Modni blogi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Akvamarin napisal/-a:http://sweetandsourduck.blogspot.com (še ena domača-drzni outfiti, ki jih vedno rada pogledam)
Ful slabe kombinacije. To pa res nima blage veze z modo.
Ekzekli. Katastrofa.
-
Ninča - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
Ne morem reči, da je ZATE vse to kar imam jaz DOBRO. ker ni. Zate. Ampak za marsikoga, za veliko ljudi, ke me ne poznajo, je moj stil, moje pisanje, vse to kar si ti napisala, da je ZANIČ, je za vse tiste ljudi ODLIČNO.
Tako da govoriš izključno zase, za nekaj takih tukaj, ki me NE MARATE IN PIŠETE TO IZKLJUČNO ZATO. Ker vam grem na živce.
In to je SMEŠNO.
Ztao prosim nehaj se ubadat z mano, ker izgleda, da si na vse to ljubosuma. Sploh si to pokazala sedaj, ko se na moj popolnoma nedolžen stavek, napisala ''kratko'' kritiko, ki je bila nesramna, pomankljiva, nezanesljiva in smešna. Poleg tega si vključila še knjige, ki z mojim stilom nimajo povezave, temveč bolj z mojim prosim časom.
In s takim otročajem, ki z vsako mojo izgovorjeno/napisano besedo, spravi name, ne mislim več ukvarjati.
Tako da govoriš izključno zase, za nekaj takih tukaj, ki me NE MARATE IN PIŠETE TO IZKLJUČNO ZATO. Ker vam grem na živce.
In to je SMEŠNO.
Ztao prosim nehaj se ubadat z mano, ker izgleda, da si na vse to ljubosuma. Sploh si to pokazala sedaj, ko se na moj popolnoma nedolžen stavek, napisala ''kratko'' kritiko, ki je bila nesramna, pomankljiva, nezanesljiva in smešna. Poleg tega si vključila še knjige, ki z mojim stilom nimajo povezave, temveč bolj z mojim prosim časom.
In s takim otročajem, ki z vsako mojo izgovorjeno/napisano besedo, spravi name, ne mislim več ukvarjati.
Zadnjič spremenil Ninča, dne 07. Nov. 2011 11:57, skupaj popravljeno 1 krat.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
claire napisal/-a:
seveda lahko. lahko ti povem še enkrat. zanič je tvoj blog, zanič je tvoje pisanje, zanič so fotografije, zanič je angleščina, zanič je slog in stil pisanja, sama sebe negiraš, si vlačiš nase gamaše, da poudariš svoje pomanjklivosti.
claire, pa moraš razumeti! ona je iz Šalovcev/Šalovec! 90% Slovencev za Šalovce nikoli ni slišalo (z mano vred) in tudi 90% Šalovčanov verjetno ni bilo dlje kot v Murski Soboti. In če bi naredila en krog po Šalovcih, bi verjetno ugotovila, da je Ninčin stil high fashion za Šalovce...
tako da...pusti punco pri miru, vse dela v dobri veri...
-
Ninča - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
Če misliš, da ste v LJ ali MB ali kateremkoli mestu bolj razviti in pametnejši (ker se oblačite drugače) kot mi iz Šalovec, se hudo motiš.
Večina vas krave ali prašiča ni videla v živo in mi ne govorit, da ste pametnejši oz boljši od nas, ki živimo v vasi, samo zato, ker imate boljši stil.
Večina vas krave ali prašiča ni videla v živo in mi ne govorit, da ste pametnejši oz boljši od nas, ki živimo v vasi, samo zato, ker imate boljši stil.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ninča (tak človek) je izdala knjigo, ti (super človek) pa lahko podaš kritiko na njeno delo. Ona piše blog, ti ne. Ona je izdala (tri) slabe knjige, ti niti ene. Do the math in nehi bit fouš. Četudi ne dela dobro, ma jajca, da to dela in voljo, da ne odneha. Ti pa....? Cel koš dosežkov (na Cosmoforumu).
In ja, težje je napisat in objavt knjigo, kot eno skropocalo od kvazi kritike na forumu. Glas za Ninčo
In ja, get a life, da ne boš do konca dni brala zanič knjige in pluvala po avtorjih.
In ja, težje je napisat in objavt knjigo, kot eno skropocalo od kvazi kritike na forumu. Glas za Ninčo
In ja, get a life, da ne boš do konca dni brala zanič knjige in pluvala po avtorjih.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Ninča (tak človek) je izdala knjigo, ti (super človek) pa lahko podaš kritiko na njeno delo. Ona piše blog, ti ne. Ona je izdala (tri) slabe knjige, ti niti ene. Do the math in nehi bit fouš. Četudi ne dela dobro, ma jajca, da to dela in voljo, da ne odneha. Ti pa....? Cel koš dosežkov (na Cosmoforumu).
Se strinjam.
Kritizirat je itak vedno najlažje. Vedno, ko se zalotim, da bi rad napisal javno pismo, kjer bi na koščke raztrgal kakšnega po mojem mnenju slabega slovenskega pisatelja, se ustavim in si rečem: on piše. Ti nisi napisal še ničesar. Najprej napiši nekaj boljšega, potem kritiziraj druge.
Vem pa tudi, da tisti, ki napiše nekaj ful dobrega, niti nima več nobenega interesa kritizirat slabše od sebe.
Danes lahko itak vsak samega sebe razglaša za potencialnega modnega strokovnjaka, ali potencialnega dobrega pisatelja. Ampak šele konkretni dosežki te kot takega resnično tudi opredelijo.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
eh, serjete ga...
tudi jaz pišem oz. sem pisal (nekje 26 sonetov je za mano). pa nisem izdal knjige. prvič zato, ker tega nočem deliti z vsakomur, drugič zato, ker nimam ekonomskih interesov od tega (verjetno bi bili stroški izdaje večji kot prihodki prodaje). in tretjič ker ne potrebujem pozornosti, da bi jo iskal na ta način.
torej bolje ne napisati knjige kot izdati 3 slabe knjige. prvič: ker nimaš stroškov s tem ter drugič, ker te zadeve zaznamujejo (glej, tale je pa tista, ki je izdala 3 slabe knjige)
sicer bi pa z veseljem prebral kakšno njeno knjigo, da vidim, kaj pomeni slaba knjiga...
problem (malo sem OT), da ljudje preveč generalizirajo slabost knjig, glasbe, itd.
meni je dobra knjiga, dobra glasba tista, ki meni ustreza, ko rad berem, poslušam, uživam ob njej...to ne pomeni, da bo nekdo drug ob isti knjigi, glasbi doživljal enake občutke.
pa da se vrnem nazaj k ninči: če je knjiga tako napisana kot blog, tukaj ni "kapa dol" ampak...
tudi jaz pišem oz. sem pisal (nekje 26 sonetov je za mano). pa nisem izdal knjige. prvič zato, ker tega nočem deliti z vsakomur, drugič zato, ker nimam ekonomskih interesov od tega (verjetno bi bili stroški izdaje večji kot prihodki prodaje). in tretjič ker ne potrebujem pozornosti, da bi jo iskal na ta način.
torej bolje ne napisati knjige kot izdati 3 slabe knjige. prvič: ker nimaš stroškov s tem ter drugič, ker te zadeve zaznamujejo (glej, tale je pa tista, ki je izdala 3 slabe knjige)
sicer bi pa z veseljem prebral kakšno njeno knjigo, da vidim, kaj pomeni slaba knjiga...
problem (malo sem OT), da ljudje preveč generalizirajo slabost knjig, glasbe, itd.
meni je dobra knjiga, dobra glasba tista, ki meni ustreza, ko rad berem, poslušam, uživam ob njej...to ne pomeni, da bo nekdo drug ob isti knjigi, glasbi doživljal enake občutke.
pa da se vrnem nazaj k ninči: če je knjiga tako napisana kot blog, tukaj ni "kapa dol" ampak...
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Največja bedarija okol našega motoviljenja je "sem zmagala" - ljudje, ki bildajo ego al kako bi temu rekl na forumih ker so oh in sploh pametni so zame največji low life-i ever...
ja, se kregamo, ne strinjamo, prepričujemo etc... ampak dvomm da nam gre za "zmago" - blah
nej piše ona blog, mi ga bomo kritiziral/hvalil... ona se bo branila mi jo bomo napadal - jaz zaradi dolgčasa nekateri ker hočjo vedno imet prav.. nekateri so ji fouš, nekateri ne vedo zanjo...
100ljudi 10.000 čudi
ja, se kregamo, ne strinjamo, prepričujemo etc... ampak dvomm da nam gre za "zmago" - blah
nej piše ona blog, mi ga bomo kritiziral/hvalil... ona se bo branila mi jo bomo napadal - jaz zaradi dolgčasa nekateri ker hočjo vedno imet prav.. nekateri so ji fouš, nekateri ne vedo zanjo...
100ljudi 10.000 čudi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov