Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 22. Avg. 2011 9:27

Jz ti toplo priporočam, da investiraš v nakup fotoaparata.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 22. Avg. 2011 11:47

Ninča napisal/-a:če sme rekla da se mi ne da blog spet in spet brat, to ni zato, da mi bkog, ki sem ga napisala, ne bi bil dober. preprosto sem prelena brat nekaj kar sem napisala in že vem točno kaj piše.

Ne razumem, kako si lahko tako prelena, da bi za sabo prebrala 5 stavkov, ki si jih napisala in objavila na netu. Ta tvoj blog je res težko brat zaradi vseh slovničnih napak in spuščanja/zamenjave črk. Saj vem, da se ti ne da ponovno brat, ampak, daj naredi to že zaradi unih punc, ki tvoj blog spremljajo.

Tko kot so že punce napisale, investiraj v nov fotoaparat in pa v 5 minut časa za popravo vseh slovničnih napak na blogu!
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 22. Avg. 2011 17:12

sem nekaj časa mal preverjala nekatere modne bloge, ampak sem se naveličala gledati ljudi, ki kažejo obleke katere kupujejo/delajo, kako si upajo bit originalni in s posameznimi kosi izražati 'strong statement', kako vedo kombinirat in na pamet znajo dosti o modi...
glede mode mi je bolj zanimivo za videt, kaj so nosili nekaj let nazaj in opazovat, kako se stil spreminja, tako tisti vsakdanji, kot tisti taizstopajoč :)
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 24. Avg. 2011 17:58

ninča če že pišeš blog in se izpostavljaš, morš bit prpravlena tut na negativne kritike, pa kdaj jih je dobr tut upoštevat :rolleyes:
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 24. Avg. 2011 18:12

Saj sem upostevala nastete. Iman fotnaparat in pazim na pravopis. Mojim bralkam je to kar pocnem vsec. In meni tudi. Se pa trudim blog tudi izboljsati. A res se ni treba norcevati in se mi posmehovati.
Ker ste se. Nekatere.
Pisala bom se naprej pa ce se claire, mala, julija, sirova, limeta in se katera na trepalnice postavite. In ne, niste me prizadele. Smilite se mi, ker ste na smrt dolgocasne z enimi istimi opazkami glede mojega bloga. Sama raje kombiniram eno majico na deset nacinov kot pa da iman tisoc majc.
Zelela sem le nekaj spodbude od vas in mnenje. Ne pa zasmehovanje. Cudno da je nekaterim kar pisem blazno vsec, ve pa se smejite ob mojem blogu. Tudi prav. Samo recem kar mislim.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 24. Avg. 2011 18:12

Saj sem upostevala nastete. Iman fotnaparat in pazim na pravopis. Mojim bralkam je to kar pocnem vsec. In meni tudi. Se pa trudim blog tudi izboljsati. A res se ni treba norcevati in se mi posmehovati.
Ker ste se. Nekatere.
Pisala bom se naprej pa ce se claire, mala, julija, sirova, limeta in se katera na trepalnice postavite. In ne, niste me prizadele. Smilite se mi, ker ste na smrt dolgocasne z enimi istimi opazkami glede mojega bloga. Sama raje kombiniram eno majico na deset nacinov kot pa da iman tisoc majc.
Zelela sem le nekaj spodbude od vas in mnenje. Ne pa zasmehovanje. Cudno da je nekaterim kar pisem blazno vsec, ve pa se smejite ob mojem blogu. Tudi prav. Samo recem kar mislim.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Avg. 2011 18:25

Važno, da je tvoji žlahti všeč :P

Sicer pa pohvale za fotoaparat :)

---------------------

Nazaj na temo. Moji najljubši ostajata:
karlascloset
thecherryblossomgirl
Edina stalna.
Občasno pa sartorialist
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Avg. 2011 18:26

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 24. Avg. 2011 18:35

Ampak ta zadnji outfit (zeleni trening?) je pa obupen. OBUPEN. :|
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 24. Avg. 2011 19:08

meni se ne da toliko gledat teh blogov ker vedno me nekaj začne motit. npr sem šla pokukat na ta karlascloset in ta ženska skoraj na vseh slikah dol gleda in potem ne morem gledat ki me nekako živcira, ali pa ta thecherryblossomgirl mi ima na vseh slikah nek isti izraz in tak bolj bebav ni mi všečen... še solato sem pogledala enkrat pa ona mi je še najbolj karneki in ima skoraj vedno eno in isto zapestnico pa tudi obleke mi niso tolko lepe pri njej.

sicer nimam kaj dosti pojma o modi, tko da nevem lahko sem močno falila... drugače edino rada gledam od couture slike - te ponavadi pogledam sistematično vse ker pridejo ful dobre obleke in si shranim na računalnik tiste ki so mi všeč, pa vsakih toliko kakšen fashion week. pa tukaj ko napišete kak blog včasih kliknem in pogledam ene 3 strani sam mi niso nekaj waw oz vidim nek pattern ki mi ni všeč že zelo hitro po parih slikah.
ursa2502
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ursa2502 » 24. Avg. 2011 19:28

omg :eek: sem se hotla vzdržat in ne komentirat tega ninčinega bloga, ampak zadnji post, kjer opisuje celo izdelke, ki jih je naročila njena prijateljica je pa :lol:
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2009
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a desigual » 24. Avg. 2011 19:52

:eek: o šit to dekle iz pariza je pa višek! :lol:
kateri blog... :roll: sej ne vem al naj se smejem ali jočem!! :twisted:
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Avg. 2011 19:59

sem malo tale blog in poste preletel....

h&m, bershka ipd. niso modne znamke ampak nepremožnimdostopne znamke.

po drugi strani pa...ko sem bral poste tu in blog, sem nehote dobil asociacijo na tisto blondinko, ki je na youtube komentirala evrovizijo...da o filmčku ne govorim...sta kaj v žlahti???
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 24. Avg. 2011 20:08

Ja ninča a nej se sprenevedamo pa ti lažemo kok je tvoj blog super sam zato ker ti nočeš kritik ampak spodbudo jaooo. :D

si pa tut js shraim kkšne outfite, ki so mi zelo všeč kar na komp, še posebi od superficialgirls.com :)
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 25. Avg. 2011 10:43

zguba si ti, ki misliš, da si pisateljica. pišeš trivialno in o literarni teoriji verjetno ne veš niti na katere veje se deli.

samo v tvojem zadnjem sporočilu namenjenem meni je bilo cirka 10 slovničnih napak. sram te bilo kuzla nepismena.
na katerem faxu si si rekla? mhm. lažnivka in kvazi blogerka bo meni svirala da ima 10 pri slovenščini in da je NY moda in da je njen stil unikaten. haha. mogoče v murski ja. v lj se pa tako oblači vsaka povprečnica, tiste, ki pa imamo kaj pojma o high fashion imamo pa svoj stil. ti ga nimaš. ker to je večina.

ne, nekdo ki ima besedni zaklad na nuli kot ti, ne more pisati knjig. lahko jih že, a kaj ti to. pisatelj je namreč tisti, čigar knjige so brane in spoštovane. jaz sem danes lahko tudi samookličana pisateljica. grem k založniku, izdam neko sranje in- ta daaaa!!!!!- evo moje knjige.

ti nisi nič. nisi ne dober pisec, ne dober bloger, nimaš dobrega stila, nimaš pojma o modi, nimaš smisla za kombiniranje (razen povprečnega), nimaš slovenšline 10, ti si en pakac makac brez prijateljic (ja tudi to si napisala). zdaj pa prosim ena osamljena zguba si ti. malo se zamisli, če se te še frendica otepajo kaj si ti za en človek. jaz se sploh ne čudim, glede na to, da si mene napadla samo in zgolj zato, ker sem rekla, da imaš v blogu grozljivo veliko slovničnih napak, kar se ne spodobi in da me taka "moda" kot jo predstavljaš ne zanima. pa si se tako užalila, da mi do danes ne daš mira. a si ti zmešana ženo?

pa kaj si ti za eno samotarsko revše iz šalovcev?????????????????????
(spet si ti TI začela najedati. jaz ne bom nehala, ker mene ena nina abraham- en kukuruku ništa- ne bo imela za norca. sem preveč izobražena na svojih področjih da bo ena lula iz prekmurja imela vse ostale forumašice za prasice ker pač sama nima stila in misli da ga ima in zato so krive ljubljančanke in da ona obožuuuujeeee NY. hahahahahahaha.
res si zmešana. zdaj je uradno. evo ti roka, evo ti uradni žig- >

claire, ti si naredila tako meni, jaz ti vračam. niti trohice pojma nimaš kdo, kaj sem in s takimi nizkimi izjavami me ne boš dotolkla. vseeno mi je kaj si mislite. vem, kdo sem, kaj sem i vem da imam svoo modo. in ne ni moja žlahta ta ki komentira moje bloge. imam bralce. ve se pa jebte s svojim stilom. by

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov