Najlonke

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 20. Jun. 2005 9:16

men grejo najlonke tud vedno bl na jetra, tko da ponavad komej čakam poletje da mi jih ni treba več gor dajat... sicr mam tud tako službo da bi jih kao mogla... ampak ker ponavad poleti razen oblekc nosm sam hlačne kostime pod te niti pod razno ne mislm sred poletja nosit najlonk... pa zarad mene to lahk piše v stotih kodeksih :!:
drgač pa najlonke vedno perem na roke... in to sprot vsak večer k jih dam dol
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 20. Jun. 2005 9:24

Amm ja mene pa neki zanima ... a pol tut zdej poleti nosite najlonke ... tiste, k nosite kostimčke za v službo?? ... Jst vem, da se men direktiva zmeša, da bi mogla bit pri 25-30 stopinjah al pa še več v žabah ... :?

Sej za pozimi in to nič ne rečem ... samo na te poletne lahke in barvne kostimčke mi pa to čist mem zgleda ... kaj pa če imate kkšne odprte sandalčke??

Jst drgač obožujem tiste pisane debele žabice :D za pozimi in mi je ful hudo to za na kkšno jeans kiklco ... perem jih pa ponavadi kr na roke ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 20. Jun. 2005 9:28

Jest pa full ne maram najlonk, in jih tudi zelo malokrat nosim. Tudi za službo jih ne potrebujem. Pozimi imam recimo hlače brez žab, poleti pa tudi če imam kiklico ne oblečem najlonk, ker je vroče.

Tako da jih nosim res izjemoma.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
*Ancy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: U2 Land

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ancy* » 20. Jun. 2005 19:55

ne maram najlonk :?
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 21. Jun. 2005 10:54

najlonk ne nosm ne polet ne pozim. Maram pa une debele hlačne nogavice, kariraste, črtaste pisane, za pozim.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a baby_doll » 27. Jul. 2005 8:47

Sicer sem prisegala na Sisi, letošnje odkritje pa je Calzedonia. POletne 8 denske od te markice se mi zdijo boljše kot od Sisi, super se priležejo nogi, pa barve so ok. Če že nosim najlonke, nosim samostoječe, za posebne priložnosti pa na pasek.
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 27. Jul. 2005 12:22

najlonk sploh ne nosm, tud pozim ne, mam raj bl debele hlače. Sm pa šla na eno prireditev aprila in takrat sam mela u ta zadnje najlonke gor. in sicer une mrežaste, pa mi je kuj ena zanka se spustila, in sm vrgla 2 jurja preč!
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 14. Avg. 2005 13:23

Jih nosim ja, pa na roke operem
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a baby_doll » 31. Avg. 2005 8:05

ja, silikonski trak se razlikuje od znamke do znamke. sisi in calzedonia sta mi super, sploh glede na ceno/kvaliteto. calzedonia ma ful dobre čisto tanke za poletje.
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 31. Avg. 2005 8:10

jz pozim nosm žabe, une ta debele, pa me še zebe... pa še štumfe mam čez... da bi mela najlonke si niti ne predstavlam k bi pomoje kr prmrznla na tla.....

mam namreč ful slabo kri...
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 31. Avg. 2005 10:12

Sovražim najlonke.Če že oblečem krilo, jih, seveda, imam, ampak morjo bit kake samostoječe al pa mrežaste. Drugače sem pristaš odštekanih nogavičk od Calzedonie npr.
Use your imagination...
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 31. Avg. 2005 10:55

js sm se odločla da bom letos nosila samo samostoječe nogavice. nekak mi je bedno, ko se rob od žab pozna čez kiklo (hlač pa itak ne nosim). pa še če je taka kiklca k nima izrazitega pasu (pr men je vse neki frfotajoče), je tist rob še bolj očiten.
tko da sm učeri dvoje nove samostoječe nogavice kupla - ene bele pa ene kožne barve, take lepe so s čipko gor, k se prlimajo na kožo...
sem ful zadovoljna z njimi, sem jih mela učeri gor celo noč :)
pa še enkak bolj seksi mi je nosit to kot žabe... nikol ne veš kdaj te kdo sleče ;)
First to Know

Tres tres chic.
Ines.P
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ines.P » 07. Sep. 2005 14:21

Sama osebno obožujem samostoječe nogavice,prav tako pa tudi nogavice za pripet (za pas). Samostoječe nogavice nosim vsak dan (pod krilom,hlačami...),tudi pozimi,nogavice za pripet pa oblečem tudi čedalje večkrat (vsaj 1xTedensko). Imam pa zelo hud problem. Moj fant je zelo ljubosumen in nikakor noče,da jih nosim (ne ene,ne druge) vsaki dan.Še posebno se pritožuje,ker jih imam oblečene za službo.Pravi,da ko sedim,da se mi velikokrat opazi čipka izza krila,ko pa imam oblečene hlače pa ima pripombe,da se mi nogavice zelo opazijo preko hlač,sledi pasu pa tudi in da s tem preveč izstopam.Mislim,da to ni res.O tem se velikokrat prepirava.Kaj mi je storiti?Kakšne izkušnje imate ostale?
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 07. Sep. 2005 15:30

jaz se najbolje počutim v mrežastih nogavicah...pa naj so dokolenke ali samostoječe...leto nazaj sem bila čist vtrgana na njih...kupila sem vse od tistih najbolj navadnih do najbolj odpičenih...nosila sem jih pod hlače, krila...ponavadi sem imela doma okoli 20 parov...pa tudi fant je izredno navdušen nad samostoječimi..pol pa še lepo skombiniraš s perilom...v poletnem času sem jih nekako opustila...ampak baje da polzela obljublja noro dobre nogavičke...tako, da bo pozimi oz. v jeseni ponovno čas za njih...
perem pa jih kar v pralnem stroju...na srečo imajo ti ta novi že prav program za takšne občutljive stvari...lepo jih dam v vrečkico pa so pol spet ok... :razz:
Uporabniški avatar
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Berđa » 08. Sep. 2005 8:46

jest nosim najlonke, drgač so mi pa full dobre tiste k so mal "pisane", da niso tko vsakdanje :lol: .Em jest jih tud perem na roko zmerej pa mi kr dost cajta zdržijo, v stroju pa se mi full hitr pol strgajo :cry:

Lp
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov