Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 08. Nov. 2011 21:39

vem da si mislila dobronamerno in hvala.

Ampak poglej malo po komentarjih in okoli. VEČINA TUKAJ NIMA ENE DOBRE BESEDE ZAME.

Veliko je podobnih blogov, pa jim nihče en piše tega kar se piše meni. Očitno so me vzeli na piko. Vem,d a nisem profesjonalka, niti ne mislim biti.

Pišem za prosti čas, ker me veslei to. pišem zase in za tiste, ki jim je to všeč, ker so taki. Meni so moje poze koliko toliko všeč. Vem da niso uau, a nisem model da bi znala bolje pozirat. Se pa trudim. Moje pisanje ni uau, a se trudim. Nimam uau stila, imam običajen stil, ki ne izstopa. Pač oblačim to, kar mi je všeč in mi zgleda lepo. Za nikogar se ne mislim spreminjat, ker vedno bo nekdo ki mu ne bom ušeč.

In nimam se za nekaj več, res ne. Če je mogoče kje to razvidno, se opravičujem. A če kaj nisem, zagotovo nisem samovšečnica.

Zato... Pišem dalje in spoštujem dobronamerne kritike, a vse ima meje. Tudi to.

p.s Dober fotoapar imam, samo učim se še njegovih funkcij. In ne mislim sedaj kupovat kakšnega wow, ker ni potrebe. Aja, imam nikona. Tako da da... Mislim da je ok.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 09. Nov. 2011 9:52

Ninča, si ZELO lepa punca, imaš ful kjut očke in usta, dobro postavo, fajn stil. Osredotoči se na to, kar je pri tebi najboljše, ne pa na komentarje s foruma, ki predstavljajo eno minimini majšino žensk, ki se zanima za modo.
Tvoj stil je samo tvoj in ne dopusti, da ti nekdo, KI NI TI, govori, da ni v redu. Vse, kar je tvoje, je najboljše zate in basta!
Te "dobronamerne komentarje" ljubeznivih cosmo forumašic sprejmi kot nasvet (ali pa jih ignoriraj) in svoj blog piši, kot ti želiš in se tebi zdi najboljše. Ne rabiš se opravičevat za slovnične napake, za neperfektne fotografije, za kar koli, ki drugim ni všeč.

Zapomni si: če drugim nekaj ni všeč, je to samo in izključno njihov problem, NIKAKOR ne tvoj!!!
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 09. Nov. 2011 10:23

Hvala ti. Res. Ker sem skoraj že obupala. Nisem imela ne volje, ne veselja, da bi pisala dalje samo zato, da kup enih punc šinfa in kritizira moj blog, pa četudi dobronamerno.

To sem potrebovala. Pa čeprav le od ene same osebe, je to več. kot pa tisoč kritik. Zato ti res še enkrat hvala.

In ne, ne bodo me dobile. Pišem blog zase in za tiste, ki jim je to všeč. Imam svoj stil pa naj kdo reče kar hoče. Ni izstopajoč in ni nič posebenga, a vendar je le moj in ponosna sem nanj. Pa briga me kaj kdo pravi o njem. Lepo je, če slišiš dober komentar, kritike pa mi gredo skozi eno uho not, skozi drugo ven.

No, zdaj pa grem pisat. :D
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 09. Nov. 2011 10:47

no vidiš, to je to! :wink:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 09. Nov. 2011 11:09

Glavna stvar v življenju je, da težimo k boljšem. Da smo boljši v partnerstvu, ljubezni, sexu, delu, v svojih hobijih, ... Za vsako dobronamerno kritiko bi se jaz v tvojem primeru zahvalila, ker si nekdo vzame čas, da ti pove kako lahko izboljšaš svoj blog, v katerega vložiš veliko časa in sebe. Načeloma se za take stvari plačuje, da ti nekdo pove kako izboljšati stvar in katere stvari so moteče.

In kakor je že ena punca prej rekla:
še ena stvar, včasih je v tvojih objavah zaslediti, da se imaš za nekaj več.. to ni nikoli dobra stvar. Nihče ne mara ljudi, ki se dajejo na neke pedistalčke,...

Predvsem s tem mislim na tvoj odgovor: večina punc se tako oblači, večino puncam je všeč moj stil, za nekatere imam ODLIČEN stil..
S takim odnosom ne boš postala boljša.

Ti želim kaj slabega? Ti punce s kritiko želijo kaj slabega? Ker ti dajo nasvet, kako biti boljša?
Torej, če za nekoga želimo, da je boljši in mu svetujemo ali smo potem nevoščljivi, nesramni, zavistni in mu želimo vse najslabše?
Kdo ti več dobrega naredi: nekdo s konstruktivno kritiko ali nekdo s pohvalo?
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 09. Nov. 2011 15:20

Nasveti in predlogi so čisto ok, tudi to če me popravite kaj v ang. Ampak jezi me, da me hočete spremenit. Hočete da imam popolnoma drug stil. In tudi če se bom spremenila, nikoli vam vsme ne bom všeč. Meni je všeč to kako se oblačim. Je pač moj stil. :D In ne bom se spreminjala, bom pa poslušala in upoštevala nasvete. O tem, da naj neham pisat, ukazih, da naj to in ono ne nosim, pa ne bom sploh govorila. V bistvu bom ignorirala.

In kot je rekla lovefrance, če vam kaj na meni ni všeč (knjige, stil, frizura, pas, način oblačenja itd,) je to izključno vaš problem in ne moj.
:cool:

S tem stavkom, ki ga ej Ajča citirala, pa nisme mislila, da sme kaj več ali pomembnješa ali karkoli.
Mislila sem samo to, da imajo pač nekatere punce podoben stil in, da se najdejo punce, ki jim je to kar nosim všeč. In ne, ni hvaljenje, je golo dejstvo. Mogoče sem se v prejšnjem komentarju slabo izrazila.
V mislim pa sem imela samo to, da kakor je vam moj stil odvraten, zanič, je nekomu drugemu spet všeč. Tako pač je.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 10. Nov. 2011 13:35

Moj nov in prenovljen blog:

http://dekleizpariza.blogspot.com/
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Nov. 2011 13:38

Blog niti ne zgleda ravno bolje, ampak kam so šli vsi komentarji? :D
ta pisava je meni skoraj neberljiva.

dekleizpariza.siBLOG napisal/-a:Naredila sem nov blog, ker tukaj tale blog obiskuje nekaj takih ljudi (oz. ena oseba) ki je strašno tečna,s mešna in patetična. Tako da… Vsi ki bi radi moj blog spremljali še naprej… Vam posredujem naslov

do takrat pa see ya….

:lol:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 10. Nov. 2011 13:49

To sem napisala v naglici, toliko da se ve, da ne pišem več tan. Torej je itak konec in ni pomembno, kako je napisano. Glavna je informacija :D

Meni je nov veliko bolj všeč.

p.s A pogrešaš ''nejo''? ;)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 10. Nov. 2011 13:53

^ Meni se zdi čisto v redu blog, pa zajček je luštkan :) :fluffy:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 10. Nov. 2011 13:54

Pisava je res skoraj neberljiva.
Pa na desni strani ko imaš "O MENI" in začneš z "Hey, my name is Nina." Sem najprej pomisila če boš od zdaj naprej blog pisala v angleščini (ker je tudi naslov bloga in podnaslovi so tudi angleščini).

Meni je sedaj recimo full boljše, ker si dala drugačne slikice stvari gor, ki jih nosiš, ali jih želiš kupiti (npr: tisti ˇ"kolaž" ali o vintage nakitu). Nekatere fotke, kjer si pa ti gor pa so še žal, vedno pretemne.
In ne razumem, zakaj zaboga v MODNEM blogu govoriš o svoji službi, o tem kako greš s sodelavci na pizzo. In kaj dela zajec tvojega fanta na blogu? :roll:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 10. Nov. 2011 13:59

^^ Eh, je pa skoraj nemogoče najti kakšen blog slovenske nadebudnice ali celo uporabnice slovenskega foruma, ki ne bi pol stavkov v angleščini pacala zraven, to pa res ni nič posebnega :wink: Glede tega, da ne bi smela pisat o svojem preostalem življenju na lastnem blogu, mi pa tudi ni jasno... še Blond solata svoje dopuste, prijatelje, bajto, sestre, pse, mamo, izpite na faksu ipd. kaže zraven (pa tud če ne bi, človek lahko objavi na svojem osebnem spletnem prostoru, kar želi, razen če je v nasprotju z moralo / predpisi) :) :gruebel:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Nov. 2011 14:00

v-e-s-n-a napisal/-a:Pisava je res skoraj neberljiva.
Pa na desni strani ko imaš "O MENI" in začneš z "Hey, my name is Nina." Sem najprej pomisila če boš od zdaj naprej blog pisala v angleščini (ker je tudi naslov bloga in podnaslovi so tudi angleščini).

zaposlena sem v NK Šalovci kot fizioterapevtka... :lol: :lol: :lol:

NK Šalovci so klub, ki nastopajo v 4.ligi, jaz pa ne poznam drugoligaškega kluba, ki bi imel profesionalnega fizioterapevta...

kakorkoli, :respekt: Šalovcem, da lahko zaposlijo fizioterapevta! :D :D :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 10. Nov. 2011 14:02

Men je tud všeč :D

Mala, ti tud blog pišeš (oz si ga)? Se ga da pogledat, al ga skrbno varuješ?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Nov. 2011 14:19

Je zbrisan, ker ni bilo novih objav, če te že zanima. Žal pa na njemu itak ni bilo mojih fotk, ter fanta :P

fashiontoast
La Blog de Betty
fashionlogie
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov