Obleka za valeto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Daj punca, potrudi se malo bolj pravilno pisat, no.
Zato, ker bele hlače naredijo gromozansko rit in boš potem izgledala takole:
Sicer pa nisi definirala, kaj pomeni močnejša postava. A maš zdaj 70 kil na 1'60 al 90?
Sicer pa nisi definirala, kaj pomeni močnejša postava. A maš zdaj 70 kil na 1'60 al 90?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Definitivno ne s pajkicami; če že, s tankimi črnimi žabami. Drgače pa malce predivje za valeto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *petraa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2011
dot napisal/-a:*petraa* napisal/-a: aj p zakaj naj ne bi smegla obleč belih hlač?
Sej so ti že rekle... ker je splošno znano, da svetle barve, še posebi bela, optično še razširijo postavo. Sej če te ne moti oz. če se dobro počutiš v tem, jih imaš seveda tudi lahko Ampak ponavadi lepše izpade spodnji del v temnejši barvi, sploh če bi rada malo zožila noge, boke itd.
havala. prej nisem opazla ko je Baaaby.napisala
- *petraa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2011
positive vibration napisal/-a:Daj punca, potrudi se malo bolj pravilno pisat, no.
jest imam 70 kg.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
*petraa* napisal/-a:http://www.hm.com/si/product/84374?article=84374-A
ta mi je tudi zelo ušeč. kaj pravite?
meni je všeč tale oblekca, taka preprosta ampak zanimiva, belo-modra se mi zdi super
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- RuShinda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2012
Novo vprašanje
Živjo! Kot že vsi veste da imamo 9ti razredi v juniju valeto. Vem da je še daleč ampak se mi zdi da če se prej odločiš ne škodi. Skratka imam problem z izbiro kakšno oblekco bi imela. Nebi rada imela hlače ter majco. Nisem ravno suha (60kg natančneje) in tudi velika nisem ravno (161,5 v višino ). Problem je v tem da sem pri oblekah zelo zbirčen človek pri čevljih pa še tako bolj (ker morjo bit udobni). Frizuro nebi imela pretirano urejeno pa tudi naličena ne bi bila ne vem kako nadebelo. A ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi bilo najbolj pametno? Seveda pa tudi nebi rada da bi bil na obleki prevelik izrez.
Hvala že v naprej
Živjo! Kot že vsi veste da imamo 9ti razredi v juniju valeto. Vem da je še daleč ampak se mi zdi da če se prej odločiš ne škodi. Skratka imam problem z izbiro kakšno oblekco bi imela. Nebi rada imela hlače ter majco. Nisem ravno suha (60kg natančneje) in tudi velika nisem ravno (161,5 v višino ). Problem je v tem da sem pri oblekah zelo zbirčen človek pri čevljih pa še tako bolj (ker morjo bit udobni). Frizuro nebi imela pretirano urejeno pa tudi naličena ne bi bila ne vem kako nadebelo. A ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi bilo najbolj pametno? Seveda pa tudi nebi rada da bi bil na obleki prevelik izrez.
Hvala že v naprej
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
sej si si že odgovorila, kaj ne bi imela, torej tudi veš približno kaj bi imela
me veseli, da si nisi izbrala fensi frizure in heavy make up-a.
jaz sem pred velliiiikooo leti za valeto nosila take malo lepše kavobjke in eno majcko s kratkimi rokavi, ki je bla posuta s kristalcki, itak sem imela kratke lase, za cevlje sem pa izbrala takrat popularne sandale z debelim podplatom in paščki, pa mi je blo fletno prijetno in udobno
če ti je do oblekice pa zberi kakp igrivo, živih barv in primerno starosti!
me veseli, da si nisi izbrala fensi frizure in heavy make up-a.
jaz sem pred velliiiikooo leti za valeto nosila take malo lepše kavobjke in eno majcko s kratkimi rokavi, ki je bla posuta s kristalcki, itak sem imela kratke lase, za cevlje sem pa izbrala takrat popularne sandale z debelim podplatom in paščki, pa mi je blo fletno prijetno in udobno
če ti je do oblekice pa zberi kakp igrivo, živih barv in primerno starosti!
Zivljenje je piskotek!
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
dobro da si že začela zbirat pa čimprej kupi, ker pozneje maja pa junija neboš nič več pametnega našla, js sem si zbirala pol leta pa sem mislila da bom potem nekaj že našla pa sem mogla eno izposojeno obleko nazadnje met /
a bi mela kratko al dolgo ? --> mej kratko pa žabice magari kožne al pa črne če nočeš nog kazat lahko si tudi brez, spodaj pa neke elegantne sandale al pa balerinke če nočeš pete, al pa polno peto
a bi mela kratko al dolgo ? --> mej kratko pa žabice magari kožne al pa črne če nočeš nog kazat lahko si tudi brez, spodaj pa neke elegantne sandale al pa balerinke če nočeš pete, al pa polno peto
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
klik
klik
klik --> ta je mogoče mal kratka
klik
klik
[url=http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/CatalogNavigationSearchResultCmd?catalogId=33053&storeId=12552&langId=-1&viewAllFlag=false&sort_field=Relevance&categoryId=228107&parent_categoryId=226988&beginIndex=1&pageSize=20&refinements=category~[433406|228107]&noOfRefinements=1]klik[/url]--> male črne, ki ti bojo postavo fajn nardile:)
klik
klik --> ta je mogoče mal kratka
klik
klik
[url=http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/CatalogNavigationSearchResultCmd?catalogId=33053&storeId=12552&langId=-1&viewAllFlag=false&sort_field=Relevance&categoryId=228107&parent_categoryId=226988&beginIndex=1&pageSize=20&refinements=category~[433406|228107]&noOfRefinements=1]klik[/url]--> male črne, ki ti bojo postavo fajn nardile:)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Dej ti nalimaj kaj, kar ti je všeč, da ti bomo lažje pomagali pri izbiri, pa mogoče še sliko svoje postave (al pa če na netu najdeš podobno).
Poglej pa si tudi malo po drugih temah (naši Outfitti, Modna svetovalnica ipd.), ki so odprte na forumu v sklopu Moda.
Poglej pa si tudi malo po drugih temah (naši Outfitti, Modna svetovalnica ipd.), ki so odprte na forumu v sklopu Moda.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov