Najljubša barva oblačil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Odvisno, koga poslušam. Domači mi pravijo, da mi najbolj paše temno modra, rdeča in svetlo zelena.
Prijateljice pravijo, da mi poleti najbolj paše svetlo modra ter bela, pozimi pa temno rdeča.
Sama pravim, da mi barve pašejo glede na počutje, ne toliko na barvo las, kože in oči. Nekaj časa sem imela skorajda "manijo" na oranžno barvo, potem pa rdečo, nato pa še svetlo roza. Če bi se morala odločiti za eno univerzalno barvo, za katero menim, da mi pristaja, je to "drap" ( sivkasto rumeno rjava na nežen način).
Prijateljice pravijo, da mi poleti najbolj paše svetlo modra ter bela, pozimi pa temno rdeča.
Sama pravim, da mi barve pašejo glede na počutje, ne toliko na barvo las, kože in oči. Nekaj časa sem imela skorajda "manijo" na oranžno barvo, potem pa rdečo, nato pa še svetlo roza. Če bi se morala odločiti za eno univerzalno barvo, za katero menim, da mi pristaja, je to "drap" ( sivkasto rumeno rjava na nežen način).
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Da se mi barva pase, so mi vedno govorili, ko sem imela obleceno nekaj svetlo modrega.
Mogoce je bilo to zato, da bi se bolj v svetle barve oblacila in ne samo v crno.
Sana zase ne vem povedati, katera barva se mi najbolj pase, ker rada nosim vse barve, razen zelene. Ampak mislim, da bolj svetle - svetlo modra, svetlo roza, svetlo rumena,... Za rdeco pa ne vem. Fajn barva je, a je je premalo v moji omari.
Mogoce je bilo to zato, da bi se bolj v svetle barve oblacila in ne samo v crno.
Sana zase ne vem povedati, katera barva se mi najbolj pase, ker rada nosim vse barve, razen zelene. Ampak mislim, da bolj svetle - svetlo modra, svetlo roza, svetlo rumena,... Za rdeco pa ne vem. Fajn barva je, a je je premalo v moji omari.
You want me to be something I can never ever be.
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
turkizna
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Baje rdeča, ker sem bolj temna. Men se pa zdi,da mi najbolj paše olivno-vojaško zelena, v kateri se tudi najbolje počutim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov