Poletne oblekce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Rossi Sport je v Planetu Tuš - le-tega pa takoj najdeš, ker je v bistvu takoj ko prideš dol z avtoceste. Če bi se odločla it tja, ti lahk dam natančne napotke.
Forma ... hja, ko sm bla js nazadnje tam (ena 2 tedna nazaj), niso mel nč pametnga oz. se mi zdi da dost manj kot recimo v mestu (al pa vsaj, kar se številk tiče).
Forma ... hja, ko sm bla js nazadnje tam (ena 2 tedna nazaj), niso mel nč pametnga oz. se mi zdi da dost manj kot recimo v mestu (al pa vsaj, kar se številk tiče).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Tole oblekco sm dons vidla v Škofji Loki v Bokal športu, sam majo sam še XS in pa L.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja, js bi jo tut mela, sam u Celje se pa res ne bom vozila ponjo ce jo bojo mel u Ljubljani, super, sicer pa pac smola, mogoce jo bom pa kje u tujini kupla.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
^^Jst sm jo tud dons gledala v Šk.Loki, pa je luštna, sam men take zadeve, ki pridejo odrezane čist vodoravno čez hrbet, ful ne pašejo, še moja mami tko prav, tko da ni sam v moj glav
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
inchy84: ful dobr, bom šla jutri mogoče malo prečekirat.
-
sem gledala tole roxy oblekco danes. za moj žep čisto predraga glede na to, da v živo ni ne vem kako posebna. mogoče na razprodajah. samo do takrat pa ne bo čakala.
-
jah, povpraševanje že. samo koliko jih bo pa dejansko kupil, je pa drugo vprašanje.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
Aloha napisal/-a:Ah, vidm, da si je (najbrž) ne bom omisnla ... Čist prevelko pouprašavanje.
Aloha, a razlog, da si je ne boš nabavla, je to da tle gor pišemo o njej? A ni vseen, če jih pokupmo me, ene random babe s cele Slovenije al pa pač ene druge? Mislim, prodal jih bodo tako al tako in lih unikata ne boš nosila... Ne vem, no, mal mi je smešno razmišljenje.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov