Najljubša barva oblačil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Meni pa kar vse pašejo, najbolj pa pisane. BAje mi tudi zelo zelo pašejo odtenki rjave, bež in rdeča. Ne paše mi pa črna.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
V moji omari pa vladajo 3 barve: črna, rjava in vijolična. Barva, ki je ne maram pa je bela
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Vem, da mi zagotovo ne paše (živo)rumena, (kakršen koli odtenek)zelena in (temno)rjava! teh barv ne maram in jih na sebe ne dam niti pod razno
Težko bi izpostavila samo eno barvo, baje da mi paše modra (svetlo) pa tud rdeča, pa črna, pa roza v kombinaciji z bež...
sicer pa, to je zelo odvisno od oblačila, recimo kak roza plašč res ne bi dala nikoli nase...kakšna lepa roza srajčka pa mi zelo paše..sem bolj tak dojenčkast tip Take svetle nežne barve so mi zelo všeč..čeprav je zelo lepa tud črna barva(večina zimskih oblačil je črnih in pa rdečih)
Težko bi izpostavila samo eno barvo, baje da mi paše modra (svetlo) pa tud rdeča, pa črna, pa roza v kombinaciji z bež...
sicer pa, to je zelo odvisno od oblačila, recimo kak roza plašč res ne bi dala nikoli nase...kakšna lepa roza srajčka pa mi zelo paše..sem bolj tak dojenčkast tip Take svetle nežne barve so mi zelo všeč..čeprav je zelo lepa tud črna barva(večina zimskih oblačil je črnih in pa rdečih)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]