Pas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 151 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
no jst mam pa kr neki pasov, ampk večinoma nosim samo ene dva. in se mi je zgodila res neka zanimiva scena.tko sm šla u lj. mimo tržnice pa mi en prodajalc začne pravt o nekem pasu, za 4000, da je iz pravega usnja, pa da ma še clo garancijo.sj bil je hud pas ampk 4000 glih ne bi dala.pa grem na trubarjevo v eno trgovinco in vidm točno isti pas za 2000.in itak sm ga tm pa kupla
nauk te zgodbe.ne kupovat pasov po tržnicah
nauk te zgodbe.ne kupovat pasov po tržnicah
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
meni se je pa usnjen pas raztrgal in sem ga vrgla stran ampak ima res ful lepo šnolo - kovinsko, veliko, s kamenčki - in sem jo odrezala dol ker mi jo je škoda. pa me zanima kaj lahko z njo naredim. rada bi jo dala na kakšen drug pas ampak se ne da ker je tako narejena. mogla bi kupit nedokončan pas in nest h šuštarju da bi gor namestil šnolo ali nekaj takega. a ma kera kej s tem izkušenj?
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
kupiš si en pas k nima lepe šnole oz. uporabiš že kakšen pas ki ga imaš doma in ga ne nosiš več... greš do čevljarja in ga prosiš če ti lahko da to šnolo na ta pas
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Uf pasov doma cela gora.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
še vedno kraljuje črn usnjen pas z neti, večna ljubezen
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz bi pa en bel usnjen pas.
- Nohea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2008
- Kraj: MB
Jaz brez pasov sploh več ne morem...najrajši mam usnjene, ker se mi drugi ful hitro oribajo pa uničijo..sploh kaki TW..najbolj so mi všeč rjavi v vseh odtenkih..in najboljši so mi tisti stari ko so jih nosle babice pa mame v mladosti..tak da sem okupirala kar njuno omaro
Prvi neprebran prispevek • 151 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov