Playboy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Za nič na svetu nič s playboyevim zajčkom.
Moja prva asociacija je tudi cheap, ravno zaradi vseh mogočih ponaredkov, ki so se razpasli, da kar res ni.
Moja prva asociacija je tudi cheap, ravno zaradi vseh mogočih ponaredkov, ki so se razpasli, da kar res ni.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
meni je všeč samo njihova posteljnina...ostalo mi ni kaj preveč...vem pa, da so včasih moški full nosili te playboy uhančke...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mami sm naštimala da mi je v quelletu naročila posteljnino od Playboya, tko da bo to moja pra stvar ni mi ne vem kako všeč, ta zajček mi je že iz mode ....
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Tale zajček pa men ni vešč. Ubistvu, mi je zlo nadležen.
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
ta zajček je mni takooo luban :blush: z razliko od kitty, ki (je za mene) stvar do konca OŠ potem je čas da najdeš svoj stil, se zresniš and that's it! (razen če si techno girl - you must luuf <3 them super energija) Mal offtopic šla (sorry =*)
no PB zajček pa mi na majici zgleda cheap, če je pa na uri, na kavbojkah majhen našitek pa ne in tudi pri posteljnini mi zgleda fenomenalno sexy glede majc pa tk: za v šolo ne, na craazy žurko Youp! (tudi če greš k fantu zvečer k je sam doma ne more bit ''švoh'', še posebi če je ta znakec tudi na tangicah ). Torej zajček nekaj pomeni (usi vemo kaj) ko hočeš to sporočilo oddajat okolici: Go ahead!
no PB zajček pa mi na majici zgleda cheap, če je pa na uri, na kavbojkah majhen našitek pa ne in tudi pri posteljnini mi zgleda fenomenalno sexy glede majc pa tk: za v šolo ne, na craazy žurko Youp! (tudi če greš k fantu zvečer k je sam doma ne more bit ''švoh'', še posebi če je ta znakec tudi na tangicah ). Torej zajček nekaj pomeni (usi vemo kaj) ko hočeš to sporočilo oddajat okolici: Go ahead!
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nikoli, ampak res nikoli nebi dala nase kakšno Playboy stvar. Grozno...
Ko pomislim na stvari Playboy se takoj spomnim na sladke male z peroksidnimi lasmi, poltjo prežgano od solarija, tono pudra, razgaljene cunje....
juck
Ko pomislim na stvari Playboy se takoj spomnim na sladke male z peroksidnimi lasmi, poltjo prežgano od solarija, tono pudra, razgaljene cunje....
juck
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:Nikoli, ampak res nikoli nebi dala nase kakšno Playboy stvar. Grozno...
juck
+1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov