Poletne oblekce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
*ž@bic@* napisal/-a:Tole sm pa nekje vidla..a je mogoče iz Zare? lepa drgač. una zgornja pa še bl
Ne, ne, iz New Yorkerja je, pa taka iz frotirja. To je bol una varianta za do plaže in nazaj, ni lih neki spešl oblekca.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
S katerega oddelka pa je tasrednja? I like sam se ne spomnim, da bi jo nazadnje vidla..
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja pa ste res smotane
kar mejta jih. saj ni treba nosit minica da se potem nelagodno pocutita...eno normalno dolzino pa ne bosta imeli taksnega obcutka.
kar mejta jih. saj ni treba nosit minica da se potem nelagodno pocutita...eno normalno dolzino pa ne bosta imeli taksnega obcutka.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Tko za ven, za po mestu, za na bazen, zdej za faks bolj tako no, jz jih mam redko,...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
SWEETprinces napisal/-a:ja pa ste res smotane
Sj ni noben o miniču govoru, sploh nimam miničev Na splošn sm bla dolg mnenja, da men oblekce ne pašejo in sm jih šele kšn let al pa dva nazaj začela nost, pa še to ponavad sam na morju.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
nima veze...ti jih kr mej
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
*mala* napisal/-a:Pri meni je edino problem, da sploh ne vem kam nosit oblekce. Samo za na morje mi jih je škoda, za na faks ravno nimam poguma. Kam jih ve nosite?
povsod .. hehe no glede na to da sm na morju doma in sm itak skoraj vsak dan na plaži, tko da za na plažo valda .. pa za sprehodek po mestu, za na pijačko, za zvečer ven, tudi za v šolo sm jih nosla .. edino prav za v kako službo nebi oblekla lih neke lahke oblekce - recimo zdej ko delam v vrtcu (raje oblečem kakšne stare hlače in majco, pri tamalih nikoli ne veš), če bi pa delala npr. kot kelnarca bi jo pa tudi oblekla, zakaj pa ne
Let's swim to the moon .....
- mojca123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2009
Skokica,
ful so lepe vse tri oblekce, sem kar malo fovš , še posebej lepa pa je tista modra na sredini.... jaz tut nisem marala preveč oblekic dokler ni v SLO prišel H&M, ker mi njihove oblekce res pašejo, medtem ko od npr. Zare kakršnokoli navlečem nase, sem grozna. Skratka, kar zadeva oblekc je H&M zakon! Poleg tega pa cenovno ugoden in ko se oblekce naveličaš, ti ni žal je odvreči ali podariti, a ne?
ful so lepe vse tri oblekce, sem kar malo fovš , še posebej lepa pa je tista modra na sredini.... jaz tut nisem marala preveč oblekic dokler ni v SLO prišel H&M, ker mi njihove oblekce res pašejo, medtem ko od npr. Zare kakršnokoli navlečem nase, sem grozna. Skratka, kar zadeva oblekc je H&M zakon! Poleg tega pa cenovno ugoden in ko se oblekce naveličaš, ti ni žal je odvreči ali podariti, a ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov