Playboy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
jst ze ene 2leti kupujem majcko iz spletne strani ameriske playboyeve, pa nikoli ne pridem do placila , kr neki mutim.
sem se pa odlocila da rajsi kupim stvar preko e-baya imajo full stvari pa za vsak zep
sem se pa odlocila da rajsi kupim stvar preko e-baya imajo full stvari pa za vsak zep
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst mam pa oriđinale Playboy mufkaste roza copatke, take fullllll mehke, pa fulllllll tople ... sm jih dubla od lubija ... kupila sva jih pa v Španiji ... cena je bla pa 25€ ... sm vidla da majo par modelčkou teh copatk tut v Stari Ljubljani v tisti trgovinici k prodajajo njihove stvari, samo kok stanejo pa ne vem k nism šla notr.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
zdaj imajo v Mladinski knjigi kolekcijo playboy-jevih map, pisal, obeskov itd.! full lepe stvari!
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
jaz pa mam verižico! tud orginal, pa je full lepa!
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
meni ni všeč. Nič od tega nimam in nebi imela. Res deluje Cheap.
Full jih nosi te majčke ipd. pol pa vse rečejo, da se nebi slikale za playboy... no pol zakaj pa to nosijo? Malo jih pa le mantra
Aja, moja prijateljica ima na ovratnici za psa obesek od Playboya. Psu pa res full paše, je pravi jebač.
Full jih nosi te majčke ipd. pol pa vse rečejo, da se nebi slikale za playboy... no pol zakaj pa to nosijo? Malo jih pa le mantra
Aja, moja prijateljica ima na ovratnici za psa obesek od Playboya. Psu pa res full paše, je pravi jebač.
Don't worry, be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov