Oblačila za spanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 374 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
gate in t-shirt al pa spodnjo majco z naramnicami...poleti spim pa samo v gatah.
če sm bolna...takrat navlečem nase vse kar najdem dokler se ne segrejem. vključno z zoknami. drugače si pa ne predstavljam da bi v zoknah spala, ker mi je ful fajn, ko so prstki na prostem in lahko po svoje migajo.
če sm bolna...takrat navlečem nase vse kar najdem dokler se ne segrejem. vključno z zoknami. drugače si pa ne predstavljam da bi v zoknah spala, ker mi je ful fajn, ko so prstki na prostem in lahko po svoje migajo.
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
poleti spim v boksarcah in v majčki (ponavadi na naramnice)
pozimi pa sem bolj pri zmrznjenih, tak da mam oblečeno pižamo pod pižamo obvezno spodnjo majico, pa nogavice tudi ne smejo manjkat.
moj se sicer iz mene smeje, samo glavno da je meni toplo
pozimi pa sem bolj pri zmrznjenih, tak da mam oblečeno pižamo pod pižamo obvezno spodnjo majico, pa nogavice tudi ne smejo manjkat.
moj se sicer iz mene smeje, samo glavno da je meni toplo
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
U pizamci, najlepse so mi od Benettona ne morm pa spat u spalni srajcki - usakic k se zbudim jo mam nek okol josk, kar me pa mau ziucira
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz imam najraje mojo iz H&M od Snoopyja
Res je super pa topla in udobna.
Res je super pa topla in udobna.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Skoraj vedno spim samo v boksarcah. Paše gola koža na svežo posteljnino pa to, da nč ne zateguje. Mojmu je tut všeč
Ko je mraz ni važn, kaj mam oblečen, sam d me ne zebe. Mam eno staro pižamo od brata, ki mi je res naj. Pa volnene štumfe.
Pižam ne kupujem, ker jih ne rabim. Ne vem, škoda mi je dat tok denarja - ker fajn pižame so navadno drage - za nekaj, kar ne rabim. Stare reklamne majce so čist kul, če te v postelji zebe. Ne da si ne bi privoščila, samo res se mi zdi, da jih ne rabim.
Rada spim tud v majci, ki jo je nosil moj fant, saj diši po njem... Hehe, lih zdej jo imam oblečeno. Mmmm.
Ja, sveža in dišeča posteljnina pa vedno zmaga...
Ko je mraz ni važn, kaj mam oblečen, sam d me ne zebe. Mam eno staro pižamo od brata, ki mi je res naj. Pa volnene štumfe.
Pižam ne kupujem, ker jih ne rabim. Ne vem, škoda mi je dat tok denarja - ker fajn pižame so navadno drage - za nekaj, kar ne rabim. Stare reklamne majce so čist kul, če te v postelji zebe. Ne da si ne bi privoščila, samo res se mi zdi, da jih ne rabim.
Rada spim tud v majci, ki jo je nosil moj fant, saj diši po njem... Hehe, lih zdej jo imam oblečeno. Mmmm.
Ja, sveža in dišeča posteljnina pa vedno zmaga...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
js sm od bratca dobila za darilo pižamo tko da bom od zdej naprej v pižamci spala
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
spim v pižami (snoopy al pa hello kitty), poleti pa v kratki spalni srajčki...ni se mi pa še nobena pižama raztegnila, niti na kolenih al pa na riti, zgleda nimam tolk velke (pižame in riti)
Prvi neprebran prispevek • 374 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov