Najljubša barva oblačil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^^ jaz obožujem rjavo, pa fuksijo
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Predlagam, da prilepite kakšne vzorce barv, ker je odtenkov na primer zelene ali modre nešteto! (jaz sem vtipkala v google nekaj kot "create palette", naredila print screen in naložila na imageshack... nekaj klikov)
Sama gradim svojo garderobo tako:
začenjam s klasičnimi kosi, v klasičnih barvah - črna, bela, navy, temno zelena, temno rdeča (lahko tudi bordo).
Za zimo seveda temnejše barve, poimenovala bi jih "globoke"
Jeseni barve, ki se bleščijo ob jesenskem soncu in pašejo k pisanemu listju. Rjavih tonov se nekako izogibam, raje nadomestim z bordo. Prav tako tudi oranžne barve, izgleda mi poceni. Bež trenč pa v vsako omaro, takoj!
Poleti svetlejše in živahne barve, ki navidezno hladijo. Pomladne palete posebej nisem delala
Sicer sem za minimalizem, gladke stvari, le redko potiske in vzroce. Ali pa celoten outfit v "nebarvah" z le enim barvnim akcentom (na primer sivina in črnina z živobarvnim šalom). Nimam nobenega kosa roza barve, pa tudi rjavih odtenkov ne preveč - se strinjam s floribundo!
Sama gradim svojo garderobo tako:
začenjam s klasičnimi kosi, v klasičnih barvah - črna, bela, navy, temno zelena, temno rdeča (lahko tudi bordo).
Za zimo seveda temnejše barve, poimenovala bi jih "globoke"
Jeseni barve, ki se bleščijo ob jesenskem soncu in pašejo k pisanemu listju. Rjavih tonov se nekako izogibam, raje nadomestim z bordo. Prav tako tudi oranžne barve, izgleda mi poceni. Bež trenč pa v vsako omaro, takoj!
Poleti svetlejše in živahne barve, ki navidezno hladijo. Pomladne palete posebej nisem delala
Sicer sem za minimalizem, gladke stvari, le redko potiske in vzroce. Ali pa celoten outfit v "nebarvah" z le enim barvnim akcentom (na primer sivina in črnina z živobarvnim šalom). Nimam nobenega kosa roza barve, pa tudi rjavih odtenkov ne preveč - se strinjam s floribundo!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz se pa bolj za črno. drugače pa hladni toni: črna, bela, roza, viola, modra, siva, srebrna, rdeča
ne nosim pa barv kot so zlata, rumena, rjava, oranžna, bež, zelena... te barve mi niti ne pristojijo in jih skoraj nimam v svoji garderobi. vedno se sicer najde kak kos, ki mi ustreza, ampak načeloma tega ne kupujem
ne nosim pa barv kot so zlata, rumena, rjava, oranžna, bež, zelena... te barve mi niti ne pristojijo in jih skoraj nimam v svoji garderobi. vedno se sicer najde kak kos, ki mi ustreza, ampak načeloma tega ne kupujem
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
v moji omari pa najdeš res vse vrste barv ni da ni no edin rjave pa rozne, k jih res ne prebavlam
drugač se mi pa najbolj dopadejo rumena, črna pa vijola
drugač se mi pa najbolj dopadejo rumena, črna pa vijola
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
globoke barve ne obstajajo.
zelena spada v hladni spekter barvnega kroga to je pa tudi vse.
zelena spada v hladni spekter barvnega kroga to je pa tudi vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov