Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 30. Okt. 2011 23:14

shinee napisal/-a:
Ninča napisal/-a:Meni nov dober blog, ki ga spremljam:

http://dreamlandofskyandsand.blogspot.com/

Ker smo ravno pri angleščini... :D

Baaaa!

fak solze so mi prtekle! :cry: od :D

Je že prej nekaj cvetk... ampak kle so fajn zgoščene :D

Actually...I'm not a rainy person at all. I already miss see, sun and summer feeling. Rain usually makes me sleepy... I could stay all day in my comfortable pyjama whatching movies and listening good music. Lazy ass, I know... :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 31. Okt. 2011 8:42

Omg, kar zjokala bi se. Nazaj v OŠ, prosim :)

Pa zakaj je treba povsod angleščino rinit. Piši v slovenščini, pa je. Problem rešen. En angleški stavek sredi besedila pa po moje tudi ni nevemkakšna popestritev, glede na to, da je angleščine polno okoli nas. Mogoče bi bil kitajski bolj zanimiv hehe :)
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 31. Okt. 2011 10:40

Saj nisem mislila, da je pač njena ang dobra.

Samo ene slikce ma dobre in kakšno kombinacijo tudi. in zanimiv je njen blog. Na nek način. Ni pa uau.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 31. Okt. 2011 16:33

Ninča, če hočeš pisat v angleščini in jo vadit ter izboljšat je to super. Kakorkoli, večina tvojih besed je napisanih narobe. Svetujem ti, da najprej napišeš v wordu, si nastaviš za jezik angleščino, word ti pa podčrtuje oz avtomatsko popravlja napačne besede. Isto velja za slovenščino. Pri angleščini imaš tudi zelo uporabno funkcijo sopomenk in tako lažje napišeš malo bolj barvito besedilo tudi v angleščini.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Okt. 2011 21:06

Ninča, lej kolk lepše zgleda, ko se mal potrudiš & urediš objavo. :wtg:

http://dreamlandofskyandsand.blogspot.com/ napisal/-a:Tree words
Slika
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Okt. 2011 21:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 31. Okt. 2011 21:41

Ok, no. To je ena napak v treh blogih. in sveeda je katastrofa :D
A ni vidno, da se trudim ali kaj? Ali sem sedaj, ker sem en stavek napisala dvakrat, po pomoti, še vedno nepismena? :lol:

Ja, trudim se. tudi glede ang.

Ne nadiram vas, ne. Samo malce sem razdražena, ker vedno vidite le mene. Sicer pa hvala za opozorilo, sirova. In mislim, da se tudi na blogu trudim. :cool:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Okt. 2011 22:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 01. Nov. 2011 12:57

Ninca, se en nasvet :D

Ko prestavljas kaj novega dovolj je da das gor eno do dveh fotk. Pac izmed fotk, ki jih naredis, potrudi se zbrat tisto najbolj umetnisko in posebno fotografijo.

Recimo je cist nepotrebno limat 5-6 skoraj istih fotk nohtov z enakom odtenkom.

Dobronamensko!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Nov. 2011 13:45

^^ Jaz pa rada vidim čim več slik pri lakih, sploh pri tujih swatch-ih sem na netu videla, da naredijo veliko fotk, npr. pri različni svetlobi, zunaj, z nadlakom in brez njega ipd., da se vidi razlika. Ne vem sicer, kakšne slikce Ninča dela, nisem gledala, ampak ponavadi je tako, da je več slik :) Zame je ponavadi še to premalo, ker se sto let odločam, a bi imela nek lak ali ne, tako da pol iščem še več slik okoli :D
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 01. Nov. 2011 14:09

Ja, meni se tudi zdi veliko bolje, če je pri lakih ali outfitu več slik. Mogoče bi lahko zmanjšala št. slik pri lakih, pri outfitu pa se zdi bolje, če je več slik. VečiNa blogov ima pri outfitu 7-10 slik, včasih več. In sama se držim tega št. Pri nohtih pa bi mogoče res zmanjšala na dvo do tri slike. :)

Hvala za predlog.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 04. Nov. 2011 20:01

Nina, še en nasvet - daj zmanjšaj število objav na stran, ker, ko želim po strani navzdol, komaj zadnem tisto zadevo za zarolat. :D Pa še dalj časa se vse skupaj odpira/nalaga. :)
Dreamland girl.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Dreamland girl. » 05. Nov. 2011 8:31

Živijo živijo punce :) Glede na to, da je tud moj blog (http://dreamlandofskyandsand.blogspot.com/)"na tapeti" v tejle debati se mi zdi prav, da se še sama vključim in povem svoje mnenje. Torej... :)

Ja, strinjam se- moja angleščina bi bla lahko 57879769 boljša. Je res, je res. Zelo ubistvu haha :) In zavedam se tud da sm v prejšnih postih napisala že marsikatero neumnost. Pač hitro tipkanje in stavki ki se v moji glavi zdijo smislni pa so slovnično čisti lapsus. Tud to vem :D Bedarije. Velik jih je blo in ja k berem za nazaj je tud men smešn, priznam :) Se pa trudim in upam, da bo s časoma blog vedno boljši. Ne samo glede angleščine, glede vsega. Mam vizijo kakšn blog želim ustvarjat ampak bo do popolne realizacije vseh teh mojih idej najverjetneje pretekl še kar neki časa...

Zavedam se tud, da če maš blog morš bit pripravljen na kritike, ki so tko al tko del vsakdanjega lajfa. Hvala bogu da so, sploh če so konstruktivne in pomagajo nekomu k neki dela da svoje delo izboljša. Se mi pa poleg tega zdi, da ljudje nasplošno čist premal opazmo dobre stvari in se takoj osredotočmo samo na bedne.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 05. Nov. 2011 8:58

Mene osebno tvoja ang niti ne moti, približno vem kaj misliš. In ker sama delam kakšno napako ali dve v blogu, me ne moti in bilo bi neumno in smešno, če bi te kritizirala. So mi všeč slikce, izgled bloga, tvoje razmišljanje, v bistvu sve drugo se zdi zanimivo. :D

Predlagam da kljub vsem kritikam pišeš naprej, kakšne dobronamerne pa upoštevaš. Sama tvoj blog spremljam in moram reči, da sem ukradla kakšno idejo pri tvojih outfitih. Zdijo se mi ljubki in ta stil ti ful paše.

Se pa seveda strinjam s tabo glede tega, da vsi opazijo slabe stvari, dobre pa le redko kdaj.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 05. Nov. 2011 8:59

shinee napisal/-a:Nina, še en nasvet - daj zmanjšaj število objav na stran, ker, ko želim po strani navzdol, komaj zadnem tisto zadevo za zarolat. :D Pa še dalj časa se vse skupaj odpira/nalaga. :)

Jap, to sem že sama pomislila, da bi bilo dobro :D Bom, ko ugotovim, kako se to dela. :oops:

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov