Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 23. Sep. 2011 13:12

aja ups. pol se pa opravičujem. glej, glede napak.. trudim se. upam, da je vidno..

ok, bom drugič lepila samo slikce in pisala tisto, kar vas bo, upam, zanimalo. poročajte o napredku (če je ali ne) v blogih. tnx in ja, nehala bom, :D

p.s hvala
StardustAndRoses
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a StardustAndRoses » 23. Sep. 2011 13:18

dot napisal/-a:
Ninča napisal/-a: potem vsaj povejte kako se napiše prav no.

Evo, napiše se ''at the seaside'' :)

Pa v svojem podpisu na forumu tudi dodaj ''at'' (---> look at it, look it ne pomeni nič). :)

Se pa strinjam, da je tudi pri drugih slovenskih blogih uporaba angleščine večinoma dost porazna, tako da tvoj ni nič izstopajoč v tem pogledu... mi grejo kar kocine pokonci ob branju in bi veliko raje videla, če bi se dekleta držala maternega jezika, ker drugače blog nekako izgubi del vrednosti, vsaj za moj okus :? (ja, ok, pišejo v tujem jeziku, ker upajo, da jih berejo tudi tuji bralci, ampak v tem primeru se pa lahko tudi malo bolj potrudijo :D ). So pa seveda tudi izjeme=)

Dot tle pa prov morm komentirat hehe :D js bi z veseljem pisala v slovenščini sam je tok ozk krog bralcev da se ful ne splača. Že ostale punce iz blogov smo se pogovarjale da večinoma si vse sam med sabo komentiramo. Js se strinjam, v angleščini naj pišejo samo tiste k same pr seb vejo da nekej znajo skp spravt. Js recimo ful probam še nadgradit svojo slovnico sam je pa res da si morš čs vzet pa vadt in vadt :) res se splača znanje angleščine pri pisanju bloga in pri vsakdanjem življenju drgač.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Sep. 2011 13:28

^^ Ja, saj štekam :) Ti prav fino pišeš, moram reči, sem nedolgo nazaj mal prebirala blogec! :gut: (btw, samo na par mestih je bilo ''too'' napisano z enim o-jem, verjetno samo tipkarska napaka, drugače sem pa prav videla razliko v primerjavi z ostalimi :) ). Pa slikce so tudi super.

No, sej mogoče je pa širši krog slovenskih bralcev, sam pač ne komentirajo toliko, ker ni tok v navadi pri nas, smo bolj zadržani=)) Pri tujcih sem pa videla, da nekateri pišejo blog kar v dveh jezikih, svojem in angleškem.. zanimivo, ampak to še več časa potem vzame..
StardustAndRoses
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a StardustAndRoses » 23. Sep. 2011 13:35

dot napisal/-a:^^ Ja, saj štekam :) Ti prav fino pišeš, moram reči, sem nedolgo nazaj mal prebirala blogec! :gut: (btw, samo na par mestih je bilo ''too'' napisano z enim o-jem, verjetno samo tipkarska napaka, drugače sem pa prav videla razliko v primerjavi z ostalimi :) ). Pa slikce so tudi super.

Haha jaaaaaa vem ta "too" mi včasih uide k predovg tiščim tipko pol pa pozabm zbrisat. Pa še en par besed narobe napišm k sm so se mi narobe vtislne v spomin k sm pač smotana in morm prov skoz pazt, sej si berm poste za nazaj če slučajno kšno napakico v prvo zgrešim :D Joj hvala ti res ful sm vesela če me kdo pohval :) drgač pa če še kej tazga vidš, ti kr napiš :) včasih znam bit ful slepa!
Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ice_cofee » 15. Okt. 2011 12:40

Zdele mi je padlo na pamet - mogoče katera pozna kakšen modni blog, ki bi bil posvečen prov nail art-u? Pa ne mislim hudo profesionalnih manikur, ki se jih ne da delat doma, ampak - no, sej veste, kaj mislim :D Zasledila sem že bloge, ki so miks vsega, mode, kulinarike, sem pa tja blogerke objavjo tut kako hudo sliko nalakiranih nohtov, tko dvakrat na mesec, sam js bi kej tazga v večjem številu :P
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ice_cofee » 15. Okt. 2011 12:47

Aja drugač pa Stardust, ti maš tooook lep blog, jz umiram, ko gledam te tvoje kombinacije *_* :)
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Okt. 2011 16:29

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Okt. 2011 16:33

^^ Treba mal več, kot preletet. Pod Read more >> je še več slik in tudi kakšna z celim outfitov. Tista prva je le nekakšen "uvod" :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 15. Okt. 2011 16:37

tud meni je blog od Stardust ful všeč, slikce so res dobre, angleščina je super. Pa všeč mi je stil pisanja ker piše o marsičem, ne samo o modi. Z veseljem sledim :)

(@ sirova: slikce so pa tud od celih outfitov, kliknt moraš read more :) )
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Okt. 2011 16:38

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 15. Okt. 2011 16:41

Ice_cofee napisal/-a:Zdele mi je padlo na pamet - mogoče katera pozna kakšen modni blog, ki bi bil posvečen prov nail art-u? Pa ne mislim hudo profesionalnih manikur, ki se jih ne da delat doma, ampak - no, sej veste, kaj mislim :D Zasledila sem že bloge, ki so miks vsega, mode, kulinarike, sem pa tja blogerke objavjo tut kako hudo sliko nalakiranih nohtov, tko dvakrat na mesec, sam js bi kej tazga v večjem številu :P
Prov o nail artu, al splošno o lakih & nohtih?
Men najljubša sta parokeets ("naša" gejba :)) & nihrida
Pol pa pri teh dveh poglej še blogroll, zihr marsikej zanimivega najdš.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 23. Okt. 2011 18:20

Tale blog je meni zelo znan, mogoče se je tukaj že pojavil.

Vsekakor lahko rečem samo: ne sodi človeka po njegovi angleščini, it's not even metter. ;D
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a boom_boom*¸ » 29. Okt. 2011 9:56

Joooooj, ste si pa dale duška s tole Ninčo :D

Nej še jst povem svoje mnenje: Punca sicer ma nek casual stil, ki je primeren za v šolo, šoping ... Ampak ni nič posebnega. Pa ne me napadit, Ninča, večina tvojih outfitov je men kr okej, ampak niso pa modni presežek. Pa pač sama nisem nek težki modni navdušenec, oblečem tisto, kar mi je pač všeč in paše na mojo postavo.

Nadalje, kr se trgovin tiče: Mene niti slučajno ne moti, da si kupuješ oblačila v H&M, pa Newyorkerju pa tako naprej. Razumem, da si marsikatera ne more kupovati dragih dizajnerskih oblačil, sem sama tudi ena izmed njih :) Imajo v teh dokaj poceni trgovinah luštkane zadeve, slaba stran katerih pa je žal, da jih ma vsaka tretja Slovenka polno omaro. Lahko bi jih na primer skombinirala malo drugače, dodala kak hud modni dodatek in tako preusmerila pozornost od npr. majice, ki jo ima že vsaka doma. Pohval za izvirnost od mene pač ne boš dobila, lahko pa seveda delaš na tem.

Pohvalila pa bi te glede tega, da si kakšno stvar narediš tudi sama, ker sem pač DIY freak :)

Glede samih tehničnih kvalitet bloga pa: Daj no, beri poste za sabo, ker slovnične napake res otežujejo branje potencialnim rednim bralcem. Nismo si to izmislile "krave" s cosmoforuma, ki hočemo uničit tebe in tvoj blog, ampak je res tako. Zdej, a ti res pišeš knjige ali ne, v to se ne bom spuščala, ampak če jih, se najbrž (upam da) zavedaš pomembnosti slovnične pravilnosti. Pa fotografije popravi, oglej si še druge bloge in se poskušaj po kvaliteti fotografij vsaj približati drugim blogerkam.

To je to. Upam, da boš tole razumela kot konstruktivno kritiko in ne boš skočila na mene kot, da ti kej hočem. Peace
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 29. Okt. 2011 10:00

spremljam samo Blond solato :P in se fejst slinim ob njenih outfitih... :cry:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 29. Okt. 2011 10:36

ne ne bom te napada, brez skrbi. Prej obratno. hvala za to, cenim da nekdo pove dobre in slabe rčei glede bloga in mojega stila.

ja saj nočem niti imet kakšnega uau stila, kaj ekstra, nekaj posebnega. hočem biti ena povprečna punca z blogom, nekaj lastne domišlije in z malo ustvarjalnosti. to je vse. tak način kombiniranja obačil kot ga imam jaz, res ni nič posebnega, a meni ej všeč. to je pač moj stil. komu mogoče dam kakšno idejo, če ne pa vsaj pogled na stil nekoga drugega.

ja, to je res. večina punc kupuje v H&mu, zari in ny. pač imajo tam luštne reči za nizko ceno in ni potrebe po dizajnerskih kosih. meni super. H&M pa itak obožujem.

ja gede pisanja. trudim se. in trudila sme bom še naprej. bi bila pa vesela, če bi za kakšno napaka glede ang. ali tudi slovnične popravile mogoče tukaj ali v komentarju, vseeno. bom vesela.
nikogar ne morem prepričati da verjame da sem napisala knjige ampak res sem jih. in vem kako pomembno je to, a tam za mano popravlja word in pa lektorca, tako da.. se bom pa tukaj tudi sama navadila lepše pisat in brez napak.

glede fotografij. tudi se trudim. nekaj funkcij fotoaparata se moram še naučit, drugače pa mislim, da so se od začetka do zdaj prcej izboljšale. in se še naprej bodo.

in hvala za to vse. me veslei daa ti je všeč, kaj sama ustvarim. trenutno nimam ravno na pretek časa, tako da bo kaj več ustvarjanja pozimi.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov