Poletne oblekce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jih je še kar nekaj, ja. Js sm bla v centru. Pa majo poleg teh 2, še črno-belo kombinacijo, pa še eno z drugačnim motivom (samo isti model) in v 2 barvah (modra in črno bela). Pa tud številke so še.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
9.90 evra.
Smešno poceni.
Pa čeprov bo mela vsaka tadruga isto
Smešno poceni.
Pa čeprov bo mela vsaka tadruga isto
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
*mala* napisal/-a:Nisem še prepričana, če jo bom obdržala (ma kompliciram, nisem navajena oblekc, pa se mi zdi, da prevelik dekolte, ampak ok, še zmer jo lahko vrnem).
Zakaj je ne bi obdržala? Če ne drugega jo imaš lahko na morju za nad kopalke, tam je pa itak vseeno kako velik je dekolte in kako kratka je.
-
*mala* - Cosmopsiho
lorelaj napisal/-a:Zakaj je ne bi obdržala? Če ne drugega jo imaš lahko na morju za nad kopalke, tam je pa itak vseeno kako velik je dekolte in kako kratka je.
Sej jo bom obdržala. Če ne zarad druzga ker je fant čist navdušen da me v oblekci vid sej verjetno bo res samo za na morje (razen če zberem pogum še za kam ). Še posebi za tako nizko ceno se jo splača met.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov