Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 03. Sep. 2011 19:47

Stardust, pohvala še z moje strani :) Zelo všečne so mi tudi panoramske fotke na tvojem blogu (sploh tista s kapucinskim mostom je superca). Outfite maš pa tud kulske :D
StardustAndRoses
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a StardustAndRoses » 03. Sep. 2011 19:59

LuvDancin napisal/-a:^^ No, ampak fotke so še vseeno ful lepe, sploh tiste iz Dunaja. Maš kšn poseben program za to?

Še enkrat hvala vsem :) res sm ful vesela k slišm da vm je všeč,

drugače pa LuvDancin,prakticiram kr photoshop hehe sej ni težko par minutk pa sm done :)
Uporabniški avatar
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lun|ca » 03. Sep. 2011 20:42

Morala sem to napisati... Na zadnjih straneh je bilo toliko govora o blogu Ninče, da sem ga šla pogledat tudi jaz. Priznam, tudi meni se ni zdel nič posebnega. Ampak to, kako ste nekatere komentirale njen blog, pa mi enostavno ne gre v glavo. Dobro, če pokomentirate slabe slikce; objektivna kritika je vedno dobra... ampak spravljanje na nekoga na tak način, da se na forum lepi slikce in govori o tem, kako se vidi punci mednožje, to je pa izpod vsakega nivoja. Ne poznam te punce, ampak to kar delate nekatere, kako komentirate njen blog, pa se mi zdi prav grdo in sem pač morala povedat svoje mnenje.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Sep. 2011 20:45

A ni to pa res super nasvet, naj skrije camel toe? :D
Sama bi to definitivno hotela slišat, če bi se zgodilo; še posebno, če bi takole javno objavljala. Zame je camel toe čisto objektiven :P

In mislim da so ravno komentarji na blog od StardustAndRoses dokaz, da znamo tudi pohvaliti, ko je kaj pohvale vredno :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 04. Sep. 2011 14:39

^^ Točno tako. Camel toe je res tak fail, da je nanj nujno opozorit (ker ne verjamem, da kdo namerno rad tak naokoli hodi?).
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 04. Sep. 2011 14:50

joj, no. saj ni taka katastrofa! mislim, iz tega delate celo tragedijo. Pa kaj? saj nisem edina. Hvala za opozorilo, drugič bom pazila in bom oblela druge boksarice. ste zdaj srečne?

opazite na mojem blogu itak samo slabe stvari, dobrih nikoli. in dvomim, da nimam niti ene dobre stvari.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Sep. 2011 14:55

^^ Pohvale za zamenjavo ozadja; čeprov bi še bolj spremenila, da bi bilo kje zunaj. Pa vsaj naučila si se delno slikati nohte, pohvale (čeprov ne vem, kaj ti dela "vrvice"- mogoče nadlak?) :) . Pa par lakov, ki jih imela, mi je všeč. (ter pleten pulover, ker imam istega, le v drugi barvi :P)
Kdo pravi, da ne znam pohvalit? :D

Pa nasvet- ne slikaj se s prekrižanimi nogami, ker ti naredi camel toe še tam, kjer ga drugače mogoče nebi blo :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 04. Sep. 2011 15:07

uau, mala. lepo od tebe.
hvala za pohvale :D
ja gled eozadja moram res nekaj narediti, bom še poskušala. delno? kaj potem še manjka pri slikah lakov? meni čisto fajn izgledajo.
ja vrvice... em, ne ni nadlak kriv. nimam pojma od kot ta reč. na nobeni prejšnji sliki lakov je ni bilo.

ok, brez prekrižanih no, si bom zapomnila. hvala.
in lahko kakšne pohvale in kritike pišeš tudi na moj blog, če hočeš. če jih boš napisala tako lepo kot tukaj, seveda. :razz:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Sep. 2011 17:07

Ej. ZRAVEN ZRAVEN ZRAVEN ZRAVEN ZRAVEN ZRAVEN ZRAVEN.
Če vidiš kje kak d..pa ok no. pa piši zdraven. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 04. Sep. 2011 18:30

ups. a res pišem zdraven. bom pazila naslednjič. nazaj popravljat in brat vse bloge se mi res ne da, niti nimam časa žau. bom pa pazila. hvala. :D
StardustAndRoses
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a StardustAndRoses » 04. Sep. 2011 20:25

Ninča napisal/-a:ups. a res pišem zdraven. bom pazila naslednjič. nazaj popravljat in brat vse bloge se mi res ne da, niti nimam časa žau. bom pa pazila. hvala. :D

Ninča, jst bi ti vseeno svetovala da svoje nove poste preden objaviš dvakrat preberš, ker se morš vseen ozirat tudi na svoje bralce. :razz:
Sej js tudi včasih kdaj nimam časa, sam pol rajši krajši post napišem. Še posebi pa zato ker pišm v angleščini dvakrat bolj pazim da je razumljivo napisan :)splačalo se ti bo vrjemi. :D
Zadnjič spremenil StardustAndRoses, dne 04. Sep. 2011 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Sep. 2011 20:26

^^in se splača, ker imaš zelo všečen blog...če bi se oblačila na podoben način kot ti, bi že imela inspiracijo ali dve. Pa tudi nasplošno je vedno fajn pogledati lepe slike :) :top:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 04. Sep. 2011 21:59

saj vem, da bi morala namest 1x dvakrat prebrati blog. poskušam biti boljša, res. in ja se oziram na bralce, jasno.
to mi ne govorit, kako naj se oblačim lepo prosim. imam svoj stil in tak mi je všeč. in niti malo ne bom posnemala njenega od stardurstandroses. mi nejn stil večinoma niti niv šeč. všeč mi je blog in lepe slokce ja. a ang. velik ne razumem, razen nekaj osnov. in stil oblačenja.,... tu in tam mi je uredu, a večinoma ne. pač vsak ma svoj osus ne?

lep večer vsem.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Sep. 2011 22:02

Dam glavo, da Emanuela ni govorila tebi, da zamenjaš stil ipd..ampak je govorila avtorici stardust.., da bi ona(emanuela) imela inspiracijo od nje.. ;)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 05. Sep. 2011 10:45

aja. pol se pa opravičujem. sja nisem mislila nič slabega. :oops:

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]