Sem si že kar premislila glede prodaje parfumov, bom kar vse obdržala oz mogoče bi prodala 2 oz 3, ki so mi najmanj všeč od mojih in to so Amo Ferragamo Per lei in Armani si, Naomi Campbell.
- Dodajam Aliena na seznam, katere bi dala proč. Sem ga včeraj vohala na kavču pri psihoterapevtki in ne bi mogla rečt, da diši lepo, prej čudno + spominja na nočne klube. Isto sem ga vohala na zajtrku, ko sem bila na bonih v hotelu z mamo, pri neki ženski srednjih let, spet čisto neprimerna okoliščina za Aliena, pa tudi ni dišal lepo. 2. po vrsti pa verjetno Naomi itak in Amo Ferragamo per lei
Imam novo wish listo, sem včeraj spet vohala parfume,
moja trenutna naj sta:
*Tom Ford - Noir pour femme (diši odraslo, žensko, orientalski začimben)
*Chanel - Paris - Biarritz edt (uniseks, zeleno-citrusen, primeren tudi za moško rabo, recimo da v enem paru, bi ga lahko uporabljala oba, mogoče raahlo bolj na žensko stran vleče, ljubši mi je od prej ljubega Chanel Chancea)
Moja na wish listi od prej sta še:
*Kilian - Love, dont be shy (sladek, sočen ženski, ampak uravnovešen z nekimi neroliji, pomarančnim cvetom, bolj uravnovešen s svežimi notami, kot Poison girl, ki te bolj zabije s cukrom in mandljem)
*Silky Woods - Goldfield & Banks Australia (orientalsko začimben, z oudom, uniseks)
Sem hotela kupiti Silky woods in čakam, da ga založijo nazaj, smao zdaj ugotavljam, da če kupim zgornjega Tom forda in Chanela skupaj, bom manj denarja porabila kot za enega Silky woods.
Je pa res, da deluje Silky wood malo bolj inovativen, nov, TF je pa tak klasičen, že vohan kje..
Sem včeraj jih vohala par parfumov v navadni trgovini, ne nišnih in bi rekla, da lepo dišijo:
- Carolina Hererra - Very good girl (meni diši boljše od Delin, ker v Delinah je neka čudna mešanica, ki mi že malo slabo naredi ob vohanju, sploh ta originalne, mogoče premočna vrtnica v kombinaciji z vaniljami in rabarbaro, že tako vonja vrtnice ne prenašam, če je premočan/ preizstopajoč)
- Givenchy - L'interdit edp
- Valentino Born in Roma