Naj parfum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kot večerno varianto uporabljam
za čez dan ma pa kr deodorant, ker se mi zdi, da čisto zadostno diši in je dovolj obstojen. ne špricam si ga pod pazduhe (ker je poln alkohola in peče) ampak malo pošpricam po sebi. že ful let ma istega burberija
za čez dan ma pa kr deodorant, ker se mi zdi, da čisto zadostno diši in je dovolj obstojen. ne špricam si ga pod pazduhe (ker je poln alkohola in peče) ampak malo pošpricam po sebi. že ful let ma istega burberija
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mislim, da je bila 50ml steklenička diorja okoli 80€. ampak to je nakup, ki ga opravim 1krat letno. res je, dior spada med dražje parfume. ampak če preračunaš na letni ravni, spet ni tak ogromen strošek.
deodoranti (tudi tej tadražji, vsi fa in podobne zadeve ne pridejo v poštev) stanejo okoli 20€.
deodoranti (tudi tej tadražji, vsi fa in podobne zadeve ne pridejo v poštev) stanejo okoli 20€.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pod 50€ težko prideš za stekleničko cca. 30-50 ml. Ampak mi je vredno vsakega €. Raje se čemu drugemu odpovem, kot pa parfumu + trajajo celo večnost.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Kako se vam zdi pa tanov Dot od Marca Jacobsa? A ga je katera že sprobala? Jaz sem ga celo poletje čakala, ampak me ni preveč navdušil... vzorec in ime sta mi sicer všeč (čeprav embalaža je pač malce kičasta... tamala flaška je sicer lepša), vonj pa res ni nič posebnega oz. ko se posuši na roki, mi je celo nekoliko neprijeten Tak bolj sladkast z neko noto, ki mi očitno ne ustreza.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Aaaa jaz rabim novega. Nikoli več fantu: "ja pač enga k teb diši izber" zdj pa Kate Moss stoji na polici, ker mi ma vonj po ženskah v zrelih letih
It was forever..but it didnt last long..
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Jaz osebno prisegam na Fragonardove. Sicer so precej dragi ampak totalno vredno svojega denarja. Moj najljubši je Miranda - lani poleti sem ga zvečer uporabila in ko smo prišle nazaj v apartma, smo šle pod tuš in sem ga naslednji dan v morju še vedno na čase lahko zavohala. Obstojni so torej ful!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov