Poletne oblekce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
hehe js mam pa ful stvari ogledanih v espritu oz. edc-ju morm mal manj tja hodit
da ne bom preveč OT: tale oblekca mi je tud lepa
eh, ne smem jih več gledat, dost mam
da ne bom preveč OT: tale oblekca mi je tud lepa
eh, ne smem jih več gledat, dost mam
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
A ni bila 50 eurov??
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ne morem verjet, da nisem opazila to akcijo, pa lih v Espritu bla vsaj enkrat v tem času, ko majico za fanta iskala (in kupila seveda ). Jou,...
no angel- huda oblekca. Se jo še meni zahotelo
no angel- huda oblekca. Se jo še meni zahotelo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
no angel napisal/-a:...pa še zastonj sm jo dobla, ker so meli ta konc tedna akcijo - si kupu 2 stvari in dobu tretjo zastonj, pa si je pač fant kupu 2 stvari, js sm si pa zbrala tole oblekco zravn
Ja, sm vidla to akcijo... Ampak a ni blo tako, da si zastonj dobu najcenejšo stvar od vseh treh?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej je vedno najcenejše zastonj v takih akcijah. Si je fant že moral kaj čez tolk dnarja kupt, da blo za tolk dnarja zastonj. Dober fant (moj šele pred mesecem ubodel prve Esprit stvari - je bil že čas ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Jaz bi mogla se vsaj 30 eurov skesirat da bi lahko izkoristla akcijo v EDCju pa nism ... prevelik zalogaj za tisti dan
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*mala* napisal/-a:Sej je vedno najcenejše zastonj v takih akcijah. Si je fant že moral kaj čez tolk dnarja kupt, da blo za tolk dnarja zastonj. Dober fant (moj šele pred mesecem ubodel prve Esprit stvari - je bil že čas ).
Hehe ja v bistvu on si je kupu ene 3/4 hlače + eno srajčko, ki pa je isto stala kot moja oblekca. Zdej boma oba tk stylish. Bo pa treba še kak tak šoping užgat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
no angel napisal/-a:*mala* napisal/-a:Sej je vedno najcenejše zastonj v takih akcijah. Si je fant že moral kaj čez tolk dnarja kupt, da blo za tolk dnarja zastonj. Dober fant (moj šele pred mesecem ubodel prve Esprit stvari - je bil že čas ).
Hehe ja v bistvu on si je kupu ene 3/4 hlače + eno srajčko, ki pa je isto stala kot moja oblekca. Zdej boma oba tk stylish. Bo pa treba še kak tak šoping užgat.
Mi2 sva podobno akcijo imela v Hali12 hehe zanimivo, kako je mojemo vsec shopping ... skoda, ker se nama je mudilo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov