Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Jan. 2012 17:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 24. Jan. 2012 17:44

sirova štručka napisal/-a:
Tamara stylish napisal/-a:Eden za dečke :) :)

da vidijo, kako se ne obleči :D
S to svojo ekscentričnostjo samo še bolj spizdjen zgleda. So pa ostale slike revij in tiste na katerih ni on fajn.

Malo sarkazma z moje strani ;)
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Jan. 2012 19:49

sirova štručka napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Razumem, da to počne nekdo, ki s tem služi ali to še namerava nekega dne

sej mali ima ambicije v tej smeri
http://andicui.blogspot.com/2010/05/rush-hour.html

meh. potemtakem imam tudi js ambicije v tej smeri, ker vsae toliko napacam kak outfit. glede na to, da sem to v osnovni šoli risala durhmarš, pomeni da imam blazne ambicije in talent in da je to stvar, ki jo počnem že od vedno bla bla bla....
skičkice in dizajn na ravni 12 letne deklice.

sicer pa, nadobuden slovenski modni oblikovalec o modnih blogih: 'Postoje blogeri koji od mode rade katastrofu; bez ikakve osnove pišu o stvarima o kojima nemaju pojma.'
vir
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Jan. 2012 20:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Alive
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Alive » 24. Jan. 2012 20:05

Sem si pogledala blog tega fanta ampak me na žalost niti ena kombinacija ni pritegnila. Imam občutek, da mu manjkajo zgolj še naramnice in je lahko azijski Steve Urkel s temi hlačami, potegnjenimi skoraj do ključnice. Mene ni prepričal, me pa tovrstna pisanja (četudi so vsakodnevna) sploh ne motijo - vsak ima svoj šport in konjičke v katerih uživa.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Jan. 2012 20:16

to že. ampak pri takih skicah in stilu, ki je v celoti kopija neke hipsterske mode iz vseh vetrov,po principu 'padel sem v vsak hipsterski blog, se povaljal vanj in kar je ostlo na meni, zdej pač nosim in prodajam kot nevemkakšen unikaten stil' je od ambicij do cilja še dolga pot.

neka ekscentričnost sama po sebi, je isti šit kot konceptualna sodobna umetnost, kjer v nedogled replicirajo in reproducirajo neka pretekla obdobja do patosa in potem temu rečejo eklekticizem. japajade.

imeti stil pomeni, da se oblačiš z osebno noto, da znaš izbirati barve in kroje, ki poudarjajo tvoje atribute, ki tvojo podobo izboljšajo, jo glorificirajo.
tipček s petljico zame ni nič drugega kot slaba šala, ki obupno išče pozornost v svojem postnajstniškem sindromu izgube identitete.
tale hipsterski okus za modo je še huje kot čefurski kolektivni stil, kjer je vsem dečvam lep zlat pas,zlata torbica, pošvedrane ugice in polprozorne pajkice (al karkoli se pač že nosi). en panker z metelkove ima po mojem mnenju več stila.

je pa res, da mi gre na jetra vsa ta hipsterska zalega, ki si misli, d aje blazno in in blazno inovativna, pol pa gledaš neke fotke iz žura in so vsi oblečeni do pikice isto. alternativa pa taka!

je pa res, da sem se glih zbudila in sem precej tečna :)

še ena anekdotica.
pred časom sem imela čast delat z eno superpopularno (čeprav ne vem kako točno se razvrščajo po hierahični lestvici, te naše slovenske blogunzeljce) slovensko blogerko na enem eventu, kjer je cel čas stopcljala v svojih petkah z nekim ogromnim fotoaparatom, vrednim dve moji plači. kako ona svoj fotoapart uporablja... pa sej crkneš od smeha. point ni v kadru, ampak kako bo ona fashionable zgledala, ko bo nardila pozo, ko škljocne. vsakič, ko se je fotograf, zadolžen za fotkanje dogodka, pojavil v radiju 5 metrov okoli nje, se je bejbika začela šobit, krivit v bokih, delat grbo in ne vem kake vogue wannabe poze še. obup. prav groteskno je bilo na momente.
to, da smo se ji še cel večer smejali in ugotavljali, da je vsaka reklama reklama, paris hilton sindrom pač, mi najbrž ni potrebno omenjat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Jan. 2012 17:35

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Jan. 2012 17:43

:lol: :lol: Sem morala tud js to prebrat. :D Neverjetno :D
Sicer verjetno je to le dokaz odličnega pisateljskega nadiha :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 27. Jan. 2012 18:47

Mislim, vidve sta pa res eni kozi. Pejta na prvi blog My Pictures, My Blog, My Love pogledat. Tam lepo piše, da je vse izmišljeno in le in samo plod moje domišljie. Domišljija pa nima meja in tako lahko pišem kar hočem ok?
Če pišem v prvi osebi, še ne pomeni, da pišem o sebi.

Tule natančneje: http://dekleizpariza.blogspot.com/2012/ ... e-no1.html
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Jan. 2012 18:49

^^ Da ne boš potem slučajno užaljena, ko boš slišala koza nazaj :P

Sedaj vsaj vidimo tvojo super "pisalno" žilico :lol:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 27. Jan. 2012 19:00

Je to vse kar imaš povedati nazaj? Drugič raje preberi celo zgodbo, ne pa da postavljaš lastne domneve in dejstva.

Ta moja pisalna žilica očitno ni tako slaba kot msliš. Drugače pač ne bi izdala knjige, kaj misliš. Sicer mi je pa itak vseeno. Ene tukaj boste pač zmeraj imele nekja proti meni. Kot da bi vam kdaj stopila na žulj. :cool:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Jan. 2012 19:00

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:55, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Jan. 2012 19:10

sej vem, da sem tečna, ampak kaj ko bi se osredotočale na modo, ne pa na ninčine pisateljske cvetke? njeno ljubezensko življenje pa lepo pri miru pustile, naj bo fiktivno ali ne?
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 27. Jan. 2012 19:11

Sirova, ali nimaš pametnejšega dela, kot se norčevat in si tako dvigovat svoj ego? Nimaš lastnega življenja razen tega na cosmo forumu?

Kakorkoli.. Ja, moj fant je ponosen name. Na to, da pišem blog, na moje outfite, ki se mu zdijo lepi, na to kar napišem in na to da sem izdala knjige. Ter na veliko več. Zato zaprita in naredita nekaj večjega in boljšega, pa me potem vlačita okrog po forumu.

Do takrat ap se z vama nimam več kaj pogovarjat. Ker sta res že tečni, smešni in zvenita ljubosumno.
Tako da... Lp. :D
Uporabniški avatar
CalledAnja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a CalledAnja » 27. Jan. 2012 19:12

Okej.
Kaj vam je ta Ninča tok hudga nardila?
Nočem je brat. Nočem biti proti njej.

Skos jo neke kritizerate, njen frfru, outfite, blog. Prov, poveš da ti ni všeč. Ampak ne, tle potekajo prov velike debate o vsem skupi in kok je vse fail.
Jst tut spremljam njen blog, pa mi ni kak outfit ušeč, pa občasno svetloba pa nevem kaj sam sem pač tiho. Trudi se, ve pa rajš delate debato da bi lahk kej bol pametnega delala. Mogoče pa neke dela ker jo veseli? Sicer nevem, nepoznam je. Ko da ve ne delate kej kar je mogoče čist brez kakršnega koli nemena. Npr. dvomim, da se boste od prebranga polentega romana kej naučile al pa doživele kako razsvetljenstvo.
Sploh pa nevem zakaj nekej spremljate, če vam ni všeč. A ni pol navsezadnje škoda vašga časa ko bi lahk kej konkretnega nrdile? Pa vašga cajta ko jo pol kritizerate, ko da si boste s tega ustvarle kariero.

Sicer mi je pa useen. Useen če ma blog al pa če ga nima, ampak dokler jo veseli pa res ful ne vidm problema. Navsezadne je še vedno na men al ga bom gledala al ne :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov