Najljubša barva oblačil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tamć.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
roza sploh ne prenesem.pa tudi mislim,da nimam nobenega oblačila,ki bi bil roza. kr je enostavno niti nočem oblečt.mislim,da mi kar zelena najbol pristaja.če glih...se mi zdi,da se zelena ne nosi veliko to poletje. ne pristaja pa mi rdeča in mam čuden občutek v njej.drgač pa škoda.kr je ful taka...barva...za bolj svečane dogodke.
-
MaTeya - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
jest se najbolše počutim v črni barvi, vsaj kar se tiče raznih majčk, ker jih najlažje kombiniram.
vsi mi pa govorijo da mi najbolj pašeta turkizna ali pa rumena barva. tako da se tega zdej malo držim in mam v omari že kar neki turkiznih majčk...so mi vse bolj všeč in se v njih vse boljše počutim
vsi mi pa govorijo da mi najbolj pašeta turkizna ali pa rumena barva. tako da se tega zdej malo držim in mam v omari že kar neki turkiznih majčk...so mi vse bolj všeč in se v njih vse boljše počutim
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
V beli barvi se najbolje počutim !!
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov