Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 10. Nov. 2011 14:20

dot napisal/-a: Glede tega, da ne bi smela pisat o svojem preostalem življenju na lastnem blogu, mi pa tudi ni jasno... še Blond solata svoje dopuste, prijatelje, bajto, sestre, pse, mamo, izpite na faksu ipd. kaže zraven (pa tud če ne bi, človek lahko objavi na svojem osebnem spletnem prostoru, kar želi, razen če je v nasprotju z moralo / predpisi) :) :gruebel:

Nič ni narobe, meni se pač to zdi samo malo nenavadno, glede na to, da gre dejansko za modni blog? Ker če bi jaz pisala modni blog, bi se v tem blogu držala izključno mode. In bi vse ostale osebne stvari pustila zunaj tega...

Drugače pa je meni ravno...in za njen blog, in za vse ostale bloge, ker jih ne spremljam. Kliknila in pogledala sem samo teh nekaj blogov, ki jih je *mala* nalimala v to temo.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 10. Nov. 2011 14:27

Hvala vsem. Sem se potrudila in večino dneva danes porabila zanj :P

Upam, da bo od sedaj naprej bolje. Ja, zajčeka sme dodala, ker je tko cute pa mislim, da ni nič narobe s tem. Ja, o službi in o tem bom raje tiho, se strinjam z vami. Mislim da to nikogar ne briga niti ne zanima. :D

Slikce bom poskusila naredit še boljše, tiste ene ki so temne so slikane ponoči, zato je slaba kvaliteta. :?

Jochie, ja zaposlena sem kot fizioterapevtka pri NK Šalovci. Vem, da je malo nenavadno za pomirsko ligo, vendar kaj moreš. Dobro plačajo, sama pa se ne branim lahke službe z dobro plačo. Mislim, kdo pa se je? :lol:

Od sedaj naprje v galvnem pišem le in samo o modi, torej bo pisanja bolj mao in več slikc. Ja, kolaž o vintage nakitu pa te reči ej meni tudi zelo všeč. Takih načinov bo še več, ker mi je fajn ratalo. Vsaj mislim.

Vsem hvala in vsi komentarji so zaželjeni na mojem blogu.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 10. Nov. 2011 14:31

...pa naj se ti pri pisanju bloga ne mudi! Vzami si čas in piši in lepi slikice. Ne pa vsakič, ko maš 5 min časa ali 3 minute preden se ti mudi v službo...ker potem besede niso več besede, ampak skropocalo: zanemnjan vsrtni red besed, prušena črka ipd...
(tvoj zgornji post je dokaz za to)

...mislim, da si blog zasluži vsaj toliko več časa, da popraviš slovnične napake.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 10. Nov. 2011 14:41

Vem, da sem včasih lena in površa. Nov blog sem naredila ravno iz tega razoga, da sme želela popraviti vse kar je tam slabo. Torej slikce, napake, slovnične in vse ostale, hitro tipkanje...

Tako da ja... Se bom trudila in ne bo se mi mudilo :D

In hvala za spodbudo.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 10. Nov. 2011 14:43

Tisti kolaž ti je kar dobro uspel :D Tud jaz bi ti predlagala (dobronamerno), da pri novem in prenovljenem blogu obliko pisave spremeniš, mene osebno spominja na pisavo, ki je na onih starih strojih, ki so jih pred računalnikih uporabljali pa se mi mal zdi odbijajoča. Nevem kake pisave imaš še na izbiro sam probaj izbrat kako luštno, ki bo obiskovalca tvojega bloga kar sama vabila k branju.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 10. Nov. 2011 14:45

Hvaa, bo več takih, ker je tudi meni zelo všeč. :D

Ja, to pa glihkar počnem, pa ne morem ugotovit, kje se to naštima... Hm... Pomoč?

EDIT: Sem že ugotovila. Mislim, da je sedaj boljše. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Nov. 2011 15:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 10. Nov. 2011 15:28

www.dekleizpariza.blogspot.com.

Enako kot prej, le da je namesto.si, na koncu .com. :D

Zaenkrat še ni veliko gor, nekaj objav od prejšnjega bloga, pa dve, ki sem ju danes na novo dodala.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 10. Nov. 2011 15:34

pa saj ga ni toliko tezko najdet :P

drugace pa ninča meni se ne zdi faj da si šla delat novega. tle si imela ful bralcev ki so te klikali tudi ljudje, ki ne sodelujejo npr na tem forumu in dosti ljudi ti ne bo šlo pošiljat mejla da jim daš link, če boš pa vsem dala link ga bodo tudi ti ljudje zaradi katerih si menjala našli. vedno nekomu ne bo všeč kar delaš. pa tudi lepo je videt npredek s časom. škoda zdaj zbrisat celi blog. je pa res ta novi lepši in končno si se znebila tiste sample page.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 10. Nov. 2011 15:35

aja eh si me prehitela v tipkanju :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Nov. 2011 15:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 10. Nov. 2011 15:38

Težko se je bilo odločit, tudi za cel blog, ki je bil že precej obežem, mi je žal, a včasih je to pča potrebno naredit.

Sam se sedaj veliko boljše počutim, ker je to nek nov in svež začetek. :D

Vem, da bodo čez čas tudi tisti, ki me ''gnjavijo'' našli, Proti temu ne morem nič. Žal mi je edino nekaterih objav, ki jih nisme prekopirala in pa bralcev. A tudi tukaj jih bom, upam, če čas pridobila.

Sirova, nisem naredila izključno zaradi tega nov blog. Veliko razlogov je. recimo nov začetek., hotela sem nekaj novega, boljšega, tam je bilo preveč stvari ki mi niso bile všče, polno napak... pa tudi tista neja mi je šla na živce, ja. :D
Zadnjič spremenil Ninča, dne 10. Nov. 2011 15:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Nov. 2011 15:40

Nimam pojma kdo je ta, ki te ustrahuje. :D
A ko te najde, boš pa spet novega naredila? In spet? In spet? Kje je smisel?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 10. Nov. 2011 15:56

Nič me ne ustrahuje. Sama sebe dela smešno. :D

Saj sme rekla, da nisem samo zaradi nje naredila nov blog. Veliko razlogov je. Samo to ni zdaj poanta tega. Glavno, da imma nov blog in da je boljši do prejšnjega.
In ne, ne bom naredila novega, ko se bo spet pojavila. Enostavno jo bom ignorirala. Takšni drugače ne vejo nehat. :D
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 10. Nov. 2011 17:48

Men je pa tale nov blogec velik bolj všeč ... :top:
Tud tale simple outfit ti bolj paše kot vsa tista nepotrebna navlaka, ki se teb zdi ljubka (od gamaš, do krznenega repa, viking pasu ...).

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]