuu, tale oblekca (sam jst bi črno barvo) je pa ena lepših, kar sm jih kdaj vidla .
O taki sm razmišlala še u časih maturantskega plesa (pa valda nikjer najdla), vedno sm mela u mislih (pa nikol dejansko vidla) eno resnično simpl varjanto oblekce, k pride okol vratu, je čez prsa in pas oprijeta, spodi pa frfota ... in poglej jo, poglej.
Eno takole bi mela za mal bl "fine" prložnosti (da nism vedno rožasto, srčakasto, pikčasto palmasta ).
O taki sm razmišlala še u časih maturantskega plesa (pa valda nikjer najdla), vedno sm mela u mislih (pa nikol dejansko vidla) eno resnično simpl varjanto oblekce, k pride okol vratu, je čez prsa in pas oprijeta, spodi pa frfota ... in poglej jo, poglej.
Eno takole bi mela za mal bl "fine" prložnosti (da nism vedno rožasto, srčakasto, pikčasto palmasta ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
^res je lepa. Pa super je to, ker so naramnice za okoli vratu. Nekaj takega sama že dolgo iščem. Da bi potem rabil samo še par hudih dodatkov in to je to..
Ker sama imam vse oblekice dokaj kičaste
A je katera v kakšni trgovini kaj podobnega zasledila. Nekako nebi naročala..
Ker sama imam vse oblekice dokaj kičaste
A je katera v kakšni trgovini kaj podobnega zasledila. Nekako nebi naročala..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]