Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 23. Sep. 2011 11:01

hvala ne bi ti bilo treba.
ne razumem pa nekaj. res ne.

ste mogoče ve tako glupe (ja žalitev je) da nimate drugega pametnejšega dela kot brati en blog, ki ni po vašem okusu. puste me potem pri miru pa se ne ukvarjajte z mano, če vam ni všeč.
sicer pa razumem da vas zabavam, ko vam je tako strašno dolgčas.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Sep. 2011 11:08

Zabavno je gledat ponesrečene poskuse outfitov, dejansko :) Se malce nasmejem. Brat se mi sicer ne da, pa še skoraj neberljivo je.
Sicer pa, če nebi tako oglaševala svoj blog (podpis, lepljenje linkov), bi bil že pozabljen :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Sep. 2011 11:15

Ninča napisal/-a: potem vsaj povejte kako se napiše prav no.

Evo, napiše se ''at the seaside'' :)

Pa v svojem podpisu na forumu tudi dodaj ''at'' (---> look at it, look it ne pomeni nič). :)

Se pa strinjam, da je tudi pri drugih slovenskih blogih uporaba angleščine večinoma dost porazna, tako da tvoj ni nič izstopajoč v tem pogledu... mi grejo kar kocine pokonci ob branju in bi veliko raje videla, če bi se dekleta držala maternega jezika, ker drugače blog nekako izgubi del vrednosti, vsaj za moj okus :? (ja, ok, pišejo v tujem jeziku, ker upajo, da jih berejo tudi tuji bralci, ampak v tem primeru se pa lahko tudi malo bolj potrudijo :D ). So pa seveda tudi izjeme=)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 23. Sep. 2011 11:52

Mislim, da je to osnova angleščine, ki se jo naučiš že v osnovni šoli. Tudi pri meni angleščina ni bila najboljši/najljubši predmet, ampak osnove pa mora znat vsak... kako si maturo nardila :?:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 23. Sep. 2011 11:56

ang. sem imele le kot tečaj v osnovni. in mi je bolj malo ostalo v glavi.
zakaj bi vam govorila, kako sem naredila maturo? imela sem nemščino, ne angleščino in vedno sem se učila le nemščino, kot večina drugih, razen tistih, ki so imeli že v oš ang, so sedaj an srednji tut meli ang. drugi bi morali narediti izpit. sama sme tako imela raje nemščino. in ja, maturo sme naredila zelo dobro, nadpovprečno. še kaj? moja davčna mogoče?:d
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 23. Sep. 2011 11:59

Pol pa raje piši v nemščini, ker ta tvoja angleščina je obupna.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 23. Sep. 2011 12:00

samo ene ste res sitne. ja, gre za osnove, ampak lahko naštejem vsaj pet blogov, ki imajo podobne napake, pa jih noben tukaj gor ne secira oz. - kar je še bolj žalostno - gre celo za blazno popularne bloge. da sploh ne omenjam raznih street style blogov, ki bi se skoraj lahko primerjali s people of walmart.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Sep. 2011 12:17

^^ Jap, res je, en tip je tukaj objavil link do bloga, kjer je že v naslovu pisalo ''On the street, Tjaša Železnik'' al nekaj takega, pa so bile vse navdušene nad blogom :) Mene je zmotilo oz. sem se nasmejala (ker je izpadlo, kot da so revco na cesto vrgli, on je pa v resnici hotel napisati, da jo je srečal na ulici oz. gre za ulično modo, ''in the street''), ampak sem bila tiho... tud slike so bogpomagi, nekatere oprave nikakor ne po mojem okusu (npr. dekle v New Yorker pretesni oblekci s takim rdečim širokim pasom, kot so ga Ninči očitale :D ), ampak hej, če tip uživa in z veseljem dela svoj projekt, me ne moti :) Mogoče pa vseeno kaj zanimivega kdo najde in pogleda, kako se oblačijo ljudje pri nas.

Tako da jaz tudi ne vem, zakaj bi bila Ninča nekaj tako izstopajočega... verjetno zato, ker je dejavna na forumu in ves čas priliva olje na ogenj :D
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 23. Sep. 2011 12:28

maniac napisal/-a:samo ene ste res sitne. ja, gre za osnove, ampak lahko naštejem vsaj pet blogov, ki imajo podobne napake, pa jih noben tukaj gor ne secira oz. - kar je še bolj žalostno - gre celo za blazno popularne bloge. da sploh ne omenjam raznih street style blogov, ki bi se skoraj lahko primerjali s people of walmart.

Zato, ker se noben tak ne hvali tle in dela reklamo svojemu blago tako kot Ninča.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 23. Sep. 2011 12:30

se strinjam z dot :D

mene taki blogi ne motijo, če jih kdo piše za zabavo, me pa začnejo motit, ko vidiš, da se nekateri od teh šalabajzerjev dejansko uspejo preživljat s tem, medtem ko obstaja ogromno nadarjenih ljudi, ki se ne znajo prodajat in zato izvisijo.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 23. Sep. 2011 12:40

spice girl napisal/-a:Zato, ker se noben tak ne hvali tle in dela reklamo svojemu blago tako kot Ninča.

oh, se pa tako hvalijo po blogih, da misliš, da so najmanj scott schuman, garance dore ipd. če nalimam linke, grem stavit, da boste popljuvale mene in ne amaterskih blogov, kjer kar mrgoli zanič fotk, osnovnih napak v slovenščini in angleščini, dolgočasnih cunj ... :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Sep. 2011 12:49

En konstruktiven predlog:

Ninča, pomoje bi bilo bolje, če bi nehala pisat. Ne gre ti, delaš smešne napake (na Poreču recimo, wtf), poleg tega pa tvoje poročanje o vremenu itd. ne sodi ravno v kontekst modnega bloga. Nikogar ne zanima, če je bil včeraj zadnji topel dan in kaj sta s fantom pila na morju. Mogoče bi bilo boljše, če bi pač objavljala slikce, brez besedila.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 23. Sep. 2011 13:05

to bi ti bilo všeč kaj. vsem. verjetno. če bi nehala pisat. ne bom. ne b oste se me tako zlahka znebile.

in kaj je narobe s Porečom?

je pa zanimvo kako se vedno odrgnete obme. nokoli ob nikogar drugega, vedno jaz. očitno morate imeti grešnega kozla.

in ne hvalim se z ničemer, le pišem blog. če je komu všeč, naj bere, če ne ne. pišem ga za tiste, ki ga hočejo brat in zase. ne pa za take avše ki nimajo drugega dela, kot vedno mene vlačit po zobeh. ker res že pretiravate. vidite pa itak le in samo slabe stvari.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Sep. 2011 13:10

Pa dejte nehat jebemti!!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Sep. 2011 13:10

Buča, nisem rekla, da skenslaj blog v celoti, ampak da se zgleduj po tistih, ki bolj objavljajo slike in manj pišejo.

Roko na srce, res ni treba poročat o vrstem redu trgovin na tvojem nakupovalnem pohodu. Who cares, če si šla najprej v H&M in potem v Muellerja? Lepo pokaži, kaj si kupila, in to je to.

Pa še manj napak bo :)

P.s.: V Poreču.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov