Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 06. Nov. 2011 16:24

^^ Saj ni nihče rekel, da je high fashion :wink: Njej je očitno všeč in ima tak zmešan, 'nametan' stil - to je pač njen stil, ne visoka moda... Meni tudi niso ta dolga krila v stilu 50ih in 60ih let prejšnjega stoletja všeč, sploh pa ne vsi nemogoči vzorci skupaj, ampak ima pa vsaj nekaj posebnega stil - ravno to, kar ste Ninči očitali, da ji fali (da nima izstopajočega stila in je brezvezna) :).

Zdele sem prvič videla ta blog, pa ga je bilo kljub cunjam v čudnem stilu, ki meni ni blizu, zanimivo pogledat, bolj kot Ninčinega... No, všeč so mi bili lepi barvni laki za nohte, dokaj dobre fotografije in dekle z dolgimi nogami oz. sploh primernim telesom za poziranje (če so še tako krasne kombinacije kdaj na kakšni blogerki, je ne morem gledat, če je bunkasta in kratkonoga, heh :D ). Pa všeč mi je, da kar obvlada angleščino (če se že sili z njo), kolikor sem na hitro preletela.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Nov. 2011 16:27

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 06. Nov. 2011 16:28

Jp, verjetno je tudi sama punca tko mal 'nenavadna', odbita, vsaj vtis sem dobila tak :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Nov. 2011 16:35

Na tej strani se pa kar podpišem pod dot :)
Precej outfitov ni meni po okusu, ampak so vsaj posebni, drugačni, nevsakdanji. Bi se definitivno obrnila za njo na ulici (mogoče včasih zaradi napačnih razlogov), medtem ko Ninčo še opazila nebi. Vsaj poskuša in včasih ji tudi presneto dobro uspe. Pa da ne omenjam, da ima res lepo postavo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 06. Nov. 2011 16:48

Meni pa drugacno, izstopajoce in unikatno ne pomeni vedno nujno nekaj pozitivnega. Tudi mojo pozornost bi pritegnila na ulici, ampak v negativnem smislu, to pa je verjetno ravno nasprotni ucinek, katerega zeli doseci. Kot sem rekla, par outfitov mi je vsecnih, nimajo pa nekega wow faktorja. Se pa strinjam glede njene postave, fotografij (samo ni mi jasno, zakaj vedno nekako zamegli obraz) in dobre anglescine.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Nov. 2011 16:54

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 06. Nov. 2011 17:21

CaliLove* napisal/-a: (samo ni mi jasno, zakaj vedno nekako zamegli obraz) .

Verjetno ravno zato, ker predstavlja outfit in hoče s tem doseči, da pride v prvi plan, obraz je postranskega pomena :)

Ah, ne vem, saj tako nepopisno nenavadna spet ni, mogoče za Ljubljano, če bi se npr. kje v Londonu taka sprehajala, verjetno ne bi veliko ljudi obračalo buč za njo :wink: Jaz mode zadnja leta itak ne jemljem več tako resno, sem vsega mogočega navajena oz. me ne preseneti skoraj noben, še tako pisan outfit... če jim tako paše, pa naj :) Kot npr. letos Pradini in Miu miu škornji ter gležnjarji - noro pisani, bleščičasti, celo 'coprniški', kot so jih imenovali v Elle, še hujša stopnja norosti kot tale blogerka.. tko da tudi visoka moda je vse bolj čudaška očitno :D
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 06. Nov. 2011 21:31

Na splošno so mi zelo všeč te- zdaj očitno modne barvne kombinacije... sploh, ko gledam po tujih blogih...
Ta mi pa na žalost zgleda kot nek slab posnemovalec...
morda je zgolj to, da NI tako odbita kot bi želela biti ali vsaj izgledati...

LP*
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Nov. 2011 0:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 07. Nov. 2011 3:08

Haha, kako si zlobna. :D Pazi se, ce bo to vidla. :D

(sicer pa, kar je res, je res, tko da... bring it on, duckalicious! :D)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Nov. 2011 10:51

[q
Zadnjič spremenil claire, dne 16. Feb. 2012 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Nov. 2011 11:19

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 07. Nov. 2011 11:22

A seveda me moreš vedno vtaknit zraven. Čeprav ni nobene povezane med to punco in mano.
Punca ima popolnoma drugačen stil, ki je nekomu všeč, nekomu ni.
Sama imam običajni stil, ki je enim všeč, drugim pa ni.
Tu sploh ne gre zato, komur je bolj všeč moj ali njen stil.

70% punc je moj stil všeč, čeprav je običajen in nič posebnega in večina punc se tako oblači. In to še ne pomeni, da punca s stilom kot ga imam jaz, ne sme narediti bloga oz, se izpostavit. Nekdo pač veliko raje bere bloga z običajnimi outfiti in preprostostjo, kot pa nenavadnimi kombinacjami.
Sama njenega bloga ne morem brati, ker mi ni všeč. Niti ga ne bom kritizirala. Nekomu drugemo je recimo tole veliko bolj všeč kot moja preprostost in je to ok.

Ne moreš pa reči, da je mojs til zanič, ker ga nosi večina punc in reči to samo zato, ker ti sama kot oseba nisem všeč. :cool: :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Nov. 2011 11:24

ho.
Zadnjič spremenil claire, dne 16. Feb. 2012 14:17, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Nov. 2011 11:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:57, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov