Pas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
jupi....jutr grem po nouga paska v elle....je pa bel pa tako kovinsko zaponko ma spredej pa po celmu so taki luštkani v obliki mejhnih solzic netki gor k se mejčkn svetjo...uglavnm prou luštkan mi je....sam mal je drag....
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- parižanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2005
Obožujem modne dodatke. Za vsake hlače imam pas. Res jih imam ogromno, da pole kombiniram. Največ jih kupim v Italiji.Imam pa vse možne varjante od usnjenih do lakastih, v vse možnih barvah. Si sploh ne predstavljam da ne bi imela pasa.
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
1 moder
2 bela
1 črn
1 smešen z rožicami, ki ga ne nosim
1 črn z zakovicami
2 rdeča
1 svetlo roza
1 umazano roza
2 bela
1 črn
1 smešen z rožicami, ki ga ne nosim
1 črn z zakovicami
2 rdeča
1 svetlo roza
1 umazano roza
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
joj js tut obužujem paske.. učas pa kr rutke zamenam z paskom sam to js bl polet pa k je pomlad nosm.. lih dons sm si kupla en pas u sportinii pa mi je res waow čist
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
jz sm pa že nosil tko pas pa so use punce po lublan za mano kazale z prstam tipi so pa tut full gledal za mano čeprov mi je blo mal bedn kr nism navajena da zlo gledajo za mano
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jz jih večino kupm v italiji pa še ud mami jih mam ene par tko da mam 2 predala čist zafilana pa še 3 je do polovice povn
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst sem pa čist obsedena s pasovi. Čeprav si novega že zeloooo dolgo nisem kupla. Ker mam ene stare, usnjene in se ne morem ločit od njih. Ker tko hudo zgledajo
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov