Poletne oblekce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Js mam zaenkrat samo 2: eno črno za zvečer, pa ravno prejšnji teden sem si preko Quelle naročila ta drugo, modro.
klik
klik
klik
klik
I am not an enigma, just a contradiction!
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ena taka cist za na plazo al pa v mesto na morju:
cist navadna, fajn je ker se v bistvu zaveze okrog - ne rabis nic oblacit..pac za cez kopalke =)
moja naj naj naj najljubsa, kot taka srajcka, tut za na plazo in na morju:
fuuul mi je vsec res
pa se ena:
to so te ki sem jih nasla na slikah iz morja..mam se neki oblekc, vse so bolj take na izi, za na morju. ven ne hodim u oblekcah...bom pa letos zacela, si nameravam nabavit se kake boljse
cist navadna, fajn je ker se v bistvu zaveze okrog - ne rabis nic oblacit..pac za cez kopalke =)
moja naj naj naj najljubsa, kot taka srajcka, tut za na plazo in na morju:
fuuul mi je vsec res
pa se ena:
to so te ki sem jih nasla na slikah iz morja..mam se neki oblekc, vse so bolj take na izi, za na morju. ven ne hodim u oblekcah...bom pa letos zacela, si nameravam nabavit se kake boljse
- Trnovka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2007
- Kraj: Pod češnjo :)
Jaz obožujem obleke kupljene v Orsayu- po moje, da jih imam kakšnih 8
Slikic pa nisem našla- boš morala it pobrskat po trgovini in boš sigurno kaj našla
Drugače pa še imam 2 črni- ena je bolj elegantna, druga pa je takšna casual, samo kljub temu lepa. Ena je bila kupljena v Naf Naf, druga pa v Zari.
Pred kratkim pa sem si kupila vijolično v Zari.
Oh, čist sem not padla Komaj čakam poletje- ni lepšega ko maš oblečeno 2 kosa oblačila in japonke...pa veter v laseh
Slikic pa nisem našla- boš morala it pobrskat po trgovini in boš sigurno kaj našla
Drugače pa še imam 2 črni- ena je bolj elegantna, druga pa je takšna casual, samo kljub temu lepa. Ena je bila kupljena v Naf Naf, druga pa v Zari.
Pred kratkim pa sem si kupila vijolično v Zari.
Oh, čist sem not padla Komaj čakam poletje- ni lepšega ko maš oblečeno 2 kosa oblačila in japonke...pa veter v laseh
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Obožujem poletne oblekice. Tudi jaz jih imam nekaj iz Orsaya, potem pa še kak Mango ali NafNaf. V Zari imajo tudi lepe, samo njihove številke niso zame (spodnji del rabim 36, zgornji pa XL - tako da mi je vsaka obleka ali zgoraj preozka ali pa spodaj preširoka)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Obe sta super.
Mi še zmeri žal, da si nisem prvo tudi sama kupila, pa že probavala sem jo.
Sicer so mi pa všeč poletne oblekce, nimam pa (še) nobene. Bolj le krilca + majčka.
Mi še zmeri žal, da si nisem prvo tudi sama kupila, pa že probavala sem jo.
Sicer so mi pa všeč poletne oblekce, nimam pa (še) nobene. Bolj le krilca + majčka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Govorimo samo o oblekcah al tut o kiklcah?
Slednjih mam malo morje (kr rada kombiniram dva kosa skp), medtem ko prvih ne, je pa moja najljubša že par let tale (mot me edin, da se hit zmečka):
Mal off topic, ampak zakaj "rezat" glavo stran, medtem ko so tvoje fotke u temi o slikah uporabnic ...?!
Slednjih mam malo morje (kr rada kombiniram dva kosa skp), medtem ko prvih ne, je pa moja najljubša že par let tale (mot me edin, da se hit zmečka):
Mal off topic, ampak zakaj "rezat" glavo stran, medtem ko so tvoje fotke u temi o slikah uporabnic ...?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^Jaa, Roxy ma ful luškane stvari, poletne oblekce so sploh top!
Aloha, krasna postava.
Aloha, krasna postava.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ful mam rada take bl nosečniške oblekce <3 al pa na pencil style k te stisne pod joškam pa lih tok da je čez ritko
nemaram pa tistih pocukranih kao swet oblekc, slatke male & tko..pač tist materjal k tista poletna frfotajoča krila..ker ni ne izvirno ter ničemur podobno hihihihihih
tko da enkrt prpopam kej gor ker morm jz to najdt pa kej odstrižt pa tko dalje
nemaram pa tistih pocukranih kao swet oblekc, slatke male & tko..pač tist materjal k tista poletna frfotajoča krila..ker ni ne izvirno ter ničemur podobno hihihihihih
tko da enkrt prpopam kej gor ker morm jz to najdt pa kej odstrižt pa tko dalje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov