Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 23. Nov. 2011 18:02

DimitriDimitrijevich
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a DimitriDimitrijevich » 24. Nov. 2011 11:40

Med prebiranjem objav v tem topicu me je zadelo. Zakaj nikjer ne najdem takega topica za moške.

Kakorkoli če katera/kateri sledi tudi moškim blogom z modo, delite in (za)vladajte.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 24. Nov. 2011 16:07

^^ no pa ti nalepi kakšnega... za začetek
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 24. Nov. 2011 18:39

Saj ni treba, da je tema ločena po spolih oz. nikjer ne piše, da je tale samo za ženske bloge :D tko da kar nalepi, ja :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2011 18:47

Verjetno najbolj znan moški blog:bryanboy
Meni je tip odbit, v pozitivnem smislu :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 25. Nov. 2011 9:16

Hm.....mi ni všeč. Sem pa takoj pomislila da bi jih fasu takoj ko bi v Lj stopu :D
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Nov. 2011 9:23

....ja, na gobec :D

Tip ma sicer full hud blog, odbite kombinacije....ampak Slovenija je preveč primitivna, da bi lahko preživela kaj takega.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 25. Nov. 2011 16:01

Ha ha, meni je zal, da jih ni vec takih. Ampak sej se punksov ni. Slovenija prevec primitivna - ja, sam temo What NOT to wear na Cosmo forumu preberes, pa je to takoj jasno, zakaj je vecina popolnoma uniformirana :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 03. Dec. 2011 16:03

kikyca napisal/-a:Glede na to od kod je ta punca, še sreča da se vsaj trudi kolko tolko slovensko pisat. Se sprašujem kak bi šele blo, če bi v narečju pisala.

Ta je pa malo mimo, se ti ne zdi? :D Jaz sem bolj iz njenega konca (ni Prekmurje, je pa blizu), tudi sošolk in sošolcev sem imela v srednji šoli in na faksu kar precej iz njenega in mojega konca, pa ne poznam nikogar, ki bi delal takšne lapsuse (slovnične napake) in tvoril stavke na osnovnošolskem nivoju pri njenih letih. Ni izgovora, da če prihajaš iz regije, kjer je narečje za preostali del države precej nerazumljiv, da potem takem še kar dobro piše. Nismo vsi iz SV dela Slovenije polpismeni, samo zato, ker imamo za večino Slovencev posebno narečje. :wink: Tudi prikrajšani nismo za nič. Sicer ne živim več doma, a če grem na obisk k staršem, se ni noben problem vsest v avto in peljat 20 min do doma (iz Mb) ali uro in pol do Lj. Če se že kdo spotakne ob odmaknjenost, je ostal v 90 letih prejšnjega stoletja oz. v času, ko še ni bilo AC do Lendave. Rovte maš pa v okolici MS (predvsem na Goričkem) kot tudi v okolici LJ. :) Ampak če so rovte lepe in normalni ljudje, nimaš lepšega. :D

Kar se tiče njenega odnosa in bloga pa ne bom kaj dosti komentirala, da ne bom preveč pogrela juhice ... Ne spremljam teh wannabe fešionistk, niti tistih, ki imajo kaj pojma o visoki modi, ampak njen blog mi pa ni niti približek mladim slovenskim blogerkam, ki se vsaj trudijo (če mi že nimajo nekega unikatnega stila). Ta blog mi je nekaj takega, kot da bi moja soseda, ki je v pokoju, začela pisati blog in objavljala slikice outfita, ko gre v najboljšega soseda, se šetat s psom ali zalivat rože. Zraven pa dolgovezila o vremenu in nekih čisto tretjih stvareh. Nadvse berljivo, ni kaj.
Pa da ne bom samo mešala dreka, bom objavila kakšne vrste bloga je meni všeč.

ThisChick`sGotStyle
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 03. Dec. 2011 16:57

Saj vem da boste rekle da sem klasično slovensko primitivna, ampak imam rajši da ima tip jajca pritrjena kamor spadajo in jih ne nosi v žepu rumene cufkaste jakne

http://i307.photobucket.com/albums/nn28 ... rneys5.jpg :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 03. Dec. 2011 17:24

nagradno vprašanje: kdo je bolj nor: tisti, ki se takšnih cot sploh spomni, jih skreira in sešije ali tisti, ki jih nosi? :D

kakorkoli, na njegovem mestu bi se udeleževal tekmovanj mask za pusta... :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Dec. 2011 18:09

Sarissima napisal/-a:Saj vem da boste rekle da sem klasično slovensko primitivna, ampak imam rajši da ima tip jajca pritrjena kamor spadajo in jih ne nosi v žepu rumene cufkaste jakne

http://i307.photobucket.com/albums/nn28 ... rneys5.jpg :D

On je itak gej, sploh pa dvomim, da bi te vprašal za dovoljenje / mnenje :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 03. Dec. 2011 21:27

Gracia napisal/-a:Ta je pa malo mimo, se ti ne zdi? Jaz sem bolj iz njenega konca (ni Prekmurje, je pa blizu), tudi sošolk in sošolcev sem imela v srednji šoli in na faksu kar precej iz njenega in mojega konca, pa ne poznam nikogar, ki bi delal takšne lapsuse (slovnične napake) in tvoril stavke na osnovnošolskem nivoju pri njenih letih. Ni izgovora, da če prihajaš iz regije, kjer je narečje za preostali del države precej nerazumljiv, da potem takem še kar dobro piše. Nismo vsi iz SV dela Slovenije polpismeni, samo zato, ker imamo za večino Slovencev posebno narečje. wink Tudi prikrajšani nismo za nič. Sicer ne živim več doma, a če grem na obisk k staršem, se ni noben problem vsest v avto in peljat 20 min do doma (iz Mb) ali uro in pol do Lj. Če se že kdo spotakne ob odmaknjenost, je ostal v 90 letih prejšnjega stoletja oz. v času, ko še ni bilo AC do Lendave. Rovte maš pa v okolici MS (predvsem na Goričkem) kot tudi v okolici LJ. :) Ampak če so rovte lepe in normalni ljudje, nimaš lepšega.

Upam, da ni ta cel odstavek meni namenjen. Mogoče si mal narobe moj stavek razlagaš.

Ninčin izgovor za toliko napak je pa menda hitro tipkanje kot drugo pa verjetno lenoba, da se ji ne da še enkrat prebrat. Ampak nima smisla pogrevat tega kar smo že milijonkrat povedali, če ima veselje naj piše blog... tistim, ki je všeč ga naj berejo, ostali pa pač ne.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 12. Dec. 2011 15:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 03. Dec. 2011 21:50

Ne. Razpisala sem se predvsem za to, ker si me spomnila na take, ki izjavijo kaj "bistrega", zaradi česar bi mene osebno bilo sram na njihovem mestu, ker mislijo, da zaradi drugačnega narečja nekateri težko obvladajo osnove slovenščine, da v SV delu Slovenije nimamo šol, da je folk tu odmaknjen od civilizacije usw. In vse to samo zato, ker smo precej oddaljeni od prestolnice in imamo svojevrstno narečje. Potem pa še vleti ena taka Ninča in toliko da ne preberem od nekaterih, da v tem koncu ljudje živimo v gozdu. :D
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 03. Dec. 2011 21:53

^^Aja ok, sem misla da se mal na mene kregaš :D
Yada, yada, yada...

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov