Modno oblečeni tudi v prostem času

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 02. Nov. 2010 13:51

^enako
Tudi v trgovino me ni sram it v trenirki.
(s)mej se
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Nov. 2010 14:20

Ko pridem domov se preoblečem v 'cote za doma'. Tega sem navajena že od malega (najbrž se materi ni dalo neprestano prat naših 'finih' cot), pa tudi boljše se počutim v trenerki kot v kavbojkah.

Moja domača oprava tako zajema spodnji del trenerke, in neke majice po sistemu čebule (spodnja+ kratka+ majica z dolgimi). Vse bombažno, to je ključnega pomena.
Poleti sp. del trenerke zamenjajo nekeudobne hlače (preferiram hlače nekih čudnih barv, ki mi jih je foter prinesel iz Indije. Obvezno zraven sodijo rožnate reklamne japonke, ki mi zvesto služijo že 10 let. Včasih kaka oblekca, ki ni več z anikamor, oziroma jo uporabljam za na plažo. Najraje pa skačem naokoli v gatah in majici brez rokavov.

Za v trgovino se ne preoblačim. Načelom ase ravnam po sistemu, da se za razdalje radija 500m od doma ne preoblačim. Ker mi ne bi moglo bit bolj vseeno, če me kdo vidi v ofucani trenerki v Mercatorju nenaličeno in skuštrano.
Pomembno je, da je čisto, to je pa tudi edini kriterij.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 02. Nov. 2010 15:02

barbie_girl_85 napisal/-a:
In ja, vem, nismo vsi isti. In ja, vem, sem freak na higieno. In ja, pižama je samo za spat :P Tisto, kar se nosi v prostem času, po stanovanju, zunaj....tisto se ne imenuje pižama :P

Jaz se s temle strinjam lih na pol ozrima ne da se strinjam, pač ko prakticiram dan v pižami to skombiniram. Če preživim cel dan v postelji (kar pomeni da od ostalega pride samo v poštev še jutranja kavica, kosilce, večerja, obiski na WC in umivanje zob in se pri tem seveda ne polijem in umažem), grem potem še kamot v isti pižamici spat. Če pa me zjutraj še celo zalimano prime, da bi šla pucat, kuhat kosilo in ne vem kaj še vse, se pa preoblečem takoj ko grem nazaj v posteljo. Tudi kadar sem bolna se ne preoblačim dnevno, ampak počakam da bolezen gre mimo in potem operem pižamo vkup s posteljnino.

Je pa res da jaz napol živim v postelji, tudi jem. Dokler ne zamažem, ne delam panike :D (oink oink čun čun) :D

+ tud jaz mam floribundino čebula varijatno :D Nikoli brez spodnje majice in pod zgornjim delom trenerke obvezno majico s kratkimi rokavi.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 02. Nov. 2010 15:49

Doma imam vedno samo trenirko,izključno Adidasove.Redko grem v njej kam ven,razen v naravo ali trgovino.
Poleti,ko je vroče pa sem doma v kakšni bombažni oblekici ali dolgi majici.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 02. Nov. 2010 15:55

purple_rain napisal/-a:..medtem ko si ti v "stalni pripravljenosti" da te kdo vidi, a? :P
Bože mili saćuvaj, da te kdo vidi v "človeški" izdaji, kaj..
(tko je *meni* izpadlo tvoje pisanje v tej temi)

Aaaaah ... Js pac ne locujem med kot bi ti poimenovala "clovesko" izdajo in kaksno drugo izdajo :P Je pa res, da mam sibko tocko za lepe Roxy pa Adidas trenerkice, zdej, ce sm pa zarad tega cudna pa tut prou ;)

Ampak ok, bom od zdej naprej ignorerala to temo, ker drugacna mnenja na tem forumu zadnje case itak niso vec dobrodosla ;)
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 02. Nov. 2010 18:33

Men je v bistvu zelo pomebno to, da ob prihodu domov od koderkoli vem, da mi nekaj časa oz. tisti dan ne bo treba nikamor, tudi v trgovino ne. To me ful pomirja :wink: .
Zato grem itak v trgovino vedno na poti iz službe domov, v soboto oz. ob prostih dnevih pa najbolj sovražim, če se moram kam odpravit, npr. v trgovino ali na pošto in sem vsa srečna, če je moj dragi pripravljen it sam oz. namesto mene. Drugo je, če greva nekam za cel dan, magari v šoping, ampak taki kratki skoki sem pa tja mi pa niso lih v užitek :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Nov. 2010 14:08

Jaz doma nikoli nisem modno oblecena. Vecinoma (razen ce sem res full lena :D) se vedno preoblecem v trenirko, kratke hlace, kako lahkotno poletno krilo (odvisno od letnega casa pac) in reklamno majico in kak star raztegnjen pulover. Me prov briga! Vazno, da se pocutim dobro, da mi je udobno...ne gledam sploh na to, da bom doma dobro izgledala in bila lepo oblecena.
Zadnje case pa tudi ugotavljam, da imam premalo takih stvari za doma za oblect. Bom mogla it se kak spodnji del trenirke kupit recimo.

Je pa res, da ce recimo povabim na obisk koga, da prezivimo kak vecer pri meni doma ob kozarcku vina....gostov nikoli ne pricakam v trenirki in neurejena. :D Se preoblecem, tudi nalicim ipd....
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 08. Nov. 2010 14:46

tudi zame je za doma (skoraj) vse dobro. zdej ko sem bla eno leto doma sem si naredila zalogo trenerk, pajkic, in oversized zgornjih delov. pazim samo tok, da ni kakšnih lukenj in da je oprano. grem taka tudi v trgovino, smeti nest ali pa na "bedno kavo" (=kava v lokalu zraven naših blokov).

enkrat sem šla v Citypark v Victorias secret trenerki (=lepa trenerka) in je moj skoraj skup padel kakšna kmetica sem da hodim ven v trenerki. :D Sem mu razložila, da je on večji kmet, ko si obleče kakšno nemogočo kombinacijo, čeprav ima zraven oblečene kavbojke :lol:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 29. Dec. 2010 22:19

doma se ne oblačim niti malo modno, pozimi večinoma nosim stare in že znucane trenirke in kakšne stare puloverje oz. karkoli je udobno. Tudi jaz sem bila že od malega navajen da, ko pridem domou se preoblečem ker mi enostavno ni komot cel dan bit oblečen v kavbojke in kakšno lepo majco + v trenirki sem najbolj sproščena in lahko packam kakor hočem brez strahu, da si bom umazala najljubše kavbojke.

Drugače je pa odvisno kaj delam v prostem času, če se rekreiram kje zunaj pol si oblečem malo boljšo trenirko, lahko tudi kavbojke (odvisno kaj delam).
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 30. Dec. 2010 10:02

Doma sem vedno v trenirki-Danza,Nike ali Adidas. Poleti v bombažnih kratkih hlačah. Tudi v trgovino me ni sram it v trenirki- saj so vse relativno nove in modne :D. Nesmiselno se mi zdi, da bi se vsakič, ko skočim po kakšnih opravkih morala preoblačit v kavbojke ali karkoli že.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Dec. 2010 10:09

Jaz imam večino trenirk iz New Yorkerja ali pa od sosede, ki ima mini trgovino.
A je res pomembna znamka trenirke?Znamka je ne naredi nič lepše, ker ene se prav zgovarjate na znamko, hehe :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 30. Dec. 2010 12:19

Zame so zakon kavbojke, se jih skoraj ne slečem, tudi doma sem ponavadi v njih.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 30. Dec. 2010 12:28

emanuela napisal/-a:Jaz imam večino trenirk iz New Yorkerja ali pa od sosede, ki ima mini trgovino.
A je res pomembna znamka trenirke?Znamka je ne naredi nič lepše, ker ene se prav zgovarjate na znamko, hehe :)

Lepše ne, kvalitetnejšo pa ja. Vse trenirke, ki sem jih imela iz Bershke, Tally Wail (al kar je že), s tržnice,... sem imela maksimalo leto dni. Pol so se mi začele muckat al pa so se skrčle. Danzo gulim dve leti skoraj stalno in je po stotih pranjih ostala ista. Eno Nike pa imam že 5let in še vedno kot nova. Tako da ja, se splača odštet mal več, meni je kvaliteta pomembna.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 30. Dec. 2010 18:03

Za trenirko? Eh ... Jaz imam trenutno eno iz H&M, bila je 10€, pa je po 2 letih še vedno ista. Pa sem ves čas v njej, ko sem doma. Je pa res, da mene prav malo briga, če imam par muck na trenirki.

(Pa a se ne skrčijo cunje običajno že na začetku, ne pa šele po enem letu ... :gruebel: )
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 30. Dec. 2010 21:42

Mene tudi ne. Bo moralo minit še precej časa, da me bodo tiste tri mucke na trenirki motle do te mere, da bom pripravljena plačat več kot 10evrov za trenirko, ki jo imam tako ali tako za doma.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov