Poletne oblekce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 243 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
tole tudi mene zanima kako zgledaemanuela napisal/-a:majchy, jaz si kupim silikonski gel v lekarni, ki je drugače fajn tudi za nove čevlje itd-mislim, da je temu prvotno namenjeno.
In se stegna drgnejo, film se ne vidi, peče itd pa nič ne
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
Moja cimra je v ta namen pod krili vedno nosila kratke kolesarske hlačke. Pomaga ziher, vroče je pa vseeno. Pa otroški puder naj bi tudi pomagal proti drgnjenju, ampak učinek verjetno ne traja ravno dolgo...
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
emanuela napisal/-a:majchy, jaz si kupim silikonski gel v lekarni, ki je drugače fajn tudi za nove čevlje itd-mislim, da je temu prvotno namenjeno.
In se stegna drgnejo, film se ne vidi, peče itd pa nič ne
ali pa od essence tisti gel (isto silikonski se mi zdi), ki je proti žuljem, da namažeš stopala in je v stiku. Jaz si včasih kar s tem namažen pa je v redu.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
arrow napisal/-a:Ko oblečeš oblekco al pa kiklco se mal namaž s kakšno mastno kremo, npr. ognjičevo mazilo je fajn :wink:
ja, ognjič je fajni, sicer ga nism uporablja nikol v ta namen, ampak bi tukaj tut pomagal ziher. Je pa res smotano da se drgne koža ob kožo, te peče, uf, raj niti ne pomislim, na srečo nimam teh problemov.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Full lepa oblekica za na poroko, Nica! Taka romantična, nežna, lahkotna...
Uff...obožujem poletne oblekce, edino, kar res prispeva k temu, da ti ni tk vroče.
Ampak, mene je tud kr nekaj skupaj, sploh v bedrcah, pa nimam problemov z drgnjenjem Mogoče pa bolj na široko hodim
Uff...obožujem poletne oblekce, edino, kar res prispeva k temu, da ti ni tk vroče.
Ampak, mene je tud kr nekaj skupaj, sploh v bedrcah, pa nimam problemov z drgnjenjem Mogoče pa bolj na široko hodim
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Očitno je samo men tista modra oblekca na prejšnji strani prov grda.
Nekatere moje letošnje pridobitve (prva v črni in tretja v turkizni):
(leva)
Nekatere moje letošnje pridobitve (prva v črni in tretja v turkizni):
(leva)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 243 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov