Napisi na majčkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz mam tud večino majčk brez napisov, na nekaterih so neke številke, na eni piše baby girl pa cel kup jih mam z new yorkerja-blondi bombers, mam pa na copatih napis. So kosmati, roza in na njih piše dady´s girl. Kolegica pa ma eno full dobro na kateri piše Barby is a slut.
Sem ppozabla povedat, da so mi take cunje na katerih piše sex katastrofalne. Pa naj bo to majca, pas ali karkol drugega.
Sem ppozabla povedat, da so mi take cunje na katerih piše sex katastrofalne. Pa naj bo to majca, pas ali karkol drugega.
Zadnjič spremenil Dalila, dne 20. Dec. 2004 21:11, skupaj popravljeno 1 krat.
pa pa
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Js mam pa eno majcko k gor pise Bite me (ugrizni me), eno mam k gor pise Sexy, pol bi mogla pa ze po omari it gledat ce je se kaj kje!!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
men so pa bol tiste ušeč, k jih nosjo znane osebe.. k pišejo gor imena drugih znanih oseb (madona je npr. mela kylie minogue napisan par let nazaj)
pr ns, kar se da dobit majc z napisi po trgovinah, je pa itaq tko, da pol vsi vejo kje si jo kupu in kolk je stala.. to me pa ne zanima..
Angie
pr ns, kar se da dobit majc z napisi po trgovinah, je pa itaq tko, da pol vsi vejo kje si jo kupu in kolk je stala.. to me pa ne zanima..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
Majčke z napisi mi niso všeč in jih zato niti ne nosim!
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Meni tudi majčke z napisi niso všeč in se jim izogibam. Sem pa vidla eno ful dobro na kateri je pisalo "zaspanka" .
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
men je pa fant reku da mi bo kupu majico: I love my geek
http://www.thinkgeek.com/tshirts/ladies/5981/
drgač mam pa Versace pa Street wear
http://www.thinkgeek.com/tshirts/ladies/5981/
drgač mam pa Versace pa Street wear
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
- Sarica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2004
Mmmm tut meni se zelo dopadejo majčke,tangice in tut puloverji z napisi,številkami.. ubistvu jih obožujem!Sem pogledala samo za par majčk:Take me to your dealler,Sami Norci,16,Tiger cuba in action,2 hot 4 u,take me tonight,..
na kratkih hlačkah:Malibu Beach Club pa mislm da je številka 6 zraven
na tangah mam pa razne napise kot so:HOT,SEXY,Always in action,come and fuck me,...najbol so mi pa hude te hehe:so kot semafor (rasta )na rdeči luči piše READY na rumeni STEADY in na zeleni GO..mislm..čist sexy
Pa tut te niso slabe ki smo jih dobile v zadnji številki Cosma,kao samo odvežeš štrikce in že si pripravljena
na kratkih hlačkah:Malibu Beach Club pa mislm da je številka 6 zraven
na tangah mam pa razne napise kot so:HOT,SEXY,Always in action,come and fuck me,...najbol so mi pa hude te hehe:so kot semafor (rasta )na rdeči luči piše READY na rumeni STEADY in na zeleni GO..mislm..čist sexy
Pa tut te niso slabe ki smo jih dobile v zadnji številki Cosma,kao samo odvežeš štrikce in že si pripravljena
-
hann@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
hmmm..jas mam jih tud nekaj -i dont love u anymore ,sold out in always nougty never nice so mi vsec majice z dobrimi napisi se bolj pa mi je vsec ql napis na tangicah...
...sex is like:nokia (connecting people), like nike (just do it), like pepsi (ask 4 more), like coca-cola (enyoj)...
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
jas mam jih kar nekaj! EVERYBODY'S DARLING,STOP STARRING AT MY TITS,KISS MY ASS,THANK GOOD THAT I'M NOT UGLY,.....
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Js sm pa dans najdla eno majčko na kratke rokave, k sm čist pozabla na njo.....je črna gor pa piše z belim WHO IS SEXY?
Drgač mam pa ful več majčk s slikcami, mi tud bolj odgovarja
Drgač mam pa ful več majčk s slikcami, mi tud bolj odgovarja
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov