Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 09. Jan. 2012 17:19

^^ Ijoj, spet tiste rdeče obleke :D samo da vidim, da si kje na forumu kaj objavljala, že vem, da bojo na tapeti :D.. Drugače pa lepo, da pišeš :)
Uporabniški avatar
Kukaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kukaa » 09. Jan. 2012 20:29

Ja spet obleke, ampak sta pa tudi še dva članka na novo. :) Če ti niso ušeč ( no, še vseeno upam, da so ti), jih pač ne preberi.
Ja fajn je, da s pisanjem malo izraziš svojo ustvarjalnost, pa hkrati še izpopolniš angleščino, kar je super. :)
Carolina Krews
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Carolina Krews » 20. Jan. 2012 10:56

jaz sem si tudi tumblr naredila, tko da loh malo prečekirate če vam je všeč :D
http://carolinakrews.tumblr.com/
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 20. Jan. 2012 11:43

Ej Nina a teb nč ne težijo prodajalke/varnostniki, ko fotkaš po štacunah? Jz si to ful ne upam, da bi pa nesla v garderobo pa pofotkala se mi pa ne da. :lach:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 20. Jan. 2012 18:27

Nep, ponavadi vzamem s sabo kakšen kos oblačila ali dva, kar tako, da ne bi bilov ideti čudno, da grem brez oblačilv garderobo. :/ Potem mogoče celo probam, amapak pač to izkosristim za to, da se pofotkam. :)

In potem po končanem ''opravilu'' vzamem stvari in grem lepo ven in kao, da mi oblačilo ni ok. Enostavno in nikoli ne težijo. Glede prostega slikanaj v trgoniha, torej izven garderobe, pa slikam ponavadi bolj previdno, torej ko ni nobenga poleg, ker ljudje ponavadi bulijo, sploh pri nas vMS, ker tega niso navajeni.
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a posh_girl » 21. Jan. 2012 19:17

Hja, saj fotoaparat tudi pomaga pri nakupih.

Če kupuješ kakšen večji kos oblačila in greš v eno veliko trgovino, kot je Qlandija in provaš kakšnih dvajset trenčev, pomaga, če se slikaš z vsakim in ugotoviš, kateri ti najbolj pristoji.

Enkrat sem tudi sama s fotoaparatom v roki hodila po trgovinah s čevlji, ker sem bila kot poročna priča na lovu za belimi čevlji za ženina, mojega brata.... Brat je potem samo pogledal slike, videl kateri so mu všeč in šel samo v tiste trgovine provat čevlje.

Tako da načeloma ne bi smeli prodajalci nič težiti pri fotografiranju.... Smo pač moderni kupci :lol:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Jan. 2012 19:48

^ pa težijo.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 24. Jan. 2012 14:01

I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 24. Jan. 2012 14:40

Vse lepo in prav ampak glede na to da ni ravno visok bi mu jaz priporočala full lenght hlače. Ker tele prekratke hlačnice ga naredijo za midgeta :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Jan. 2012 14:45

Priznam, čeprav cenim koliko časa najbrž nameni temu, in da je to moda.

Nikoli ne bi moral obleči tega kar nosi on.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vis_maior » 24. Jan. 2012 14:50

Tamara stylish napisal/-a:Eden za dečke :) :)
http://andicui.blogspot.com/

God, this gives gay whole new meaning :?
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 24. Jan. 2012 15:13

Tamara stylish napisal/-a:Eden za dečke :) :)
http://andicui.blogspot.com/

Ta fantek s svojim stilom zgleda cist brezveze...

Pac eni promovirajo svoj posebni stil oblacenja, namecejo nase kup modnih dodatkov in kosi oblacil, naredijo neko modno frizuro, da sploh niso pozorni, da jim tovrstni stil sploh ne prilega na telesno konstrukcijo in fizionomijo obraza. Kje je sploh tukaj smisel za osebno estetiko?

Pismo, a ni kaj pametnejsega za delat kot liimat fotke s svojim stilom na netu?
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 24. Jan. 2012 16:37

Ne bi se mogla bolj strinjat :D
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Jan. 2012 16:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Jan. 2012 16:43

Jaz se, tako čisto iskreno povedano, kot prakticiram vedno ko kaj povem, itak ne spoznam na modo, a vseeno lahko povem, da mi nikoli ni bilo jasno, kako nekdo, ki se ne ukvarja z modo na poklicni ravni, najde toliko časa za vsakodnevni fotošuting. Namreč, vse to napravljanje + nalaganje slik na računalnik in pisanje bloga, zavzame kar nekaj časa. Razumem, da to počne nekdo, ki s tem služi ali to še namerava nekega dne, vsi ostali morajo imeti pa presneto dosti prostega časa, da se vsak dan ukvarjajo s tem. :) Ne rečem nič za blogerke, ki pišejo samo takrat, ko menijo, da jih je preplavil trenutek navdiha, ali je zaradi kakšnega novega kosa oblačila/nakita/česarkoli že pač, vredno napisati nov prispevek na blog. Tole vsakodnevno preseravanje okoli tega in onega pa je too much. Tale fantič pa bi itak navdušil samo kakšnega utrganega modnega oblikovalca ali geja. Mislim, nosi žensko torbo, razen če je trenutno v modi, da so tudi moške high fashion torbe v stilu ženske torbe. Sicer me boli patak, če je istospolno usmerjen, ali zgolj metroseksualec, ki fura nek spešl stil, ki ga nepoznavalci visoke mode itak baje ne razumemo - nasploh se mi zdi, da je vse več nekih posebnežev, kjer se vprašaš ali takšen stil nosi zaradi lastnega zanimanja ali vzbujanja pozornosti in ustvarjanja vtisa "I`m so high fashion".

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov