Najljubša barva oblačil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Črna
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
rjava
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- Medalja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
Meni pa ZLATA.
Nekaterim ljudem glede na ton kože bolje odgovarjajo odtenki v toplih barvah, drugim v hladnih (na tv-ju sem videla, da je stilistka naredila poizkus s srebrno in zlato barvo).Meni se zdi, da drži, ker ob toplih barvah (oblačila in make-up) moj obraz drugače zažari kot ob hladnih in se tega bolj al manj držim tudi pri nakupu garderobe. Naredite poizkus tudi ve!
Nekaterim ljudem glede na ton kože bolje odgovarjajo odtenki v toplih barvah, drugim v hladnih (na tv-ju sem videla, da je stilistka naredila poizkus s srebrno in zlato barvo).Meni se zdi, da drži, ker ob toplih barvah (oblačila in make-up) moj obraz drugače zažari kot ob hladnih in se tega bolj al manj držim tudi pri nakupu garderobe. Naredite poizkus tudi ve!
-
Fairytale - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
definitivno rdeča! sicer se ne oblačim neki velik v njo, ker mam rada vsak dan različne barve, ampak od vseh mi rdeča najbol, k sm tud po karakterju bolj nemirna duša, pa še laske mam rdeče in skdorane in je super kombinacija
sicer mi neketeri pravjo, dam i tud črna noro paše, ko se še priemrno namažem, sam ... mam raj rdečo
sicer mi neketeri pravjo, dam i tud črna noro paše, ko se še priemrno namažem, sam ... mam raj rdečo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov