Poletne oblekce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm mela tut obe načekirani na netu, pa sm bla pr prvi razočarana (ko sm jo oblekla, to ni blo to ), za drugo pa še ostaja upanje (če jo kje staknem), nagledano mam pa še to:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
jullia_ napisal/-a:Jaz nisem ravno med najbolj obdarjenimi, tako da bi lepo nosila oblekco/majčko brez modrca
Je pa res, da si pri večji košarici to težko privoščiš. V tem primeru bi jaz dala spodaj kopalke in furala sproščen poletni videz
jst pa glih zard tega ker nism med najbolj obdarjenimi na dam nikol nč nase brez modrčka! NO WAY! to je pa men tooook grozn k sm pol skor ploh
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
No jaz ploh nisem. (Sem ti hotela povedat še številko modrca, pa imam od A75 do C75, pa vsi so mi prav. Zdaj pa vedi )
Saj vem, kaj hočeš povedat, modrc vseeno naredi malo večje oprsje. Ampak je pa po drugi strani majčka brez modrčka lahko tako seksi, da sem pripravljena reskirat tisti manjko v obsegu
Saj vem, kaj hočeš povedat, modrc vseeno naredi malo večje oprsje. Ampak je pa po drugi strani majčka brez modrčka lahko tako seksi, da sem pripravljena reskirat tisti manjko v obsegu
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Aloha napisal/-a:Jst sm mela tut obe načekirani na netu, pa sm bla pr prvi razočarana (ko sm jo oblekla, to ni blo to ), za drugo pa še ostaja upanje (če jo kje staknem)
To tadrugo sm js drugač gledla v celju, kjer majo sicer ful mal roxy stvari, sam majo pa ene par takih, ki jih v LJ recimo nimajo - sam sej možno da bojo to oblekco še dobli (mene je tk minilo začetno navdušenje, tk da ne vem več, če si jo bom kupla ).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
no angel - Cosmofrik
Letos majo v trgovini Rossi Sport v Planetu Tuš (prvič) tud neki od Roxyja. Sam majo ful mal (ampak kot sm rekla - je pa ene par stvari, ki jih v LJ ni oz. so recimo tam ble prej, kot v LJ ). Sej Rossi Sport ma kr dobre stvari, recimo firme kot so Billabong, pa Chiemsee&PlusMinus ... js zmeri kej fajnega najdem tam.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Hvala. Za ostale sem sicer vedla, ja, se dodobra napasem vedno, ko sem tam, ampak roxy cunjic pa res še nisem nikjer v celju vidla, so pa že lani v rosiju imeli njihove šlapke. No pa imam še eno lokacijo več...oujee
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
bonnie taylor - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2009
jst sm bla dons u formi v hali 12 in v stari lublani v roxiju za tole oblekco in jo nimajo..tko da jo vrjetno tut nebodo dobli ker majo že novo robo povsod..
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sej js sm bla tut ze u ush moznih Roxyjih pa je se nimajo, sam po drugi strani pa tut kopalk se nimajo kej prou dost, tko da upanje ostaja
-
no angel - Cosmofrik
^^ Hja ful čudn da te oblekce nikjer drugje nimajo ... ker recimo v Rossi Sportu v Celju majo res sam eno malenkost Roxy cot, medtem ko to oblekco pa majo. No, tk da če jo ktera hoče met - tja pejte. Sam sej pomoje jo bojo tud drugje še dobli.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
bonnie taylor - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2009
kje pa je ta rossi sport ker jst sm z lj pa mam bl mal pojma tm okol celja:/:/
Kdo je na strani