Pas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
men so vsi na te ogromne sponke vsec... res so mi hudi... na kavbojke, pa skorncke...
al pa polet na kavbojke, uno spodno majcko rebrasto, pa japankice al pa lustne supergice...
tko u izi pa lepo sportno
al pa polet na kavbojke, uno spodno majcko rebrasto, pa japankice al pa lustne supergice...
tko u izi pa lepo sportno
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
men so tud ql take z velikimi sponkami, samo tist gori mi ni ql.. tak čist navadn je in na veliko piše D&G.. to mi je full bedn..
in dost ljudi sploh kupava take pasove, zto k piše firma gor tak na velik.. sej pravm, d usi sam jih je pa dost takih..
in dost ljudi sploh kupava take pasove, zto k piše firma gor tak na velik.. sej pravm, d usi sam jih je pa dost takih..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz imam pa polno pasov doma...ampak zadnje čase sem začela nekam bolj klasične nosit..okrogle ali štirioglate sponke...da se ujema s sponko na torbici in čevljih....če je gor seveda..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men tut velike sponke niso vsec...prevec hitr pade v oci..
men so usec taki tanki majhni pa cist posebni k mors mal bl pogledat da vids da je neki posebnga...pa zdi se mi da teh z velikimi sponkami je ful prevec ze...
men so usec taki tanki majhni pa cist posebni k mors mal bl pogledat da vids da je neki posebnga...pa zdi se mi da teh z velikimi sponkami je ful prevec ze...
Zivljenje je piskotek!
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
jih mam puno doma...em vete ka me zanima...če mogoč kira ve kje se dobijo taki pasi ko se u New Yorkeryi npr. k so beli al pa črni s srebrnim piramidam, sam jst bi mela roza s piramidam...če mogoč vete kje bi lahk jst to dobla
¤Hi.EaT Me *=)¤
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]