Pas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
moja zbirka pasov je kar velika
imam veliko pasov iz blaga s kovinskimi priponkami( alkakosetemurece?) v razlicnih barvah, nekateri so z blescicami, imam par usnjenih s podolgovatimi zaponkami z blescicami ali brez, imam 3 full siroke, ki jih ne nosim, mam enga "kao" pletenega v vijolicasti barvi.. par rutic, ki sluzijo kot pas ...
ja full rada nosim pasove, sploh zato ker nosim zelo nizke kavbojke in se mi zdi da pas doda svojo piko k celoti
imam veliko pasov iz blaga s kovinskimi priponkami( alkakosetemurece?) v razlicnih barvah, nekateri so z blescicami, imam par usnjenih s podolgovatimi zaponkami z blescicami ali brez, imam 3 full siroke, ki jih ne nosim, mam enga "kao" pletenega v vijolicasti barvi.. par rutic, ki sluzijo kot pas ...
ja full rada nosim pasove, sploh zato ker nosim zelo nizke kavbojke in se mi zdi da pas doda svojo piko k celoti
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
jst tut rada nosm pasove največ pa jih nakupm u orsayu al pa u kšnih butikih ušeč pa so mi uni usnjeni pa majo metulčle,srčke,... razne uzorce
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Zelo priročni se mi zdijo pasovi iz blaga.
Tudi niso dragi in imaš lahko v vsaki barvi svojega in lepo kombiniraš.
Za bolj elegantne cunje pa seveda kakšen lep modni pasek.
Tudi niso dragi in imaš lahko v vsaki barvi svojega in lepo kombiniraš.
Za bolj elegantne cunje pa seveda kakšen lep modni pasek.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
To pa ni res da pašejo samo na kavbojke, pašejo na več stvari.
Na kakšne poletne hlače, tudi na razne kiklice pašejo.
Včasih tudi na kakšne bolj simpl črne hlače.
Pač ne cel športno eleganten stil.
Niso pa primerni za kšne šmeksi zadeve, se strinjam.
Na kakšne poletne hlače, tudi na razne kiklice pašejo.
Včasih tudi na kakšne bolj simpl črne hlače.
Pač ne cel športno eleganten stil.
Niso pa primerni za kšne šmeksi zadeve, se strinjam.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ja hvala. sej nisn nic rekla...sam da se mi zdi prevec. ker bi jaz to bol tk nosla.tu pa tam.samo za ven al pa tk ko bi se malo zrihtala. ne recem ce bi biu kaki fajni crni usnjeni ki bi ga nonstop po kavbojkah zulila gor,te bi dala ta keš ne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov