Najljubša barva oblačil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
največ črna, vijolčna, turkizna, zelena, rdeča, itd.... V bistvu imam pa res vse možne barve v omari.
Edino praktično nič bele, rjave, ter pastelnih barv (marelične, nežne roza, sv. modre).
Edino praktično nič bele, rjave, ter pastelnih barv (marelične, nežne roza, sv. modre).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Pearl* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
Črna!
Črna oblačila me že v trgovini nekak najbolj privlačijo, ne vem zakaj... če vidim eno majčko v parih različnih barvah in je ena izmed njih črna, mi ni treba glih razmišljat. Tako da čisto nenamenoma v moji omari prevladujejo črna oblačila, mogoče se pa vmes najde še kak siva al pa bela zadeva.
Črna oblačila me že v trgovini nekak najbolj privlačijo, ne vem zakaj... če vidim eno majčko v parih različnih barvah in je ena izmed njih črna, mi ni treba glih razmišljat. Tako da čisto nenamenoma v moji omari prevladujejo črna oblačila, mogoče se pa vmes najde še kak siva al pa bela zadeva.
I never fall apart because I never fall together.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
opažam, da je zadnje čase temno vijolična, sicer pa črna. Poleti mogoče bela, ampak izključno samo poleti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov